Κυριακή, Δεκεμβρίου 11

Νέα νίκη για τους Πρόννους 3-1 την Εύγερο.... Εδραιώθηκαν στην 3η θέση!

Σε πολύ καλό παιχνίδι σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Σκάλας, όπου στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, ο γηπεδούχος Α.Ο. Πρόννων θα επικρατήσει της Ευγέρου με σκορ 3-1 και θα βρεθεί στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σε γενικές γραμμές, στην Σκάλα έγινε όπως αναφέρουμε παραπάνω, ένα καλό παιχνίδι με πολλές καλές στιγμές, ένταση, δύναμη, πάθος και αρκετά ισορροπημένο.

Οι γηπεδούχοι, πιο παραγωγικοί και τυχεροί στα τρία δοκάρια των φιλοξενούμενων θα πάρουν ένα ακόμη σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια τους για μια θέση στην τελική 4αδα.

Φάσεις και γκολ

Στο 26’ οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν στο σκορ 1-0, με τον Μακρυνώρη να εκτελεί το κόρνερ από αριστερά, να μην απομακρύνουν σωστά οι αμυντικοί και τον Ρώσση, εκτός περιοχής με ένα δυνατό σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Καραχάλιου.

Στο 35’ οι φιλοξενούμενοι θα σταθούν άτυχοι, αφού στο απ’ ευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Κ. Ζαπάντη, η μπάλα θα βρει στη συμβολή των δοκαριών του Παπαβασιλείου και στη συνέχεια θα καταλήξει άουτ.

Στο 40’ θα έχουμε την ισοφάριση και το 1-1 των φιλοξενούμενων με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κορσιάνου.

Την παράβαση είχε κερδίσει ο Πάπα, όταν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Xhelaj.

Με αυτό το 1-1 οι ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στο δεύτερο, πάλι το παιχνίδι είχε μεγάλο ενδιαφέρον και στον αγωνιστικό χώρο υπήρχαν φάσεις, δοκάρια, χαμένο πέναλτι και δύο ακόμη τέρματα.

Στο 62’ ο Τσονακαρίδης θα σταματήσει την μπάλα με το χέρι στην περιοχή και θα υποδειχθεί πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων.

Ο Κορσιάνος αυτή την φορά θα είναι άστοχος και θα χαθεί μια μεγάλη ευκαιρία για το προσπέρασμα, αφού η μπάλα θα σταματήσει στο δοκάρι, ενώ το πλασέ του ίδιου ποδοσφαιριστή στην επαναφορά, θα αποκρουστεί από τον Παπαβασιλείου.

Οι γηπεδούχοι στο 70’ θα ξαναπάρουν το προβάδισμα και θα προηγηθούν 2-1.

Μακρυνώρης – Walker συνεργάζονται έξω από την περιοχή και δεξιά, ο τελευταίος θα κάνει το δυνατό σουτ με την μπάλα να αποκρούεται προσωρινά από τον Καραχάλιο και στην επαναφορά της ο Μακρυνώρης με κοντινή προβολή θα την στείλει στα αντίπαλα δίχτυα για δεύτερη φορά στο παιχνίδι.

Το τελικό 3-1 θα πετύχει στο 77’ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ ο Χρ. Κουρκουμέλης.

Τέλος στο 90’ οι φιλοξενούμενοι θα σταθούν διπλά άτυχοι, αφού θα δουν την μπάλα στην ίδια φάση να βρίσκει δύο φορές στο δοκάρι, πρώτα με τον Μόκα και μετά με τον Παππά που σε κενή εστία η προσπάθεια του με κεφαλιά θα έχει την ίδια τύχη.

Μετά και την 6η αγωνιστική οι γηπεδούχοι θα βρεθούν μόνοι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα πέσουν στην 6η με μόλις δυο νίκες στα πέντε παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι τώρα.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Β. Θωμά.

Οι συνθέσεις

Πρόννοι:(Γκ. Ρέτσι), Παπαβασιλείου, Τσονακαρίδης Α., Κουρκουμέλης Χ., Παπαδημητρόπουλος, Ρώσσης (58’ Κουρκουμέλης Κ.), Κουρκουμέλης Σπ. (70’ Καμπίτσης), Μπάμπης, Xhelaj (46’ Βειζάι), WalkerLluka, Μακρυνώρης (88’ Κράσι).

Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Καραχάλιος, Πολλάκης Σπ., Ταβιανάτος, Μπούκας, Πάπα, Παπαδόπουλος (83’ Αλεξάτος), Θεοδωρόπουλος, Κορσιάνος (75’ Πολλάτος Α.-λ.τ. 83’ Παππάς), Ηλιόπουλος (75’ Αλαφοστέργιος), Ζαπάντης (70’ Μόκας), Βαγγελάτος.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου