Κυριακή, Δεκεμβρίου 23

Παμψηφεί στην ΕΟΕ, Διαθεσόπουλος και Κατσαρός


    Πριν την έναρξη της ψηφοφορίας, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, με δυο λόγια σχολίασε τις επιτυχίες των Αθλημάτων της Ομοσπονδίας το 2012, καθώς επίσης και τις τελευταίες εξελίξεις στον Αθλητισμό.

   «Τον Οκτώβρη όταν συναντηθήκαμε πάλι για τις εκλογές της Ομοσπονδίας, είχα πει ότι η ΚΟΕ άνοιξε τις επιτυχίες για τον Ελληνικό Αθλητισμό μέσα στο 2012, με το αργυρό μετάλλιο της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης Γυναικών, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν.
Δεν γνώριζα βέβαια τότε ότι, τον Δεκέμβριο, πάλι η Ομοσπονδία μας θα φέρει την κορυφαία επιτυχία μέσα στη χρονιά, με το χρυσό μετάλλιο της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης Νεανίδων, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Περθ.
   Είμαστε ευτυχείς που τα αθλήματα μας, κρατούν ψηλά την ελληνική σημαία και φέρνουν τόσα μετάλλια στον Ελληνικό Αθλητισμό, τα περισσότερα ασφαλώς από όλα τα υπόλοιπα αθλήματα.
  Το δεύτερο που θέλω να τονίσω είναι ότι, τους δύο τελευταίους μήνες – και το λέω εγώ που πολλές φορές έχω αναφερθεί στο έλλειμμα της πολιτικής ηγεσίας του αθλητισμού διαχρονικά – ο νυν υφυπουργός κ Ιωαννίδης, έχει βάλει πλάτη και βοηθά.
   Ήδη τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται η συζήτηση του νομοσχεδίου για τα Κίνητρα, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και ευελπιστώ ότι σύντομα θα είναι νόμος του Κράτους με την ψήφιση του στην Ολομέλεια της Βουλής.
   Το ευχάριστο είναι, ότι η αναδρομικότητα του θα ισχύει – όπως φαίνεται - από τον Οκτώβριο του 2008, όταν ψηφίστηκε ο ν.3708/08 που δημιούργησε τόσα πολλά προβλήματα στον Αθλητισμό και όχι από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, το περασμένο καλοκαίρι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου