Παρασκευή, Δεκεμβρίου 21

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ:PRE GAME

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ Α΄ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ 1ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ..... 
Αγωνιστική στα "μέτρα" των πρωτοπόρων ..... Δυνατά για "Καλές γιορτές"
   Το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι Εικοσιμίας-Παλληξουριακού φαίνεται  να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής  του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας.

   Μεγάλο το ενδιαφέρον επίσης στα παιχνίδια του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου μεταξύ Διλινάτων-Προόδου Ιθάκης το Σάββατο το πρωί και Σάμης-Α.Ο.Κ.Ι. την Κυριακή το απόγευμα.
  Τέλος, Παγκεφαλληνιακός και Α.Ε.Κ. εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρουν τους τρεις βαθμούς με αντιπάλους τον Οδυσσέα Ιθάκης και τα Ομαλά αντίστοιχα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ OI ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΗΣ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Σάββατο 22-12-12 ώρα 10:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜ.

Γασπαράτος Γ.
Κομητόπουλος Παν.
2.
Σάββατο 22-12-12 ώρα 12:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ 
ΓΕΩΡΓ.
Κομητόπουλος Παν.
Βασιλόπουλος Δημ.
3.
Σάββατο 22-12-12 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
ΜΟΛΦΕΤΑΣ 
ΠΑΝ.
Βουτσινάς Αγγ.
Σπυράτος Αλεξ.
4.
Κυριακή   23-12-12 ώρα 15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - ΠΑΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
ΚΟΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝ.
Βουτσινάς Αγγ.
Αβάζαρος Χρ.
5.
Κυριακή 23-12-12 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ο.Κ.Ι.
ΜΟΛΦΕΤΑΣ 
ΠΑΝ.
Λυμπερόπουλος Θ.
Βασιλόπουλος Δημ.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ











ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ "ΣΕΦΤΕ" ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Ο "ΠΑΓΚΕ"


   Τη πρώτη του νίκη ψάχνει εδώ και πολύ καιρό ο Παγκεφαλληνιακός χωρίς όμως μέχρι στιγμής να τα καταφέρνει. Αυτή την αγωνιστική και συγκεκριμένα το Σάββατο το πρωί 10:30 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου φιλοξενεί τον Οδυσσέα Ιθάκης έχοντας αυτή την ευκαιρία. Από την άλλη βέβαια θα έλεγε κανείς ότι και αυτός κάτι παρόμοιο ψάχνει.
   Και οι δυο ομάδες βρίσκονται "κολλημένες" στην "ουρά" του βαθμολογικού πίνακα με τρεις βαθμούς οι γηπεδούχοι και μόνο έναν οι φιλοξενούμενοι. Έτσι το βαθμολογικό ενδιαφέρον παραμένει πολύ υψηλό αφού όποια ομάδα χάσει μπαίνει σε περιπέτειες και ιδιαίτερα οι Ιθακήσιοι.
   Η ομάδα του Ν. Βουτσινά δεν είναι και πολύ τυχερή φέτος και παρόλο που κάνει πολύ καλές εμφανίσεις κάτι της λείπει και δεν μπορεί εύκολα να σκοράρει. Αυτό λοιπόν είναι κάτι που πρέπει να βρει ο προπονητής της για να μπορέσει στην συνέχεια να πετύχει τον στόχο της. 
  Από την άλλη ο Κ. Κουτσουβέλης παρά την φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλει να βρει το κατάλληλο "φάρμακο" για την ανάκαμψη της ομάδας του, μέχρι τώρα δεν το έχει καταφέρει και αυτό  άλλωστε φαίνεται από την πορεία της μέχρι τώρα.
   Προβλήματα για τους γηπεδούχους δε φαίνεται να υπάρχουν εκτός του Π. Πλατανίτη που αναχώρησε για την ιδιαίτερη πατρίδα του. Αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που έχουν να ξεπεράσουν πολλά ώστε να καταφέρουν να γυρίσουν στην Ιθάκη τούτη την φορά με το καλό αποτέλεσμα. 
    Φαβορί: Φαβορί θεωρείται η ομάδα του Αργοστολίου με τους Θιακούς να θέλουν να κάνουν το "μπαμ" κάτι το οποίο θέλει μεγάλη προσπάθεια για να το καταφέρουν.
    Διαιτητής: Ο κ. Δημ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Γασπαράτος και Π. Κομητόπουλος.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ







Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ







   Αμέσως μετά στο ίδιο γήπεδο και ώρα 12:30 η αήττητη εκτός έδρας, ομάδα της Προόδου Ιθάκης, φιλοξενείται από τα Διλινάτα που τον τελευταίο καιρό δείχνουν να έχουν ανακάμψει για τα καλά, ταξιδεύει στην Κεφαλονιά με την κρυφή ελπίδα κατ' αρχήν να κρατήσει το αήττητο των εκτός έδρας αγώνων της και ακόμη περισσότερο να πάρει την πρώτη επίσης εκτός έδρας νίκη της. Γεγονός βέβαια πάρα πολύ δύσκολο αλλά υπάρχει το "πιστεύω" και η αποφασιστικότητα και αυτό είναι πολύ σημαντικό.
  Οι περυσινοί πρωταθλητές τον τελευταίο καιρό είναι πολύ ανεβασμένοι επιτέλους βρήκαν τα "πατήματα" τους, παίζουν καλό ποδόσφαιρο και έχοντας το 2Χ2 στα τελευταία τους παιχνίδια έχουν μπει ξανά στην διεκδίκηση της εισόδου τους στα playoffs του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας.
   Οι φιλοξενούμενοι με μια μόνο νίκη φέτος και τέσσαρες ισοπαλίες βρίσκονται μακριά από τις "προνομιούχες θέσεις και με μια νέα ήττα στο συγκεκριμένο παιχνίδι σταματάει να ισχύει το όνειρο της τετράδας.
   Μεγάλες απώλειες για την Θιακιώτικη ομάδα των τραυματιών Γ. Τσιντήλα, βασικού τερματοφύλακα της ομάδας και  Αρδαβάνη, ενώ υπάρχουν και άλλα προβλήματα προς λύση από τον προπονητή της ομάδας
   Ο Τ. Φωής δεν θα έχει στη διάθεσή του τους γνωστούς απόντες.
  Φαβορί: Τα Διλινάτα είναι το φαβορί με την Πρόοδο όμως να κατεβαίνει αποφασισμένη για την έκπληξη.
 Διαιτητής: Ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλος και Δ. Βασιλόπουλος.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ 














ΓΙΑ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ 7Χ7 Η Α.Ε.Κ. ΜΕ ΟΜΑΛΑ








     Στο ίδιο γήπεδο και στις 3 μ.μ. η Α.Ε.Κ. με στόχο να διατηρήσει το αήττητο αλλά και να πιάσει το συνεχόμενο 7Χ7 νικών απέναντι σε μια δυνατή και νεανική ομάδα, τα Ομαλά, τα οποία αναμένεται να έχουν δύσκολη αποστολή σε όποιον στόχο και αν βάλουν, σε ένα τέτοιο παιχνίδι και μάλιστα με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.
   Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου με το εντυπωσιακό μέχρι στιγμής 7 νίκες και 1 ισοπαλία σε 8 αγώνες έχει κατακτήσει τον άτυπο τίτλο της "πρωταθλήτριας χειμώνα" και θέλει να κάνει άλλο ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθειά της με το τέλος του Α' γύρου.
   Από την άλλη τα Ομαλά με μια νεανική ομάδα η οποία παίζει αρκετά καλό ποδόσφαιρο παλεύει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό θα κάνει και αυτήν την αγωνιστική ανεξάρτητα αν αντίπαλός της είναι το φαβορί του πρωταθλήματος.
    Και οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες την προηγούμενη αγωνιστική αφού οι μεν γηπεδούχοι επικράτησαν με μια αγχωτική νίκη της Σάμης 2-1, οι δε φιλοξενούμενοι πέτυχαν την πρώτη τους νίκη επί του ουραγού και χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα Οδυσσέα Ιθάκης με σκορ 5-0.
   Ο προπονητής της Α.Ε.Κ. θα στερηθεί των υπηρεσιών των Μάκου Μοσχονά (τιμωρημένος) και Κέβιν Χασάη (πρόβλημα με το δελτίο του), ενώ και αυτός των Ομαλών έχει κάποια μικροπροβλήματα και θα περιμένει μέχρι λίγο πριν την έναρξη του αγώνα για ν΄αποφασίσει για την ενδεκάδα που θα παρατάξει.
   Φαβορί: Εκτός της έκπληξης η Α.Ε.Κ. εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να ξεπεράσει άλλο ένα εμπόδιο στην πορεία της για την κορυφή.
  Διαιτητής: Ο κ. Π. Μολφέτας με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινάς και Α. Σπυράτος.
    
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ







ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΟ ΣΕΡΙ ΣΤΟ 4Χ4 Η ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ.... ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ "ΚΑΤΗΦΟΡΟ" Ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ

  Την επόμενη ημέρα, Κυριακή στις 3 μ.μ. στις Κεραμειές θα διεξαχθεί ο πιο σημαντικός αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής του Α' γύρου με την Εικοσιμία να υποδέχεται τον Παλληξουριακό.
  Και οι δυο ομάδες θέλουν τους βαθμούς της νίκης ώστε να φτάσουν πιο σύντομα στον στόχο τους που δεν είναι άλλος από την είσοδο τους στην τελική 4αδα και τα playoffs.
  Ειδικά για τους φιλοξενούμενους, που τον τελευταίο καιρό δείχνουν μια αστάθεια στα παιχνίδια τους, έχοντας μάλιστα στα τρία τελευταία μία ισοπαλία και δυο ήττες. Έτσι με μια νέα τα πράγματα θα είναι δύσκολα αφού θα κινδυνέψουν να μείνουν μακριά από την 4αδα, αν ωστόσο τα ισόβαθμά τους Διλινάτα επικρατήσουν της Προόδου Ιθάκης.
  Οι γηπεδούχοι με αντίθετη πορεία και έχοντας στα τρία τελευταία τους παιχνίδια ισάριθμες νίκες θέλουν να διευρύνουν το σερί τους ώστε να μείνουν κοντά στην "καταδίωξη" των πρωτοπόρων Α.Ε.Κ. και Α.Ο.Κ.Ι..
  Τα προβλήματα για τον Δ. Ζησιμάτο είναι πολλά και σοβαρά αφού θα απουσιάσουν οι τραυματίες Βιτώρος, Ντουκάϊ και Αποστολάτος και ο Γ. Κουλάκης που αναχώρησε για την ιδιαίτερη πατρίδα του. Στον αντίποδα αυτών των απουσιών η επιστροφή του Π. Στεφανάτου που εξέτισε την ποινή του.

   Ο Γ. Θωμάς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα στην ομάδα του και θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει.
    Φαβορί: Θεωρούμε ότι με τόσες πολλές απουσίες από πλευράς Εικοσιμίας δεν υπάρχει φαβορί και τις δυο ομάδες ικανές για το τρίποντο.
  Διαιτητής: Ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινάς και Χ. Αβάζαρος.
  Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο.Κ.Ι.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΣΑΜΗ..........ΤΟ 6Χ6 Ο Α.Ο.Κ.Ι. 









   Τέλος, η αυλαία της αγωνιστικής και του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας ολοκληρώνεται την ίδια ημέρα και ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με ένα αρκετά σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα σε Σάμη και Α.Ο.Κ.Ι..
  Οι τυπικά γηπεδούχοι της Σάμης τον τελευταίο καιρό παρουσιάζονται ανεβασμένοι και με σπουδαίες εμφανίσεις έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις των φιλάθλων του νησιού.
   Οι φιλοξενούμενοι του Α.Ο.Κ.Ι. και αυτοί με τη σειρά τους μετά την ήττα από την Εικοσιμία και μάλιστα αγωνιζόμενοι σε δυο παιχνίδια με δέκα ποδοσφαιριστές έχουν πέντε συνεχόμενες νίκες και ακολουθούν την Α.Ε.Κ. σε απόσταση 4 βαθμών.
   Έτσι το παιχνίδι παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον και τις δυο ομάδες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για τη νίκη.
   Ο Θ. Βουκελάτος δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Β. Αυγερινό και Κ. Βιτωράτο που είναι τιμωρημένοι. Άλλα προβλήματα δεν έχει να αντιμετωπίσει και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για τη καλή εμφάνιση και το καλό αποτέλεσμα. Για τον Γ. Τόγια δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα.
  Φαβορί: Ο Α.Ο.Κ.Ι. είναι το μεγάλο φαβορί της συνάντησης μόνο που με μια τέτοια Σάμη, όπως παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό, τίποτε δεν είναι σίγουρο.
   Διαιτητής: Ο κ. Π. Μολφέτας με βοηθούς τους κ.κ. Θ. Λυμπερόπουλος και Δ. Βασιλόπουλος.
Η  Βαθμολογία
(Σε  8 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
22
27 - 03 
2.
Α.Ο.Κ.Ι. 
18
17 - 04 
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
17
18 - 02 
4.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
13
07 - 12
5.
Α.Ο.  ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
13
15 - 14
6.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
07
05 - 10 
7.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ 
07
12 - 18 
8.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
07
10 - 12 
9.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
03
04 - 09
10.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
01
07 - 39  

                      * Ο Α.Ο. Εικοσιμίας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς από πέρυσι.
                 Με μπλε χρώμα οι ομάδες που θα περάσουν στα playoffs του πρωταθλήματος.
                 Με μαύρο οι ομάδες που θα παραμείνουν στην Α' κατηγορία.
                 Με κόκκινο η ομάδα που θα υποβιβαστεί στην Β΄ κατηγορία.          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου