Τετάρτη, Δεκεμβρίου 28

Με φιλικό-Καραϊσκάκη και πολλά χαμόγελα ολοκληρώθηκε στον Πειραιά η επίσκεψη της Σχολής ποδοσφαίρου Κεφαλονιάς του Ολυμπιακού (Εικόνες)

Ολοκληρώθηκε η παρουσία της Σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς στον Πειραιά και η επιστροφή στο νησί έχει ορισθεί για αύριο, Πέμπτη 29/12/202.

Μετά από ένα τριήμερο γεμάτο δράση, σημαντικές παραστάσεις, συναντήσεις με τα ινδάλματα τους και προπάντων τεράστιες εμπειρίες, η Σχολή Κεφαλονιάς έκλεψε την παράσταση με την εν γένει παρουσία της και όλοι μίλησαν με κολακευτικά λόγια για αυτήν.

Το σημερινό πρόγραμμα, περιελάβανε φιλικό παιχνίδι, το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με αντίπαλο την αντίστοιχη σχολή του Ρεθύμνου, όπου μετά από μια καταπληκτική παρουσία, η ομάδα της Κεφαλονιάς θα αναδειχθεί ισόπαλη με σκορ 1-1. Το γκολ πέτυχε ο Ντ. Χοτζάι.

Στα παιδιά, μίλησε ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του Θρύλου Ανδρέας Μπονόβας, ο οποίος τους τόνισε ότι, θα πρέπει να παραμείνουν ταπεινοί, καλοί άνθρωποι στην κοινωνία και να δουλέψουν στις προπονήσεις, αν θέλουν να πετύχουν σαν ποδοσφαιριστές.

Στη συνέχεια το απόγευμα, παρακολούθησαν τον αγώνα για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, μεταξύ Ολυμπιακού – Αστέρα Τρίπολης, στο "Γ. Καραϊσκάκης" (ήταν και γουρλήδες, αφού ο Θρύλος νίκησε με σκορ 5-0).

Ήταν μια σημαντική εμπειρία για όλα αυτά τα παιδιά που βρέθηκαν εκεί, κάτι που όπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι, θα συμβεί ξανά στο άμεσο μέλλον.

Άλλωστε η ικανοποίηση, η χαρά και τα χαμόγελα τους το επιβεβαιώνουν.

Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους προπονητές Χρήστο Τζωρτζάτο, Σάκη Αναλυτή, Θωμά Μαρκέτο, αλλά και στον Τεχνικό διευθυντή της Σχολής Κεφαλονιάς κ. Αποστόλη Κοκκόση, που ήταν παρόν και κοντά στα παιδιά σε όλο αυτό το τριήμερο.

Παρακάτω σημερινές φώτο της Σχολής Κεφαλονιάς στο Ρέντη













































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου