Κυριακή, Δεκεμβρίου 4

Ξέσπασμα Πυλαριακού... 4-1 στο Ληξούρι τον Αστέρα (Εικόνες)

Σε ένα καλό παιχνίδι, κυρίως από πλευράς φιλοξενούμενων, σήμερα το απόγευμα στο Ληξούρι, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, ο Πυλαριακός βγάζοντας επιτέλους (ήταν θέμα χρόνου) αντίδραση και ύστερα από καλή εμφάνιση θα επικρατήσει του Αστέρα Ληξουρίου με σκορ 1-4!

Αυτή ήταν η πρώτη φετινή νίκη για την ομάδα της Πυλάρου, μετά από την ισοπαλία της πρεμιέρας με τον Π.ΑΟ. Κεφαλονιάς και τις τρεις συνεχόμενες ήττες.

Για τους γηπεδούχους, που αυτή ήταν η 5η συνεχόμενη ήττα, η κατάσταση αρχίζει να γίνεται επικίνδυνη όσον αφορά τον στόχο της παραμονής και θα χρειαστεί σκληρή προσπάθεια στη συνέχεια για να ξεκολλήσουν από την θέση του ουραγού.

Σε ότι, έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι, ήταν καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή μπάλας, δημιούργησαν ευκαιρίες, πέτυχαν 4 γκολ, ενώ δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τον αντίπαλο τους.

Συμπερασματικά ήταν δίκαιη, όσο και καθαρή η επικράτηση τους.

Τα γκολ

Στο 31’ οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν κεφάλι στο σκορ 0-1.

Ο Κλειτογιάννης εκτελεί το κόρνερ από αριστερά, ο Μπαλάσκας θα κάνει την προβολή και ο νεαρός Σπυράτος στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα, θα την στείλει στα δίχτυα της ομάδας του για το αυτογκόλ!

Μετά από 4’ μάλιστα θα πετύχουν και το 0-2 με πλασέ του Μπαλάσκα, ο οποίος θα βγει απέναντι από τον Αραβαντινό, μετά την ωραία συνεργασία του με τον Σαλιάι.

Με το σκορ στο 0-2 για τους φιλοξενούμενους θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο δεν άλλαξε, οι φιλοξενούμενοι καλύτεροι και παραγωγικοί θα πετύχουν ακόμη δύο τέρματα για να ολοκληρώσουν το παιχνίδι με σκορ 4-1, κατακτώντας παράλληλα την πρώτη τους φετινή νίκη.

Το 0-3 θα πετύχει στο 48’ ο Θωμαΐδης.

Ο Κλειτογιάννης, μετά από πολύ ωραία ατομική προσπάθεια από αριστερά, θα βρει στην περιοχή τον Σαλιάι και αυτός στον σκόρερ απέναντι από τον Αραβαντινό, τον οποίο πλασάρει εύστοχα και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας «αέρα» τριών τερμάτων στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι, στο 60’ θα βγουν στην κόντρα και μετά από μια πολύ ωραία πάσα πάρε – βάλε του Γ. Μαρούλη στον Γ. Αναλυτή, ο τελευταίος με κοντινό πλασέ θα νικήσει τον Βρεττό και θα μειώσει το σκορ στο 1-3.

Τέλος, στο 70’ σε μια πολύ ωραία ομαδική ενέργεια από δεξιά των «κυανέρυθρων», τελευταίος παραλήπτης της μπάλας γίνεται ο Μανωλάτος, ο οποίος με καταπληκτική κάθετη πάσα θα βρει τον Θωμαΐδη στην περιοχή και ο τελευταίος αφού κάνει το κοντρόλ στη συνέχεια με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, για το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι και το τελικό 1-4 της ομάδας του στη σημερινή αναμέτρηση.

Σημαντική λοιπόν αυτή η νίκη της ομάδας του Κ. Βιτωράτου, που μάλιστα έχει πολλά οφέλη, αφού πλέον θα ανέβει βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά.

Ο Αστέρας από την άλλη, θα συνεχίσει και θα αυξήσει το αρνητικό ρεκόρ του στο 5Χ5 και πλέον η κατάσταση αρχίζει να γίνεται πολύ επικίνδυνη για τη συνέχεια και τον στόχο της παραμονής στην Α’ κατηγορία!

Διαιτητής ο κ. Ν. Χατζηγεωργίου με βοηθούς τον κ. Π. Κομητόπουλο και την κ. Μ. Μάστορα.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Ληξ.:(Σ. Αναλυτής), Αραβαντινός Λ., Πατρίκιος (73’ Διονυσάτος), Αδηλίνης, Σπυράτος, Γιακουμάτος (46’ Μπεκιράι), Κούτσης, Αναλυτής Γ., Αραβαντινός Α. (60’ Δελαπόρτας), Μαρούλης Γ. (73’ Κατσιγιάννης), Shtebari (60’ Λυκούδης), Κουρούκλης.

Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Βρεττός, Παπαδάτος (70’ Καρούσος), Κλειτογιάννης, Καππάτος, Καψογιώργης (60’ Αλυσανδράτος), Θωμαΐδης, Καλιβωκάς Γ. (60’ Μανωλάτος), Σαλιάι (76’ Ποταμιάνος), Σταμούλης, Κουγιανός, Μπαλάσκας (70’ Γονατάς).

Παρακάτω Φώτο από το σημερινό παιχνίδι








Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου