Κυριακή, Δεκεμβρίου 11

Σε ανοδική πορεία ο Πυλαριακός 2-1 στο τοπικό τον Α.Ο. Σάμης

Σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό γήπεδο Μακρυωτίκων, διεξήχθη η αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής, ανάμεσα στον Α.Π.Σ. Πυλαριακό και τον Α.Ο. Σάμης στο τοπικό της περιοχής.

Το τελικό σκορ βρήκε τους γηπεδούχους να παίρνουν σημαντική βαθμολογική, αλλά και αλλά και από πλευράς ψυχολογίας νίκη, ενόψει της συνέχειας.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν χαμηλά στην βαθμολογία, έχοντας πραγματοποιήσει ένα κακό ξεκίνημα.

Σε γενικές γραμμές, παρακολουθήσαμε ένα μέτριο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο πρώτο μέρος, εκεί όπου θα πετύχουν και δυο τους τέρματα, ενώ στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί, με εξαίρεση το γκολ που πέτυχαν στα τελευταία λεπτά.

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 7’ ο Α.Ο. Σάμης θα κερδίσει πέναλτι με τον Σοφιανό να ανατρέπεται μέσα στην μεγάλη περιοχή και τον διαιτητή κ. Χατζηγεωργίου να καταλογίζει την παράβαση.

Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Περιβολάρης, οποίος όμως θα στείλει την μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Δ. Καλλιβωκά και στην συνέχεια η μπάλα θα απομακρυνθεί από τους αμυντικούς των γηπεδούχων.

Στο 20’ θα έχουμε το 1-0. Συγκεκριμένα ο Γρηγοράτος θα εκμεταλλευθεί το λάθος της άμυνας, θα κλέψει την μπάλα πασάροντας στον επερχόμενο Μπαλάσκα, και ο τελευταίος σε κενή εστία θα ανοίξει το σκορ.

Στο 38’ ο Γρηγοράτος με ωραία απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μωραΐτη Κ. για το προβάδισμα δυο τερμάτων της ομάδας του και το 2-0.

Αυτό το 2-0 για τους «κυανέρυθρους» θα είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 72’ Ο Θωμαΐδης θα σταθεί άτυχος, αφού μετά ωραία εκτέλεση φάουλ από πλάγια αριστερά θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κ. Μωραΐτη.

Στο 83' ο Κλειτογιάννης θα δει δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα αποβληθεί από το παιχνίδι.

Τέλος στο 89’ θα έρθει απλά η μείωση από τους φιλοξενούμενους για το 2-1.

Ο Μετάι θα εκτελέσει απευθείας το φάουλ, με την μπάλα να κοντράρει στον Καππάτο και να καταλήγει στα δίχτυα, ένα γκολ που θα χρεωθεί σαν αυτογκόλ στον μέσο των γηπεδούχων.

Αυτό θα είναι και το τελικό σκορ στο τοπικό, τον Πυλαριακό να ανεβαίνει βαθμολογικά «πατώντας στο 5ο σκαλί του βαθμολογικού πίνακα, αντίθετα με την Σάμη που θα πέσει για πρώτη φορά κάτω από την κόκκινη γραμμή του υποβιβασμού!!

Διαιτητής ο κ. Ν. Χατζηγεωργίου με βοηθούς τον κ. Ε. Κατερέλο και την κ. Μ. Μάστορα.

Οι συνθέσεις

Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Βρεττός, Παπαδάτος, Κλειτογιάννης, Καππάτος, Καψογιώργης, Θωμαΐδης, Καλιβωκάς Γ., Σαλιάι, Σταμούλης, Κουγιανός, Μπαλάσκας.

Σάμη:(Γ. Καρελάκης), Κ. Μωραΐτης, Καραγιαννάκης, Περιβολάρης, Ζησιμάτος, Βιτωράτος Κ., Μωραΐτης Ν., Μετάι, Χάνδρας, Σοφιανός, Δελαπόρτας, Αμούργης Ι..

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια

του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου