Τρίτη, Δεκεμβρίου 27

Σήμερα οι αγώνες SANTA RUN στο Αργοστόλι

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αργοστολίου, για 1η φορά στο νησί μας θα διεξαχθεί σήμερα 27/12/2022 και ώρα 17.00 ένα αγωνιστικό μικρού μήκους και   ψυχαγωγικού χαρακτήρα Santa clause run.

Το γεγονός αυτό αφορά σε μια μη αγωνιστική, λαϊκή διαδρομή που περιλαμβάνει τρέξιμο για όλους, με στολή ή εναλλακτικά αξεσουάρ που να προσιδιάζουν στον προσφιλή μας Αγ. Βασίλη, σε κλίμα, χαρμόσυνο, γιορτινό, οικογενειακό, με κέφι, ζεστασιά και αγάπη.

Η διαδρομή ξεκινά από την αρχή του πεζόδρομου στην οδό Ριζοσπαστών και συνιστά μια ευθεία, που διέρχεται από όλο τον πεζόδρομο διαμέσου της πλατείας με κατάληξη το τέλος αυτού (περιοχή  έμπροσθεν Περιφέρειας).
Μετά από τον  διετή εγκλεισμό, η φετινή  εναρκτήρια χρονιά, πάσης φύσεως δράσεων, επιβάλλεται να κλείσει με  θετική αγωνιστική διάθεση, μαζική συμμετοχή, χρώμα έντονα εορταστικό και κυρίως αισιοδοξία.
Μετά τον αγώνα θα υπάρχει κέρασμα με Κεφαλονίτικα παραδοσιακά γλυκά και παρέα θα μας κρατήσει ο Dj Πολυχρόνης  Πολίτσης με την μουσική του.
Στη συνέχεια στις 18.30 θα ακολουθήσει Χριστουγεννιάτικη συναυλία από την παιδική μαντολινάτα της χορωδίας και μαντολινάτας Αργοστολίου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Σωκράτη Μπένου, στο εργαστήρι του Άι Βασίλη (στο ισόγειο του θεάτρου Κέφαλος).
Σας περιμένουμε όλους, να αθληθείτε, να χαρείτε, να διασκεδάσετε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου