Παρασκευή, Δεκεμβρίου 14

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΑ ΤΖΑΝΑΤΑ

  Το μεγάλο ενδιαφέρον της 5ης αγωνιστικής εστιάζεται στο ντέρμπι των Τζανάτων το Σάββατο το απόγευμα, όπου οι πρωτοπόροι και αήττητοι φέτος Πρόννοι φιλοξενούν την 3η της βαθμολογίας ομάδα του Πυλλαριακού και θέλει να κάνει το 5Χ5 ώστε να οδηγεί μόνος του την "κούρσα" από τον αγώνα αυτό και μετά αφού τα ισόβαθμα τους Φωκάτα έχουν ρεπό.
   Την Κυριακή στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο Παπυργιακός αγωνίζεται με την ουραγό Έρυσσο και είναι το φαβορί για τη νίκη, χωρίς αυτό να λέει ότι οι Ρυσσιάνοι θα έρθουν για βόλτα στο Αργοστόλι.
   Τέλος το απόγευμα της ίδιας ημέρας και στο ίδιο γήπεδο η Ανωγή που είναι και αυτή το μεγάλο φαβορί του παιχνιδιού φιλοξενεί τον επίσης ουραγό Ηρακλή Πρόννων και θέλει νίκη που θα της δώσει πλεονέκτημα τετράδας.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ  ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Σάββατο  15-12-12 ώρα 15:00
ΔημοτικόΤζανάτων
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ
ΑΓΓ.
Σπυράτος Αλεξ.
Λογοθέτης Βασ.
2.
Κυριακή 16-12-12 ώρα 10:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜ.
Μολφέτας Παν.
Σκαλτσής Αθαν..
3.
Κυριακή 16-12-12 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ – Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ
ΚΙΟΣΗΣ
ΚΩΝ.
Λογοθέτης Βασ. 
Μουζακίτης Βασ.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ 

ΓΙΑ ΤΟ 5Χ5 ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ...... ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΠΥΛΑΡΟΣ
                








   Με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι ανοίγει η αυλαία του πρωταθλήματος της Β' τοπικής κατηγορίας με τους πρωτοπόρους αήττητους και έχοντας το απόλυτον στο πρωτάθλημα Πρόννους να φιλοξενούν την 3η του βαθμολογικού πίνακα ομάδα του Πυλαριακού.
  Η ομάδα του Γ. Κουρκουμέλη με ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα δείχνει ασταμάτητη και το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην κατηγορία που φυσιολογικά ανήκει.
   Έτσι και σε αυτή την αγωνιστική είναι έτοιμοι να διευρύνει την διαφορά από τα δεύτερα Φωκάτα που έχουν ρεπό αλλά να συνεχίζουν με το απόλυτο των 5Χ5 μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του α΄γύρου.
   Ο Πυλαριακός και αυτός με πολύ καλή πορεία φέτος, έργο του Κ. Κουγιανού, βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και θέλει να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι, έστω και αν ο αντίπαλος της είναι πιο ποιοτικός και σίγουρα πιο έμπειρος από αυτόν.
   Προβλήματα για τους δυο προπονητές δεν υπάρχουν και θα παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν. 
     Φαβορί: Αναμένεται ένα δυνατό παιχνίδι με τους Πρόννους να έχουν το προβάδισμα για τη νίκη.
   Διαιτητής: Ο κ. Αγγ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Σπυράτο Αλεξ. και Λογοθέτη Βασ.  
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ

     








ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ Ο ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ









  Την Κυριακή τώρα το πρωί και ώρα 10:00 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο Παπυργιακός υποδέχεται την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα ομάδα της Ερύσσου και θέλει να αφήσει πίσω την ήττα και όπως διαμορφώθηκε, της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα του από τους Πρόννους παίρνοντας μια νίκη που θα τον βοηθήσει κυρίως βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά στη δύσκολη προσπάθεια στην συνέχεια για την συμμετοχή στα playoffs.
  Άλλωστε και ο αντίπαλος του δεν δείχνει να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση κάτι που φάνηκε και από την εντός έδρας βαριά ήττα 1-7 από τα Φωκάτα την προηγούμενη Κυριακή.
    Μεγάλο πρόβλημα ως προς την συγκρότηση της ενδεκάδας αντιμετωπίζει ο Π. Καρούσος που δεν θα έχει στην διάθεση του τον Σπ. Στρακάτο που αποβλήθηκε στον αγώνα με τους Πρόννους. Από την άλλη δύσκολα μπορεί να ξέρει σε ποιους μπορεί να βασιστεί ο Γ. Βρυώνης αφού σε κάθε αγωνιστική όλο και κάποιος λείπει.
  Φαβορί: Ο νεανικός Παπυργιακός έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη ενώ η Έρυσσος θα παλέψει για την έκπληξη.
  Διαιτητής: Ο κ. Δημ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Μολφέτα Παν. και Σκαλτσή Αθαν.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ 











ΝΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑΣ ΘΕΛΕΙ Η ΑΝΩΓΗ......
 ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΣΕΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ
http://4.bp.blogspot.com/-vWPJUWs9pDE/UDVbAYJTISI/AAAAAAAAQxQ/LbfTW050B2k/s320/hraklis2009.jpg






      Την ευκαιρία να επανέλθει στις επιτυχίες θα έχει η Ανωγή μετά το ρεπό της αλλά και την εντός έδρα ήττα 0-4  από  τα  Φωκάτα,  φιλοξενώντας  την Κυριακή το μεσημέρι ώρα  12:30  στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την ομάδα του Ηρακλή Πρόννων. 
   Η ομάδα του Γ. Μαλλιώρη έχοντας μια μόνο νίκη αλλά και μια ισοπαλία αν θέλει να συνεχίζει να ονειρεύεται την συμμετοχή της στα playoffs δεν μπορεί να θέλει οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης που θα της δώσει το τρίποντο.
   Από την άλλη η ομάδα του Γ. Γαβριελάτου όσο περνάει ο χρόνος και παίρνουν παιχνίδια στα πόδια τους οι ποδοσφαιριστές του παρουσιάζεται καλύτερη και αν θέλει να ελπίζει όμως στην σωτηρία της θα πρέπει να "τσιμπάει" και βαθμούς ανεξάρτητα από τον αντίπαλο της.
    Φαβορί: Θεωρούμε ότι πιο κοντά στη νίκη είναι η Ληξουριώτικη ομάδα τόσο για την ποιότητα της όσο και στο ότι αγωνίζεται στο γήπεδο της.
  Διαιτητής: Ο κ. Κων. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Λογοθέτης Βασ. και Μουζακίτης Βασ.
Η βαθμολογία
(Σε 5 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
10
10 - 03
2.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
10
       18 - 06 
3.
Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
9
       08 - 05 
4.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
5
       08 - 07 
5.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
4
       05 - 11 
6.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
1
       02 – 07
7.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
1
        03 - 15
                                ·  Οι Πρόννοι ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς από πέρυσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου