Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21

Ήττα εντός προγράμματος για τον Ν.Ε.Ο.Λ. 106-70 από τον πρωτοπόρο και με το απόλυτο 11Χ11 Μίλωνα

Με μια φυσιολογική ήττα θα κάνει γιορτές η ομάδα μας, αφού από την αρχή το έργο της, ήταν πολύ δύσκολο, απέναντι στον πρωτοπόρο, αήττητο και με το απόλυτο Μίλωνα.

Ο ΝΕΟΛ προσπάθησε, όμως η διαφορά δυναμικότητας με το σημερινό της αντίπαλο ήταν τέτοια που θα φέρει αυτό το 106-70.

Έτσι, με την ολοκλήρωση του α’ γύρου και στα 11 παιχνίδια που έχει δώσει, η ομάδα του Π. Καυκή, θα έχει έναν μέτριο απολογισμό με 3 νίκες - 8 ήττες και θα παραμείνει χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής όπως είναι γνωστό διακόπτεται και θα επαναρχίσει με τον νέο χρόνο και συγκεκριμένα, στις 7-8/1/2023 με την 12η αγωνιστική, πρώτη του β’ γύρου και τον ΝΕΟΛ σε ένα κομβικό παιχνίδι να φιλοξενεί στο Κλειστό Ληξουρίου τον Α.Ο. Μυκόνου.

Παρακάτω το ρεπορτάζ του αγώνα από το basketblog.gr

Με μια πολύ εύκολη νίκη συνέχισε την αήττητη πορεία του στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής ο ΑΟΝΣ Ο Μίλων, ο οποίος κέρδισε άνετα και δυναμικά τον ΝΕΟΛ με 106-70 για την 11η αγωνιστική και θα κάνει Χριστούγεννα όχι απλά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αλλά και αήττητος!

Ουσιαστικά, όντας από την αρχή κιόλας της αναμέτρησης με την οποία άνοιξε η αυλαία της τελευταίας χρονικά στροφής για το 2022 στα παρκέ της τρίτης τη τάξει εθνικής λίγκας, ο οργανισμός της Νέας Σμύρνης έχτισε από νωρίς τεραστίων διαστάσεων προβαδίσματα κόντρα σε μια σαφώς όχι τόσο ποιοτική ομάδα όσο αυτός καταφέρνοντας έτσι να φτάσει άκοπα στην 11η νίκη του για φέτος σε σύνολο έντεκα αγώνων -επίδοση που είναι η καλύτερη στο φετινό πρωτάθλημα μαζί με τον γειτονικό και επίσης αήττητο μέχρι στιγμής Πανιώνιο.

Αυτό που έχει πραγματικά σημασία πλέον για τον Μίλωνα δεν είναι άλλο από την άπλετη ξεκούραση και νηνεμία που θα του χαρίσει το επερχόμενο break των Χριστουγέννων αλλά και τη διατήρηση δυνάμεων, νικών και βαθμών για το ντέρμπι των μέσω του Ιανουαρίου στις Κυκλάδες κόντρα στον τοπικό ΑΟ Μυκόνου, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει εν πολλοίς την υπόθεση «κορυφή» στα του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος.

Από την άλλη μεριά, ο ΝΕΟΛ σίγουρα δε λυπάται βαθύτατα για την σημερινή (21/12) εντός προγράμματος ήττα κόντρα στην κορυφαία ομάδα του γκρουπ του αλλά και μια εκ των κορυφαίων στο ευρύτερο πλαίσιο των εθνικών κατηγοριών, και πλέον στρέφει την προσοχή του στη συνέχεια της αγωνιστικής σεζόν από το 2023 πια κρατώντας την τρομερή αλλαγή του με τον κόουτς Καυκή στην άκρη του πάγκου του εδώ και έναν περίπου μήνα…

Διαιτητές: Χαϊνά - Καραμπιτσάκος - Μπαβέλας (Σταματόπουλος)

Δεκάλεπτα: 29-20, 23-21, 28-7, 26-22

Μίλων: (Καραγιάννης), Τσρνιτς 12 (1),Χατζηκυριάκος 3 (1), Πετρίδης 11, Ανέστης 2, Μελισσαράτος 13, Μοτσενίγγος 17 (4), Δομπρογιάννης 14 (3), Χριστόπουλος 6 (2), Μαλούκος 6, Ζούμπος 17 (3), Δημάκος 5
ΝΕΟΛ: (Δούλιας - Καυκής), Ανδρακάκος 2, Κοντούδης 10 (2), Σούρλιτς 31 (4), Χοντζάι, Αγγελή 5 (1), Μαρούλης 7, Τρυφωνόπουλος 6, Τσιμίδης, Λαμπρόπουλος 5 (1).

Η επόμενη αγωνιστική

Μίλων – Ηλυσιακός
Αίολος Αγυιάς – ΕΦΑΟ Ζωγράφου
Παγκράτι – Δάφνη Δαφνίου
Εθνικός Πειραιά – Φανάρια Νάξου
Ένωση Ιλίου – Αχαγιά 82
ΝΕΟ Ληξουρίου – Μύκονος

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου