Κυριακή, Δεκεμβρίου 16

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΛΗΞ/ΚΟΣ-ΔΙΛΙΝΑΤΑ)

Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΔΙΛΑΝΑΤΑ 0-1 
ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ 4ΑΔΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ 4η ΘΕΣΗ
   Σε ένα μέτριο παιχνίδι ανάμεσα στα Διλινάτα και τον Παλληξουριακό το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου οι φιλοξενούμενοι συνεχίζοντας τις επιτυχίες τους νίκησαν δίκαια την τυπικά γηπεδούχο ομάδα του Ληξουριού με σκορ 1-0.    
   Από την αρχή φάνηκε ότι θα παρακολουθήσουμε ένα παιχνίδι από αυτά που κρίνονται στο γκολ και τελικά αυτό έγινε.
    Φάσεις και γκολ 
   Στο 12' ένα μπάσιμο από τα αριστερά στην μεγάλη περιοχή του Αναλυτή καταλήγει σε σουτ που αποκρούει στην γωνία του ο Μοσχόπουλος σε κόρνερ.
   Σε ένα σουτ επίσης του Λυμπερόπουλου έξω από την μεγάλη περιοχή στο 16' η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αλιάϊ.
   Σύγχυση στην περιοχή των γηπεδούχων στο 19', σουτ του Παππά αποκρούει ο Μοσχόπουλος με εξαιρετική εκτίναξη για να φτάσει η μπάλα ξανά στον ίδιο παίκτη για να απομακρύνει το νέο σουτ που επιχειρεί πάνω στην γραμμή ο Βολνίτσκι.
 Σέντρα του Φαρακλού από δεξιά στο 30' θα βρει στην περιοχή τον Λυμπερόπουλο αλλά η κεφαλιά του θα καταλήξει άουτ.
  Στο 36' σε ένα καλοχτυπημένο φάουλ του Χαραλαμπόγλου στην περιοχή του Παλληξουριακού,  θα πιάσει την κεφαλιά ο Σπ. Τζωρτζάτος στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.
   Στο 52' ο Σκριβάνος θα φύγει στην πλάτη της άμυνας του Παλληξουριακού απέναντι από τον Μοσχόπουλο με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει τελευταία στιγμή με τα πόδια.
   Στο 57' ο Δημ. Παπαδάτος θα εκτελέσει κόρνερ από δεξιά στέλνοντας την μπάλα στην περιοχή των Διλινάτων, στην πορεία της θα πεταχτεί ο Κοσμάτος αλλά η κεφαλιά του θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ.
   Στο 77' τα Διλινάτα θα ανοίξουν το σκορ 0-1 όταν ο Φιοράτος με εκτέλεση κόρνερ θα φέρει την μπάλα μέσα στην περιοχή στο κεφάλι του Γ. Αναλυτή που θα την στείλει στα δίχτυα του Μοσχόπουλου.
   Μεγάλη ευκαιρία θα χαθεί για τα Διλινάτα στο 80΄όταν από σέντρα του Μίρτο ο Γ. Αναλυτής εντελώς μόνος δεν βρίσκει την μπάλα.
   Τέλος στις καθυστερήσεις (90+1) ο Παλληξουριακός θα χάσει μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση όταν ο Παπαδάτος ύστερα από εκτέλεση κόρνερ θα φέρει την μπάλα στην περιοχή, ο Λυκούδης θα πιάσει την κεφαλιά και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν προς τα δίχτυα θα σώσει πάνω στην γραμμή ο Λάσκαρης κρατώντας τελικά το 1-0 για την ομάδα του.
   Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Γ. Θωμάς), Μοσχόπουλος, Γαβαλάς, Μαυροειδής (46' Παπαδάτος), Βολντνίσκι, Λυμπερόπουλος, Μαρκάτος Σωκ., Λυκούδης, Καμινάρης, Φαρακλός (46' Μαρκάτος Σπ.), Κοζομπόλης, Κοσμάτος.
Διλινάτα:(Τ. Φωής), Αλιάϊ, Ομουριάδης, Αναλυτής Θ., Λάσκαρης, Τζωρτζάτος Σπ., Χαραλαμπόγλου, Παππάς (62' Μίρτο), Σκριβάνος (55' Τζωρτζάτος Δημ.), Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Χρ., Φιοράτος Γιαν..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου