Παρασκευή, Δεκεμβρίου 21

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: PRE GAME

ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Α' ΓΥΡΟΥ ΣΤΑ ΜΑΚΡΥΩΤΙΚΑ
  Το μεγάλο ενδιαφέρον της 7ης αγωνιστικής εστιάζεται στο ντέρμπι των Μακρυωτίκων όπου την Κυριακή το απόγευμα, ο Πυλαριακός συγκρούεται με τον Παπυργιακό με φόντο την 3η θέση της βαθμολογίας.
    Το Σάββατο τα Φωκάτα φιλοξενούνται από τον Ηρακλή στα Τζανάτα και δεν σκέφτονται κανένα άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη που είναι άλλωστε και το φαβορί γι΄ αυτή.
     Τέλος, το μεσημέρι της Κυριακής οι πρωτοπόροι και αήττητοι Πρόννοι επιστρέφουν στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου για μια νέα επιτυχία και το 6Χ6. Αυτή την φορά αντίπαλός της η Ανωγή που καίγεται για βαθμούς.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ  ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Σάββατο  22-12-12 ώρα 15:00
ΔημοτικόΤζανάτων
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ. – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
ΑΒΑΖΑΡΟΣ 
ΧΡ.
Μουζακίτης Βασ. 
Μενεγάτος Ελ.
2.
Κυριακή 23-12-12 ώρα 13:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ 
ΘΕΟΔ.
Μολφέτας Παν
Βασιλόπουλος Δημ.
3.
Κυριακή 23-12-12 ώρα 15:00
Δημοτικό Μακρυωτίκων
Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
ΣΠΥΡΑΤΟΣ 
ΑΛΕΞ.
Μενεγάτος Ελ.
Γασπαράτος Γεωρ.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ 











Η 2η ΘΕΣΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΝΑΤΑ
   Με στόχο να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς και φυσικά την πρώτη του νίκη από έναν δυνατό αντίπαλο κατεβαίνει ο Ηρακλής το Σάββατο το απόγευμα στις 3 μ.μ. στο γήπεδο των Τζανάτων με αντίπαλο τα Φωκάτα.
  Η ομάδα του Γ. Γαβριελάτου ουραγός μαζί με την Έρυσσο έχοντας μόνο μια ισοπαλία στο ενεργητικό της δεν έχει πολλά περιθώρια σε σχέση με την παραμονή της και θα πρέπει σιγά σιγά να βάζει κανένα βαθμό στο "σακούλι" της.
  Από την άλλη όμως τα Φωκάτα του Μιχ. Αθηναίου παρουσιάζονται πολύ δυνατά φέτος και φαντάζει πολύ δύσκολη η προσπάθεια των γηπεδούχων. 
   Τα Φωκάτα βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας 3 βαθμούς πίσω από τους Πρόννους και μετά το ρεπό τους θέλουν να επανέλθουν δυναμικά στο "κυνήγι" των αντιπάλων τους συνεχίζοντας το σερί τους στο 4Χ4.  
   Φαβορί: Θεωρούμε ότι τα Φωκάτα έχουν περισσότερες πιθανότητες επικράτησης αφού και καλύτερη ομάδα διαθέτουν αλλά και οι επιλογές τους είναι περισσότερες από αυτές των γηπεδούχων.
   Διαιτητής: Ο κ. Χρ. Αβάζαρος με βοηθούς τους κ.κ. Μουζακίτη Βασ. και Μενεγάτο Ελ.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΩΝ
      

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΞΟΔΟΣ.... ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΩΝ ΠΡΟΝΝΩΝ;






   Με στόχο το απόλυτο στις νίκες και το 6Χ6 οι Πρόννοι αντιμετωπίζουν στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την Κυριακή το μεσημέρι στις 1 μ.μ. την γηπεδούχο Ανωγή σε ένα αρκετά δύσκολο όσο και επικίνδυνο παιχνίδι για τους πρωτοπόρους και αήττητους φιλοξενούμενους.
   Οι γηπεδούχοι που διεκδικούν θέση στην 4αδα βρίσκονται στην 5η θέση και αν θέλουν να πετύχουν το στόχο τους θα πρέπει να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν από αυτό το παιχνίδι. Προέρχονται από σημαντική νίκη χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσουν επί του Ηρακλή στην έδρα τους με σκορ 3-1.
   Προβλήματα για τους γηπεδούχους υπάρχουν με τον Γ. Μαλλιώρη να ψάχνει να βρει την λύση τους, αντίθετα με τον Γ. Κουρκουμέλη που δεν απασχολούν την ομάδα του.
   Φαβορί: Οι φιλοξενούμενοι των Πρόννων μπορεί να είναι πρωτοπόροι και αήττητοι και ίσως και το φαβορί αλλά οι γηπεδούχοι θέλουν να είναι αυτοί που θα τους αφαιρέσουν το δεύτερο και να βάλουν "φωτιά" στο πρωτάθλημα.
   Διαιτητής: Ο κ. Θοδ. Λυμπερόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Παν. Μολφέτα και Δημ. Βασιλόπουλο.
Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ














ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ "ΒΟΡΡΑ" ΣΤΑ ΜΑΚΡΥΩΤΙΚΑ






  Την Κυριακή το απόγευμα στις 3 μ.μ. σειρά παίρνει το ντέρμπι των Μακρυωτίκων όπου ο 3ος στην βαθμολογία Πυλαριακός φιλοξενεί τον 4ο Παπυργιακό σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο νικητής θα έχει να κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την συμμετοχή του στην τετράδα και τα playoffs ανόδου στην Α΄κατηγορία.
   Οι γηπεδούχοι του Κ. Κουγιανού μετά το εκρηκτικό τους ξεκίνημα, ήρθε η βαριά ήττα από τους Πρόννους, στη συνέχεια το ρεπό και έχουν μείνει πίσω. Έτσι όλοι στην ομάδα γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι μια νίκη και επί ενός καλού αντιπάλου και κατεβαίνουν με μοναδικό στόχο να την διεκδικήσουν.
  Ο Παπυργιακός σε πολύ καλή κατάσταση τελευταία, παίζοντας μάλιστα και όμορφο ποδόσφαιρο, κάτι που έδειξε και στον αγώνα με την Έρυσσο, δεν θα πάει για περίπατο στα Μακρυώτικα αλλά για να πάρει τη νίκη και την 4η θέση που κατέχει ο σημερινός του αντίπαλος, κάνοντας ένα πολύ σοβαρό βήμα για την τετράδα.
  Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα να λύσουν. Από την άλλη εκτός του τιμωρημένου Στρακάτου ο Π. Καρούσος απέναντι στην ομάδα του χωριού του δεν έχει και αυτός ιδιαίτερα.
   Φαβορί: Ένα ντέρμπι για όλα τα αποτελέσματα χωρίς ασφαλείς προβλέψεις. Και οι δυο ομάδες έχουν ίδιες πιθανότητες για τη νίκη.
 Διαιτητής: Ο κ. Αλ. Σπυράτος με βοηθούς τους κ.κ. Ελ. Μενεγάτο και Γ. Γασπαράτο.
Η  Βαθμολογία
(Σε 6 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
13
15 - 04
2.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
10
       18 - 06 
3.
Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
09
       09 - 10
4.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
08
       11 - 08
5.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
07
       08 - 12
6.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
01
       03 - 10
7.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
01
        04 - 18
                           ·  Οι Πρόννοι ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς από πέρυσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου