Παρασκευή, Οκτωβρίου 11

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η Σ.Τ. των διοργανωτών της 22ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο, στο Δημοτικό θέατρο Αργοστολίου "Κέφαλος" η Συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών η 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία, "Τελετή αφής της φλόγας της αγάπης" των Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 11 το πρωί με αφετηρία την αρχή της Γέφυρας Δεβοσέτου.

Αποτελεί δε μία συνδιοργάνωση της Π.Ο.Ε.Σ.Α., του Π.Σ. Φωκάτων και του Δήμου Αργοστολίου, μεταφέροντας την φλόγα της αγάπης, ενισχύοντας παράλληλα το μήνυμα της Εθελοντικής προσφοράς και της αιμοδοσίας, ώστε να στηριχθεί η αυτάρκεια αίματος στην χώρα.

Στο πάνελ παραβρέθηκαν από πλευράς Δήμου ο Δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος, η αντιδήμαρχος Κρυσταλία Μιχαλάτου, ο πρόεδρος του Π.Σ. Φωκάτων Νίκος Φωκάς και τα Μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, Ευαγγελία Σαμόλη, Γιώργος Ισαουί, Γιώργος Ζαχαριάδης.

Στην αίθουσα παραβρέθηκε και το άλλο μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής ο Ανδρέας Δεμπόνος,

Την Συνέντευξη άνοιξε ο Πρόεδρος του Π.Σ. Φωκάτων ο οποίος τόνισε τη σημασία της λαμπαδηδρομίας που γίνεται για πρώτη φορά στην πόλη μας ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε κάποια τοπικά αθλητικά Σωματεία για την στήριξη τους, αλλά και όσους βοήθησαν μέχρι τώρα, δίνοντας οδηγίες για την πορεία της λαμπαδηδρομίας και άλλες σημαντικές πληροφορίες για όσους θα συμμετάσχουν.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος μίλησε για μία σημαντική διοργάνωση η οποία περνάει για πρώτη φορά από την πόλη και το Δήμο μας και στόχος είναι να συνεισφέρουμε στο να δημιουργήσουμε αρκετούς αιμοδότες, ώστε να καλύπτονται οι καθημερινές ανάγκες του Νοσοκομείου μας, το οποίο καθημερινά έχει μεγάλη ανάγκη από αίμα.

Ευχήθηκε στον πρόεδρο του Π.Σ. Φωκάτων και στους αιμοδότες να παραμείνουν δυνατοί στο έργο τους και έκλεισε καλώντας όλους τους κατοίκους, ιδιαίτερα τη νέα γενιά, να να παραβρεθούν στην εκδήλωση, αλλά και να πάρουν μέρος σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια της αιμοδοσίας, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Παρακάτω εικόνες από τη σημερινή Σ.Τ.




















Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου