Κυριακή, Δεκεμβρίου 23

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ-ΠΑΛΗΞ/ΚΟΣ)

Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-0





ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ "ΧΙΤΣΚΟΚΙΚΟ" ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΜΕΙΕΣ
   Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές, το τέλος του οποίου ήταν χιτσκοκικό, η Εικοσιμία πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στον ψυχωμένο και δυνατό Παλληξουριακό στις καθυστερήσεις με ένα γκολ του Αντ. Κορσιάνου το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους γηπεδούχους.
   Η Εικοσιμία είχε τον έλεγχο του αγώνα έπαιξε όμως με την "φωτιά" και ευτυχώς για αυτή δεν κάηκε χάνοντας αρκετές ευκαιρίες και η νίκη της θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί δίκαιη.
   Ο Παλληξουριακός παρουσιάστηκε πολύ δυνατός πίστεψε ότι θα έφευγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από μια πολύ δύσκολη έδρα κάτι που θα είχε καταφέρει αν ο Καμινάρης στο 97' ήτα εύστοχος
   Φάσεις και γκολ
   Στο 9' μακρινό διαγώνιο σουτ από αριστερά και στην κίνηση του Τασιούλη με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μοσχόπουλου.
   Απ'ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζερβού στο 15' θα μπλοκάρει ο Καραίσκος χωρίς πρόβλημα.
   Στο 22' ωραία σέντρα του Αντ. Κορσιάνου από δεξιά θα βρει τον Αντωνάτο μέσα στην μικρή περιοχή αλλά αυτός δεν θα προλάβει να πλασάρει σωστά τον Μοσχόπουλο με τους αμυντικούς των φιλοξενουμένων να διώχνουν τον κίνδυνο.
  Μια μεγάλη πάσα του Κονόμη στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων θα φέρει τον Στεφανάτο μόνο απέναντι από τον εξερχόμενο Μοσχόπουλο αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ του επιθετικού της Εικοσιμίας θα περάσει ελάχιστα άουτ.
  Στο 51' οι γηπεδούχοι θα διαμαρτυρηθούν έντονα στον διαιτητή κ. Κομητόπουλο για πέναλτι σε σπρώξιμο στον Μπούσι μέσα στην περιοχή από τους αμυντικούς του Παλληξουριακού.
   Στο 53' ο Αντωνάτος πλασάρει στην έξοδο του Μοσχόπουλου αλλά την τελευταία στιγμή ο Λυμπερόπουλος θα διώξει πάνω στην γραμμή με το κεφάλι σε κόρνερ.
   Μεγάλη ευκαιρία για την Εικοσιμία στο 56' όταν μετά από ωραία κάθετη πάσα του Μπούσι, ο Αντ. Κορσιάνος θα περάσει τον Μοσχόπουλο αλλά σε κενή εστία θα στείλει την μπάλα στο δοκάρι και στην συνεχεία θα απομακρύνουν οι αμυντικοί του Παλληξουρικού.
   Στο 80' ο Παλληξουριακός θα μείνει με δέκα παίκτες αφού ο διαιτητής θα δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα αποβάλει τον Βολνίτσκι για σκληρό μαρκάρισμα στον Π. Κορσιάνο.
   Στο 94' θα έρθει η λύτρωση για τους γηπεδούχους όταν ο Διον. Γερασιμάτος θα βγάλει ωραία χαμηλή σέντρα στον Αντ. Κορσιάνο που θα πλασάρει σωστά και θα κάνει το 1-0 για την ομάδα του.
   Άμεση απάντηση και μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση θα έχουν οι φιλοξενούμενοι όταν ο Καμινάρης μόνος απέναντι από την εστία θα πλασάρει ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Καραίσκου στο 97'.
   Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Χ. Αβάζαρο.
   Οι συνθέσεις
A.O. Eικοσιμίας: (Δ. Ζησιμάτος), Καραίσκος, Κουμαριώτης, Τασιούλης, Μινέτος Χρ., Κορσιάνος Αντ., Αντωνάτος (68' Γαρμπής), Μπούσι, Κορσιάνος Παν., Στεφανάτος (75' Μινέτος Γιαν.), Κονόμη, Γερασιμάτος
Παλληξουριακός: (Γ. Θωμάς), Μοσχόπουλος, Γαβαλάς, Βολνίτσκι, Λαδας (46' Παπαδάτος), Λυμπερόπουλος, Μαρκάτος Σωκ., Λυκούδης (64' Μαρκάτος Σπυρ.), Καμηνάρης, Ζερβός, Αραβαντινός, Πρεντάνος (70' Μαυροειδής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου