Κυριακή, Οκτωβρίου 13

"Λάμψη" εθελοντισμού και προσφοράς με πολλά μηνύματα στη σημερινή απόλυτα επιτυχημένη 22η Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομία

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σήμερα το πρωί, περνώντας και από την πόλη μας για πρώτη φορά, η 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία "Τελετή αφής της φλόγας της αγάπης" των Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος με πολλαπλά μηνύματα εθελοντισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ήταν μία συνδιοργάνωση της Π.Ο.Ε.Σ.Α., του Π.Σ. Φωκάτων και του Δήμου Αργοστολίου, μεταφέροντας την φλόγα της αγάπης, ενισχύοντας παράλληλα το μήνυμα της Εθελοντικής προσφοράς και της αιμοδοσίας, ώστε να στηριχθεί η αυτάρκεια αίματος στην χώρα.

Η λαμπρή τελετή ξεκίνησε από την αρχή της γέφυρα Δεβοσέτου (περιοχή Ταμπάκικα) με πεζοπορία, διέσχισε την γέφυρα και την παραλιακή οδό, φτάνοντας μέχρι το Λιμεναρχείο και κατέληξε στην Κεντρική Πλατεία "Π. Βαλλιάνου".

Συμμετείχαν σε αυτήν άνθρωποι κάθε ηλικίας, μικροί – μεγάλοι με κόκκινα – άσπρα μπλουζάκια και μπαλόνια σε μία συμβολική διαδρομή συνολικού μήκους 2.100 μ., κρατώντας την δάδα του Εθελοντισμού.

Εκεί έγινε το άναμμα στο βωμό της Εθελοντικής αιμοδοσίας, μέσα σε πολλά χειροκροτήματα.

Η τελετή ξεκίνησε την Παρασκευή 26 Ιουλίου από τις Αχαρνές και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 στην Σπάρτη.

Να αναφέρουμε ότι στην τελετή αφής αλλά και στην λαμπαδηδρομία συμμετείχαν οι: Βουλευτής του Νομού κ. Παν. Καππάτος, οι Δήμαρχοι Αργοστολίου κ.κ. Θεοφ. Μιχαλάτος, Σάμης Παν. Δρακουλόγκωνας, οι αντιδήμαρχοι Δήμου Αργοστολίου κ. Σπ. Σαμούρης, Κρ. Μιχαλάτου, η αντιδήμαρχος Ληξουρίου κ, Αδ. Καμινάρη, ο Επίτημος πρέσβης της Σερβίας στην Κεφαλονιά κ. Β. Ρουχωτάςο επικεφαλής της μείζωνος αντιπολίτευσης στο Δήμο Αργοστολίου Γιαν. Λυκούδης

Τέλος πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές που έκαναν τα πάντα να ολοκληρωθεί με επιτυχία μία σπουδαία διοργάνωση, ιδιαίτερα στη "ψυχή" της εκδήλωσης τον φίλο Νίκο Φωκά, ο οποίος φανερά συγκινημένος από το μεγαλείο της εκδήλωσης ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες και όσους βοήθησαν στην απόλυτη επιτυχία της!

Θα ακολουθήσει μεγάλο φωτορεπορτάζ

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου