Σάββατο, Δεκεμβρίου 22

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΔΙΛΙΝΑΤΑ-ΠΡΟΟΔΟΣ)


Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ 2-0










ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΑ ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ 2-0 ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ










   Μετά τον αγώνα Παγκε-Οδυσσέα στο ίδιο γήπεδο ακολούθησε αυτός μεταξύ των Διλινάτων και της Προόδου.
  Τα Διλινάτα ήταν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και τελικά επικράτησαν δίκαια της Προόδου με σκορ 2-0. Ωστόσο τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά αν ο Αλιάϊ στο 54΄ δεν είχε κάνει εντυπωσιακή απόκρουση στο σουτ του Τσάμη
   Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο και σε αυτό συνετέλεσαν και οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
   Φάσεις και γκολ
   Ένα κόρνερ του Σκριβάνου στο 38' θα φέρει την μπάλα μέσα στην περιοχή στον Χρ. Τζωρτζάτο με την κεφαλιά του όμως από καλή θέση να περνάει ελάχιστα άουτ.
   Στο 44' σε μια εξαιρετική απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Χρ. Τζωρτζάτο θα αποκρούσει ο Ραυτόπουλος πέφτοντας στη δεξιά του γωνία στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ.
   Ένα δυνατό μακρινό σουτ του Σπ. Τζωρτζάτου στο 50' θα μπλοκάρει ο Ραυτόπουλος χωρίς πρόβλημα.
   Η Πρόοδος θα απειλήσει στο 53΄όταν ο Δόριζας θα μπει στην περιοχή από πλάγια δεξιά θα σουτάρει διαγώνια αλλά η μπάλα θα θα καταλήξει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Αλιάϊ.
    Στο ίδιο λεπτό και στην αντεπίθεση των Διλινάτων ο Γ. Αναλυτής θα πιάσει ένα πολύ κακό σουτ από ευνοϊκή θέση που θα καταλήξει πολύ πλάγια. 
   Ένα σουτ του Τσάμη στο 54΄θα αποκρούσει εκπληκτικά σε κόρνερ ο Αλιάϊ κρατώντας το"0" για την εστία του.
   Τελικά οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ στο 63΄όταν το δυνατό σουτ του Χρ. Τζωρτζάτου θα κοντράρει στα σώματα των αμυντικών, η μπάλα θα φτάσει στον Γ. Φιοράτο περίπου στο ύψος της περιοχής που με δυνατό σουτ πετυχαίνει το 1-0 για την ομάδα του.
   Νέα πολύ καλή ενέργεια από τον νεαρό Φιοράτο στο 64' ο οποίος θα μπει στην περιοχή και θα σουτάρει με τον Ραυτόπουλο να διώχνει την μπάλα με τα πόδια σε κόρνερ.
    Τέλος στο 87' οι γηπεδούχοι θα "σφραγίσουν" τη νίκη τους πετυχαίνοντας το 2-0 ύστερα από ωραία ασίστ του Χρ. Τζωρτζάτου στον Διονύση Τζωρτζάτο και αυτός από πλάγια με διαγώνιο σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
   Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Δ. Βασιλόπουλο.
   Οι συνθέσεις 
Διλινάτα:(Τ. Φωής), Αλιάϊ, Διον. Τζωρτζάτος, Θ. Αναλυτής, Λάσκαρης, Σπ. Τζωρτζάτος, Χαραλαμπόγλου, Μίρτο, Σκριβάνος (75' Δημ. Τζωρτζάτος), Γ. Αναλυτής, Χρ. Τζωρτζάτος, Φιοράτος. 
Πρόοδος Ιθ.:(Ο. Κωστόπουλος), Ραυτόπουλος, Κωστόπουλος, Δόριζας (69' Χάνος), Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Βλασσόπουλος, Τσάμης, Βασιλάκης, Τσίρος, Πατσαλιάς (84' Μωραίτης) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου