Σάββατο, Δεκεμβρίου 10

Στον τελικό του πρωταθλήματος Κ-16 η Εικοσιμία.... 5-0 τον Οδυσσέα Ιθάκης - Χατ τρικ ο Δ. Αλυσανδράτος

Με τον πρώτο ημιτελικό των playoffs, συνεχίστηκε σήμερα Σάββατο 10/12 το πρωί, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου το πρωτάθλημα Κ-16 της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., με αντιπάλους τον αήττητο και μάλιστα με το απόλυτο Α.Ο. Εικοσιμίας και τον Π.Α.Ο. Οδυσσέα Ιθάκης.

                      

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

α/α

Αγώνας

Σκορ

1.

Α.Ο. Εικοσιμίας - Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.

5 - 0

                       

Αναλυτικά τα σημερινά παιχνίδια

Α.Ο. Εικοσιμίας - Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης  5-0

Το πρώτο εισιτήριο για το μεγάλο τελικό των playoffs στα χέρια της Εικοσιμίας

Χατ τρικ ο Δ. Αλυσανδράτος

******************************************

Στο ΔΑ.Κ. Αργοστολίου, στα πλαίσια του πρώτου ημιτελικού αγώνα του πρωταθλήματος Κ-16, ο Α.Ο. Εικοσιμίας σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, θα επικρατήσει του Οδυσσέα Ιθάκης με σκορ 5-0 και θα κλείσει θέση για το μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, το επόμενο Σάββατο 17/12, στο ίδιο γήπεδο με αντίπαλο τον Παλληξουριακό ή τον Α.Ο. Σάμης (αγωνίζονται μεταξύ τους την προσεχή Τετάρτη 14/12 στο ίδιο γήπεδο).

Σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι, ήταν αρκετά καλό, όπως προαναφέραμε, τους γηπεδούχους να πατάνε καλύτερα και να εκμεταλλεύονται τα αμυντικά λάθη των αντιπάλων τους, με αποτέλεσμα να επικρατήσουν με αυτό το 5-0.

Σίγουρα, μια δίκαιη νίκη που άξιζαν, βάσει της εικόνας τους στον αγωνιστικό χώρο
Ο Οδυσσέας παρουσίασε ένα καλό σύνολο και θα μπορούσε να είχε αποφύγει κάποια από τα τέρματα που δέχθηκε, γεγονός που αδικεί την προσπάθεια των νεαρών ποδοσφαιριστών του. 

Τα γκολ του αγώνα

Μόλις στο 3’  οι γηπεδούχοι θα πάρουν το προβάδισμα στο σκορ 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πίρρα στο οποίο υπέπεσε ο Γαΐλάς, ο οποίος ανέτρεψε στην περιοχή τον Σταμένη.

Στο 18' οι φιλοξενούμενοι θα σταθούν άτυχοι, όταν το συρτό σουτ εκτός περιοχής του Plepi θα στείλει την μπάλα στη ρίζα της αριστερής δοκού του Αλυσανδράτου και στη συνέχεια θα καταλήξει άουτ.

Στο 24' ο Αλυσανδράτος θα κλέψει την μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή και αριστερά από τους αμυντικούς και με ένα καταπληκτικό ψιλοκρεμαστό σουτ θα στείλει την μπάλα στο απέναντι "Γ" της εστίας του Γαϊλά για το 2-0.

Στο 31' ο ίδιος ποδοσφαιριστής με ένα μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ θα αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και θα σημειώσει το 3-0 της ομάδας του και το δεύτερο προσωπικό του στο παιχνίδι.

Αυτό το 3-0 που δείχνει πρόκριση θα είναι το αποτέλεσμα των πρώτων 45' στο παιχνίδι.

Με τη συμπλήρωση 50' στο παιχνίδι ο Δ. Αλυσανδράτος θα πετύχει χατ τρικ σημειώνοντας με δυνατό αριστερό σουτ, μέσα από την περιοχή το 4-0 της ομάδας του.

Μετά από 3', ο Χαραλαμπέλης μετά τη νέα αμυντική αδράνεια, θα κάνει το πλασέ μέσα από την περιοχή, ο Γαϊλάς δεν μπορεί να μπλοκάρει και η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα για να γραφτεί έτσι το τελικό 5-0.

Ένα αποτέλεσμα που δίνει την πρόκριση στην ομάδα του Δ. Ζησιμάτου με το απόλυτο μάλιστα 7Χ7 και η οποία στον τελικό του επόμενου Σαββάτου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Παλληξουριακού - Α.Ο. Σάμης.

Αντίθετα, η ομάδα του Α. Μαλιακρίδα θα αγωνιστεί στο μικρό τελικό με τον ηττημένο του παραπάνω αγώνα.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τον κ. Ν. Χατζηγεωργίου και την κ. Μ. Μάστορα.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Εικοσιμίας: Αλυσανδράτος Δ., Βλάντι (46' Μπίντα), Μεσσάρης (75' Κοραμπάτος), Πίρρα, Θεοδωράτος, Χαραλαμπέλης, Αλυσανδράτος Δ., Χοτζάι (56' Βασιλάτος), Πλατανίτης (65' Αλυσανδράτος Α.), Αλιβιζάτος, Σταμένης (56' Τσελάι).

Οδυσσέας Ιθ.: Γάϊλας, Kαράι, Μαλιακρίδας, Βασιλόπουλος Γ., Φατούρος (70' Ανδριανάτος), Καραβίας Ν., Προσαλέντης Π., Plepi, Καραβίας Ι., Χύκα (63' Μπλίκας), Shkambaj.

                       

O 2ος ημιτελικός των playoffs
(Τετάρτη 14/12/2022)

α/α

Αγώνας

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Ο. Σάμης

Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον σημερινό 1ο ημιτελικό

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου