Κυριακή, Δεκεμβρίου 23

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ-ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ)

Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ 0-2 













ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΡΟ  ΚΑΙ 2η ΘΕΣΗ
   Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο Παπυργιακός πέρασε νικηφόρα από τα Μακρυώτικα επικρατώντας στο ντέρμπι της αγωνιστικής του Πυλαριακού με σκορ 2-0 και ανέβηκε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β' κατηγορίας.
   Το παιχνίδι ήταν μέτριο με λίγες φάσεις και η νίκη του Παπυργιακού κρίνεται δίκαιη σύμφωνα με την απόδοση των δυο ομάδων.
  Ο Παπυργιακός μπήκε αποφασισμένος στο β΄ημίχρονο και κατάφερε να πετύχει δυο τέρματα σχετικά πολύ νωρίς καθαρίζοντας ουσιαστικά και το παιχνίδι.
   Ο Πυλαριακός πάλεψε όσο μπορούσε αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις και να πετύχει κάποιο τέρμα.
   Φάσεις και γκολ
   Στο 15' μια πολύ καλή σέντρα από δεξιά του Σολδάτου στο β΄δοκάρι θα φέρει τον Papa V  σε ευνοϊκή θέση που όμως θα αστοχήσει στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.
  Ο Ερμάλ στο 25' με ωραία ατομική ενέργεια θα βγει απέναντι στον Πατρίκιο που αποκρούει σε κόρνερ.
  Ο Τούρλας σουτάρει στο 38' για να αποκρούσει σταθερά ο Πατρίκιος.
  Ένα δυνατό σουτ του Σολδάτου έξω από την περιοχή στο 41' θα αποκρούσει στην δεξιά του γωνία ο Κουγιανός.
  Έτσι ολοκληρώθηκε το ημίχρονο χωρίς να υπάρχει σκορ στον αγώνα.    Στο β΄ημίχρονο όπως προαναφέραμε ο Παπυργιακός μπήκε δυνατά και κατάφερε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους πετυχαίνοντας δυο τέρματα και συγχρόνως τη νίκη.
  Στο 48' θα έρθει η πρώτη απειλή για τους γηπεδούχους όταν στην κάθετη πάσα του Θ. Παγουλάτου ο Χατζηφωτιάδης σουτάρει λίγο άουτ.
  Στο επόμενο λεπτό θα ανοίξει το σκορ 0-1 για τους φιλοξενούμενους ύστερα από ωραίο ομαδικό συνδυασμό που θα καταλήξει σε φάουλ έξω από την περιοχή των γηπεδούχων. Το φάουλ θα εκτελέσει απ' ευθείας ο Τούρλας που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Πατρίκιου.
   Ατομική ενέργεια του Ερμάλ στο 53', θα βγει μόνος με τον Πατρίκιο αλλά το πλασέ του θα καταλήξει άουτ.
   Τελικά το 0-2 θα πετύχει στο 58' ο Χατζηφωτιάδης με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή.
   Διαιτητής ο κ. Σπυράτος Αλ. με βοηθούς τους κ.κ. Μενεγάτο Ελ και Γασπαράτο Γ.
   Οι συνθέσεις
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Πατρίκιος, Μακρής (45' Γονατάς), Θεοδωράτος, Φούκας, Ballaj, Καρούσος (61' Βασιλόπουλος), Ποταμιάνος, Κουγιανός, Σολδάτος, Σταμούλης, Papa V., 
Παπυργιακός:(Π. Καρούσος), Κουγιανός, Γασπαρινάτος, Απέργης, Τούρλας (85' Βασσάλας Σπ.), Παγουλάτος Θ., Τόκος, Ερμάλ, Χαντζηφωτιάδης (71' Κοκκόσης Νικ., Παγουλάτος Δ., Κουμαριώτης, Βασσάλας Γ. (46' Μενεγάτος Β.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου