Σάββατο, Δεκεμβρίου 15

Α1 ΠΟΛΟ:ΕΙΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ




ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΙΟΣ-Ν.Ο.Β. ΑΥΡΙΟ
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥΣ
    Συνέχισαν "αγκαλιά" στην κορυφή και μετά την 6η αγωνιστική ύστερα από τις εύκολες νίκες τους η Βουλιαγμένη και ο Ολυμπιακός, με την Χίο να περιμένει να δει που θα βρίσκεται αύριο μετά το ντέρμπι με την Βουλιαγμένη στο Ιωνικό Κολυμβητήριο Χίου. Σε περίπτωση δικής της νίκης θα υπάρξει ισοβαθμία Ολυμπιακού Ν.Ο.Β., ενώ σε περίπτωση νίκης των φιλοξενούμενων τότε θα είναι αυτοί που θα μπουν οδηγοί στην Α1 Κατηγορία αλλά και στις δυο περιπτώσεις θα έχουν έναν αγώνα περισσότερο.
   Ο Ολυμπιακός πέρασε αέρα από την Πάτρα και "βούλιαξε" τον Ν.Ο.Π. μέσα στο "Α. Πεπανός" με σκορ 5-13 κάνοντας έτσι το 6Χ6.
  Την Παρασκευή η Βουλιαγμένη έκανε περίπατο απέναντι στα Χανια στον Λαιμό και νίκησε εύκολα 18-5.
     Η φετινή έκπληξη της Α1 Π.Α.Ο.Κ. μετά την νέα του νίκη επί της Κέρκυρας 9-5 εκτός έδρας πέρασε στην τετράδα του βαθμολογικού πίνακα!!!!
   Η νεοφώτιστη στην κατηγορία Ηλιούπολη πήρε άλλη μια εύκολη νίκη απέναντι στους έφηβους του Παναθηναϊκού στο Ο.Α.Κ.Α. με σκορ 13-5 και ανέβηκε στην 6η θέση.
   Τέλος σπουδαία νίκη πέτυχε στην Ν. Σμύρνη ο Πανιώνιος επικρατώντας 7-6 του Παλαιού Φαλήρου και ανάσανε βαθμολογικά. Ήταν μάλιστα η πρώτη του φετινή.
    Αυτά με την 6η αγωνιστική. Αύριο το ενδιαφέρον της αγωνιστικής στρέφεται στο παιχνίδι της Χίου με την Βουλιαγμένη που ίσως φέρει ανακατατάξεις στην βαθμολογία της Α1 κατηγορίας.
ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ Ο Ν.Ο.Α. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ 9-6 
Φανταστική εμφάνιση από την ομάδα της Κεφαλονιάς
   Τη δεύτερη νίκη του και μάλιστα εκτός έδρας πέτυχε σήμερα στο Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης απέναντι στην ομάδα του Ν.Ο. Χανίων ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου.
   Η ομάδα του Θ. Ανδρεάκου είχε ένα φανταστικό τελευταίο οκτάλεπτο χρονικό σημείο στο οποίο πήρε την διαφορά για την μεγάλη τελικά νίκη της.
   Ο Ευάγγελος Δουδέσης πέτυχε τέσσερα γκολ.
  ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-2, 0-1, 2-2, 2-4
ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Σολογάνης 1, Σκουμπάκης, Δασκαλάκης 1, Παπασηφάκης, Μπατάκης 2, Πετρόχειλος, Χαριτάκης, Χατζηδάκης Εμ., Βιζυράκης, Βλοντάκης 1, Μαζοκοπάκης, Μαρνελάκης 1, Μιγιάκης.
ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Ντότσικας, Στελάτος 1, Μητρόπουλος, Ρατσούνιτσα 1, Δάνδολος, Σαλάχας 2, Παπαδόπουλος, Κατσιγιάννης, Μπουρνάζος, Δουδέσης Π., Χαραλαμπόπουλος 1, Τραυλός, Δουδέσης Ευ. 4, Τρίκας, Μάναλης.
Διαιτητές: Μπουδραμής-Μπιράκης
   Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας αγωνίζεται στο Αργοστόλι με αντίπαλο τον ιστορικό Πανιώνιο και θέλει την συμπαράσταση όλων μας ώστε να "τριτώσει" το καλό!!
629532
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
5 - 13 
2.
Ν.Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ – Π.Α.Ο.Κ.
5 - 9 
3.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
5 - 13 
4.
Ν.Ο. ΧΙΟΥ – Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
16-12-2012
5.
Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ – Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
6 - 9 
 6. 
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. – Α.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΟΥ
7 - 6 
Η Eπόμενη αγωνιστική (7η)
Αγώνας
Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – Ν.Ο. ΧΙΟΥ
Π.Α.Ο.Κ. – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.  
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – Ν.Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Α.Π.Ο. ΦΑΛΗΡΟΥ – Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ
Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.
Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου