Κυριακή, Δεκεμβρίου 23

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΣΑΜΗ-Α.Ο.Κ.Ι.)

Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο.Κ.Ι. 0-2 
ΤΟ 6Χ6 Ο Α.Ο.Κ.Ι........  ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Η ΣΑΜΗ

   Συνέχεια επιτυχιών για τον Α.Ο.Κ.Ι.  Σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον όσων το παρακολούθησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό κάνοντας το 6Χ6 επικράτησε της πολύ καλής ομάδας της Σάμης με σκορ 2-0.
   Έτσι η ομάδα του Γ. Τόγια συνεχίζει στο «κυνήγι» της πρωτοπόρου Α.Ε.Κ. σε απόσταση 3 βαθμών με την λήξη του α΄γύρου.
   Φάσεις και γκολ
   Μόλις στο 3΄οι γηπεδούχοι θα χάσουν την πρώτη ευκαιρία του αγώνα όταν ο Γ. Αμούργης θα συνδυαστεί με τον Νικολοβιέννη και τον τελευταίο να πλασάρει τον Ρούντι ο οποίος όμως αποκρούει διώχνοντας την μπάλα κόρνερ.
   Οι φιλοξενούμενοι στο 8΄θα ισοφαρίσουν την ευκαιρία των αντιπάλων τους όταν ο Παπαλάμπρου προλαβαίνει με έξοδο τον Αλ. Πολλάτο και  απομακρύνει την μπάλα μακριά.
   Το 13΄ήταν το τυχερό για τον Α.Ο.Κ.Ι. αφού θα ανοίξει το σκορ 1-0 με τον Κανάκη ύστερα από ωραία μπαλιά του Μοντεσάντου  στην πλάτη της άμυνας της Σάμης και ψύχραιμο πλασέ.
  Στο 24΄ύστερα από παράλληλη πάσα, μετά από ατομική ενέργεια του Γ. Αμούργη, που πασάρει στον Νικολοβιέννη και τον τελευταίο να μην βρίσκει μπάλα.
   Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους, που σε καμία στιγμή δε φοβήθηκαν το παιχνίδι, στο 28’ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Ρούντι τελικά η μπάλα να φτάνει στον Ν. Μωραίτη και τον τερματοφύλακα του Α.Ο.Κ.Ι. να πέφτει στα πόδια του ποδοσφαιριστή της Σάμης και να αποκρούει.
   Μια κεφαλιά του Ν. Μωραίτη ύστερα από φάουλ του Γ. Αμούργη την οποία αποκρούσει ο Ρούντι ήταν η τελευταία φάση του ημιχρόνου.
   Την πολύ καλή ευκαιρία να κάνει τα τέρματα του δυο θα χάσει στο 46΄ο Α.Ο.Κ.Ι. με τον Κανάκη ο οποίος υπό πίεση δεν κάνει καλό πλασέ στέλνοντας την μπάλα άουτ.
   Η μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει η Σάμη τον αγώνα θα χαθεί στο 74΄όταν ο Γ. Αμούργης σε ένα από τα γνωστά του σλάλομ θα βρεθεί απέναντι από τον Ρούντι τον οποίο θα αποφύγει με ωραίο τρόπο αλλά το πλασέ του ήταν πολύ κακό και θα στείλει την μπάλα άουτ!!
   Ο Α.Ο.Κ.Ι. θα απαντήσει σε αυτή την ευκαιρία με ένα σουτ του Γ. Βουκελάτου στο 77΄το οποίο θα καταλήξει στο δοκάρι του Παπαλάμπρου.
  Τέλος στο 90’ οι γηπεδούχοι θα πετύχουν ένα εντυπωσιακό γκολ με ανάποδο ψαλίδι του Γ. Βουκελάτου από το ύψος της περιοχής με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το τελικό 2-0.
   Διαιτητής ο κ. Π. Μολφέτας με βοηθούς τους κ.κ. Θ. Λυμπερόπουλο και Δ. Βασιλόπουλο.
ΣΑΜΗ: (Θόδωρος Βουκελάτος), Παπαλάμπρου, Τουλάτος, Ζησιμάτος, Βιτωράτος, Καππάτος, Μωραΐτης, Σταμούλης, Νιλολοβιένης, Δευτεραίος (46 Αμούργης Αρ.), Αμούργης Γ., Άννινος (76 Μιχαλίτσης Αγγ.)
ΑΟΚΙ: (Γιώργος Τόγιας), Ρούντι, Κλειτογιάννης, Αλεξανδράτος, Φωκάς, Πολλάτος Δημ., Μπαζάρογλου, Κόμητας (65 Λαμπρόπουλος), Μοντεσάντος, Κανάκης (69' Βουκελάτος), Πολλάτος Αλ., Μολφέτας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου