Σάββατο, Δεκεμβρίου 22

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (Α.Ε.Κ.-ΟΜΑΛΑ)


Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ 3-0















7Χ7 Η Α.ΕΚ. ΠΟΥΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ
   Ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό να δώσει τη νίκη στην Α.Ε.Κ. στο σημερινό της παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με αντίπαλο τα Ομαλά. Έτσι η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου με 8 νίκες και μια ισοπαλία σε 9 αγώνες οδηγεί αήττητη και εκ του ασφαλούς την κούρσα της Α΄κατηγορίας.
   Οι γηπεδούχοι όπως προαναφέραμε είχαν ένα εκρηκτικό ξεκίνημα και στο 10' είχαν "καθαρίσει" το παιχνίδι όντας προηγούμενοι 3-0 στο σκορ.
   Τα Ομαλά μέχρι εκείνη την στιγμή απλά παρακολουθούσαν την αντίπαλο τους χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν. Στη συνέχεια κάτι οι καιρικές συνθήκες κάτι η επανάπαυση της γηπεδούχου από το 3-0 το παιχνίδι έχασε το ενδιαφέρον του και έγινε αρκετά μέτριο με την Α.Ε.Κ. και πάλι να ξεχωρίζει, ενώ οι φιλοξενούμενοι αυτή την φορά δεν απέδωσαν σύμφωνα με αυτά που μπορούν με αποτέλεσμα να μην απειλήσουν την εστία της Α.Ε.Κ. 
   Φάσεις και γκολ
  Μόλις στο 2΄ της αναμέτρησης μετά την εκτέλεση κόρνερ από δεξιά του Π. Κουμαριώτη, προκαλείται σύγχυση στην άμυνα των Ομαλών, η μπάλα φθάνει στον Κοσμάτο, που εύκολα με πλασέ πετυχαίνει το 1-0 για την Α.Ε.Κ. .
   Σε άλλη μια επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων, ο Περιβολάρης με πάσα βρίσκει τον Πολλάκη, που ωραία αποφεύγει τον αντίπαλό του και με ένα αρκετά δυνατό σουτ την στέλνει στα δίχτυα του Αρτούρ για το 2-0.
   Το 3-0 για την Α.Ε.Κ. σημειώνεται στο 10΄ όταν στο σουτ του Θωμά έξω από την περιοχή, η μπάλα έχοντας περίεργο φάλτσο καταλήγει στα δίχτυα του Αρτούρ.
   Εξαιρετική ατομική ενέργεια από δεξιά του Στεφανάτου στο 19΄, ο οποίος μπαίνει στην περιοχή και με παράλληλη πάσα βρίσκει τον Πολλάκη μόνο απέναντι από τον τερματοφύλακα των Ομαλών, με τον τελευταίο να πλασάρει όμως ψηλά άουτ.
   Στο 23΄και πάλι κόρνερ από δεξιά του Κουμαριώτη, η μπάλα παίρνει μια παράξενη τροχιά και αφού βρει στο οριζόντιο δοκάρι του Αρτούρ, φθάνει στον Πολλάκη που και αυτήν την φορά πλασάρει ψηλά άουτ.
    Το α΄ ημίχρονο τελειώνει χωρίς να σημειωθούν κάποιες άλλες αξιοσημείωτες φάσεις ούτε για τη μία ούτε για την άλλη ομάδα και με το σκορ να έχει διαμορφωθεί σε 3-0.
   Στο β΄ ημίχρονο συνεχίζεται η αγωνιστική υπεροχή της ομάδας του Σπύρου Παπαδάτου και οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της να διευρύνουν το σκορ.
  Έτσι, στο 67΄μια κεφαλιά που κερδίζει ο Κούκλης στην μικρή περιοχή των Ομαλών ύστερα από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά του Π. Κουμαριώτη, περνάει παράλληλα από την εστία λίγο άουτ.
   Με μια εξαιρετική απόκρουση με τα πόδια ο Αρτούρ στο 73΄σε σουτ του Πολλάκη μέσα από την περιοχή, σώζει την εστία του από βέβαιη παραβίαση.
   Σειρά του Περιβολάρη στο 75΄ να επιχειρήσει δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, που αποκρούει ο Αρτούρ με διπλή προσπάθεια. 
    Και πάλι ο Πολλάκης στο 78΄με ατομική προσπάθεια πιάνει δυνατό σουτ στην κίνηση, όμως η μπάλα περνάει σύρριζα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας των Ομαλών.
Συνθέσεις
Α.Ε.Κ.:(Σπ. Παπαδάτος), Άννινος (75΄ Παυλάτος), Ψάλτης, Στεφανάτος, Κούκλης, Λούλουδας, Αντωνόπουλος, Πολλάκης, Θωμάς (75΄Εμιλιάνο), Κοσμάτος (86΄Δρόσος), Περιβολάρης, Κουμαριώτης Π.
Ομαλά:(Δ. Λιονάτος), Αρτούρ, Τσακαρισιάνος Χρ., Γκαζάρ Διον. (72΄ Φραγκιάς), Μηλιαρέσης, Παγουλάτος, Τζάκης, Μετάι (86΄Μινέτος), Καπετάνιος, Γκαζάρ Κ. (85΄ Βαλλιανάτος), Γεωργόπουλος, Μπελτσώνιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου