Παρασκευή, Δεκεμβρίου 14

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Η 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ..... 
Αγωνιστική με πολύ αμφίρροπα παιχνίδια
   Το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι Προόδου - Α.Ο.Κ.Ι. στο Βαθύ φαίνεται  να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστική  του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας.

  Μεγάλο το ενδιαφέρον στα παιχνίδια του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και των Κεραμειών μεταξύ Παλληξουριακού-Διλινάτων και Εικοσιμίας-Παγκεφαλληνιακού αντίστοιχα.
  Τέλος, η πρωτοπόρος και αήττητη  Α.Ε.Κ. και τα Ομαλά με αντιπάλους την Σάμη και τον Οδυσσέα αντίστοιχα, εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να επικρατήσουν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ OI ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΗΣ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Σάββατο 15-12-12 ώρα 11:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ  
ΜΑΤΙΑΤΟΣ
ΔΙΟΝ.
Γασπαράτος Γ.
Αβάζαρος Χρ.
2.
Σάββατο 15-12-12 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
ΜΑΤΙΑΤΟΣ
ΔΙΟΝ.
Βουτσινάς Νικ.
Λυμπερόπουλος Θ.
3.
Κυριακή 16-12-12 ώρα 15:00
Δημοτικό Ιθάκης
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. – Α.Ο.Κ.Ι.
ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ
ΕΛΕΥΘ.
Βουτσινάς Αγγ.
Λυμπερόπουλος Θ.
4.
Κυριακή   16-12-12 ώρα 15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - ΠΑΓΚΕΦ/ΝΙΑΚΟΣ
ΚΟΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝ.
Βασιλόπουλος Δημ.
Γασπαράτος Γ.
5.
Κυριακή 16-12-12 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
ΜΟΛΦΕΤΑΣ
ΠΑΝ.
Κομητόπουλος Π.
Αβάζαρος Χρ. 
A.Σ. ΟΜΑΛΑ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ











ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΑ ΟΜΑΛΑ 
   




  

 Το Σάββατο το πρωί στις 11:00 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας με δυο ομάδες που αγνοούν τη νίκη από την αρχή του φετινού πρωταθλήματος. Πρόκειται για τα Ομαλά που φιλοξενούν τον Οδυσσέα Ιθάκης που τον τελευταίο καιρό δεν τα πάει καθόλου καλά και μάλιστα σε δυο αγωνιστικές να δεχθεί 20 τέρματα από την Α.Ε.Κ. σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
   Η ομάδα του Διον. Λιονάτου ψάχνει διακαώς την πρώτη της νίκη. Μια νίκη που θα της δώσει γερή ανάσα στην προσπάθεια που κάνει να ανέβει βαθμολογικά.
 Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Κ. Κουτσουβέλη μετά τους τελευταίους ανελέητους "βομβαρδισμούς" από την Α.Ε.Κ. και μάλιστα στην έδρα της, βρίσκονται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση κάτι που δυσκολεύει την προσπάθεια τους να ¨κλέψουν" κάτι από αυτό το παιχνίδι.
   Προβλήματα για τον προπονητή των γηπεδούχων δεν υπάρχουν ενώ για αυτόν των φιλοξενούμενων είναι σίγουρη κατ' αρχήν η απουσία του τιμωρημένου Γερ. Βλησμά, ενώ υπάρχουν και άλλες, όπως πάντα, απουσίες που κάνουν το έργο του ακόμη πιο δύσκολο.
   Φαβορί: Η ομάδα των Ομαλών προηγείται στα προγνωστικά μας για τη νίκη. Όσον αφορά τον Οδυσσέα αν καταφέρει να πάρει κάτι θα είναι μια μεγάλη επιτυχία. 
  Διαιτητής: Ο κ. Γεωρ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Βουτσινά Αγγ. και Αβάζαρο Χρ.

Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ 
ΓΙΑ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ Η Α.Ε.Κ. 




   Η αγωνιστική στη συνέχεια μεταφέρεται το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου όπου στις 3 μ.μ η πρωτοπόρος και αήττητη ομάδα της Α.Ε.Κ. φιλοξενεί σε έναν αγώνα που είναι το φαβορί  την Σάμη.
   Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό γεγονός που αποδεικνύεται από τις δυο πολύ μεγάλες σε έκταση νίκες στην Ιθάκη για πρωτάθλημα και κύπελλο "φιλοδωρώντας" την ομάδα του Σταυρού με είκοσι συνολικά τέρματα.
   Και αυτή την αγωνιστική είναι πανέτοιμη να προσθέσει άλλη μια νίκη ακόμη στο ενεργητικό της και με κάποιες πιθανότητες αύξησης της διαφοράς από τον δεύτερο Α.Ο.Κ.Ι. που δίνει δύσκολο αγώνα στην Ιθάκη με αντίπαλο την Πρόοδο.
   Η Σάμη και αυτή είναι πολύ δυνατή στα τελευταία παιχνίδια και μάλιστα έχει "ξεχάσει" τι θα πει ήττα από την 2η αγωνιστική και την εντός έδρας ήττα της από την Εικοσιμία. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν πολύ καλά την δυναμικότητα της αντιπάλου τους και σαν πρώτο στόχο έχουν την καλή εμφάνιση και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο προκύψει.
   Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν στις δυο ομάδες με Σπ. Παπαδάτο και Θ. Βουκελάτο να παρατάσσουν τις ομάδες τους για την διεξαγωγή ενός όμορφου παιχνιδιού με πλούσιο θέαμα κάτι που και εμείς πιστεύουμε.
  Φαβορί: Η Α.Ε.Κ. έχει σαφές προβάδισμα νίκης ενώ η Σάμη κυνηγάει την έκπληξη.
  Διαιτητής: Ο κ. Παν. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Λυμπερόπουλο Θοδ. και Κιόση Κων.
    
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο.Κ.Ι. 








ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΒΑΘΥ  ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ OΠOIOY ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ 11ΑΔΑ Ο Α.Ο.Κ.Ι.







   Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί την Κυριακή το απόγευμα 3.μ.μ στο Βαθύ της Ιθάκης με την τοπική Πρόοδο να φιλοξενεί τον πολύ δυνατό και δεύτερο στην βαθμολογία της κατηγορίας Α.Ο.Κ.Ι..
   Η ομάδα του Γ. Τόγια είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και παρότι στα τελευταία δυο παιχνίδια αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, έστω και αν τα παιχνίδια αυτά ήταν με πολύ δυνατούς αντιπάλους , κατάφερε να τα κερδίσει και μάλιστα να είναι καλύτερος από τους αντιπάλους που αντιμετώπισε.
   Το θέμα αυτή τη φορά είναι ότι αγωνίζεται σε μια πολύ δυνατή έδρα και με ένα  αξιόλογο αντίπαλο όπου αν τελικά και εδώ αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο η κατάσταση θα είναι αρκετά επικίνδυνη.
  Οι φιλοξενούμενοι έχουν φτιάξει ένα καλό σερί νικών αφού μετά την τελευταία ήττα από την Εικοσιμία έχουν τέσαρες συνεχόμενες και είναι αποφασισμένοι να το συνεχίσουν κι΄άλλο.
   Η Πρόοδος τώρα, στην έδρα της φέτος σαν γηπεδούχος δεν τα πάει καθόλου καλά αφού δεν  έχει πετύχει νίκη έχοντας δυο ήττες και μια ισοπαλία στα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει εκεί. Αντίθετα εκτός έδρας είναι αήττητοι έχοντας πετύχει τρεις ισοπαλίες!
   Έτσι έχουν ένα κίνητρο παραπάνω να το καταφέρουν απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο Α.Ο.Κ.Ι. και να κάνουν μια νέα αρχή την οποία όλοι στο νησί του Οδυσσέα περιμένουν σε αυτή την αγωνιστική.
   Μικροπροβλήματα υπάρχουν και στις δυο ομάδες με τους δυο τεχνικούς να ψάχνουν τις λύσεις τους.
     Φαβορί: Δεν υπάρχει φαβορί σε αυτό το παιχνίδι ειδικά αν οι φιλοξενούμενοι παραταχθούν με δέκα ποδοσφαιριστές.
   Διαιτητής: Ο κ. Παν. Μολφέτας με βοηθούς τους κ.κ. Κομητόπουλο Παν. και Λυμπερόπουλο Θεοδ.
    
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ


 




ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΜΕΙΕΣ
  Θεωρούμε ότι το παιχνίδι των Κεραμειών μεταξύ Εικοσιμίας-Παγκεφαλληνιακού την Κυριακή το απόγευμα και ώρα 3 μ.μ. είναι ένα ντέρμπι με τις δυο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια και αναμένεται να είναι πολύ δυναμικό και αγωνιώδες.
  Η Εικοσιμία τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά ανεβασμένη και έχει δυο συνεχόμενες νίκες από την ήττα στο ντέρμπι με την Α.Ε.Κ. και βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 13 βαθμούς -1 από τον δεύτερο Α.Ο.Κ.Ι. και -5 από την πρωτοπόρο και αήττητη Α.Ε.Κ..
   Έτσι όπως είναι τα πράγματα η νίκη στο παιχνίδι αυτό είναι απαραίτητη ώστε να βρίσκεται κοντά στους πρωτοπόρους.
   Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι του "Παγκέ" χωρίς νίκη μέχρι στιγμής στο ενεργητικό τους και μόνο με 3 ισοπαλίες, έχοντας μάλιστα τρεις συνεχόμενες ήττες, βρίσκονται πολύ χαμηλά βαθμολογικά και εκτός του ότι μηδενίστηκαν σχεδόν όλες οι πιθανότητες συμμετοχής του στα playoffs ακόμη και αυτή η παραμονή τους έχει μπει σε αμφισβήτηση Έτσι σε αυτό το παιχνίδι του είναι απαραίτητοι οι 3 βαθμοί και μόνο για αυτόν τον λόγο γίνεται επικίνδυνος.    
   Οι ποδοσφαιριστές του Ν. Βουτσινά που βασίζονται πολύ στο δυναμικό τους παιχνίδι καλούνται να αντιπαρέλθουν το τεχνικό και απλό παιχνίδι των αντιπάλων τους του Δημ. Ζησιμάτου.
   Τα προβλήματα για το προπονητή της Εικοσιμίας είναι πολλά με πιο σημαντικό αυτό του Παν.Στεφανάτου. Στα ευχάριστα η επιστροφή του κεντρικού της ομάδας Αρντ. Μπούσι.
    Αντίθετα για τον Νικ. Βουτσινά δεν υπάρχουν ιδιαίτερα.
    Φαβορί: "Αέρα" νίκης έχει η Εικοσιμία που αγωνίζεται στην έδρα της αλλά αυτό από μόνο του δεν δίνει τίποτε και πρέπει να "ιδρώσει" απέναντι στους νεαρούς και πολύ δυναμικούς ποδοσφαιριστές του Παγκεφαλληνιακού που πάνε στις Κεραμειές με αποφασιστικότητα τη νίκη.
  Διαιτητής: Ο κ. Νικ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Σπυράτο Αλεξ. και Λογοθέτη Βασ.. 
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΔΙΛΑΝΑΤΑ
 ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΟΗΤΡΟΥ ΑΛΛΑ......... ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 4ΑΔΑ

   
 Την Κυριακή το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και ώρα 3 μ.μ Παλληξουριακός-Διλινάτα "μάχονται" για το τρίποντο της "ελπίδας", αφού η νίκη είναι απαραίτητη και για τις δυο ομάδες στην προσπάθεια που κάνουν να μπουν στα playoffs. Άλλωστε έχουν μείνει και ιδιαίτερα τα Διλινάτα αρκετά πίσω και όποιος χάσει χάνεται.
  Με αυτά λοιπόν τα στοιχεία αναμένουμε να παρακολουθήσουμε ένα μεγάλο παιχνίδι με τις ομάδες να καταθέτουν δύναμη και πάθος στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να "κλέψουν" το τρίποντο.
 Ο Παλληξουριακός στις τελευταίες αγωνιστικές παρουσιάζεται ασταθής, ενώ οι περυσινοί πρωταθλητές φαίνεται να συνέρχονται μετά την ήττα από την Εικοσιμία έχοντας δυο νίκες και μια ισοπαλία στα τρία τελευταία παιχνίδια.   
  Φαβορί: Και οι δυο ομάδες είναι ικανές για να πάρουν τη νίκη.
 Διαιτητής: Ο κ. Διον. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Γασπαράτο Γ. και Μουζακίτη Βασ.
Η  Βαθμολογία
(Σε  7 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
19
25 - 02 
2.
Α.Ο.Κ.Ι. 
15
15 - 04 
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
14
17 - 02 
4.
Α.Ο.  ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
13
15 - 13
5.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
10
06 - 12
6.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
7
05 - 08 
7.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ 
7
11 - 16 
8.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
4
05 - 12 
9.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
3
04 - 08
10.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
1
07 - 34 
                      * Ο Α.Ο. Εικοσιμίας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς από πέρυσι.
                 Με μπλε χρώμα οι ομάδες που θα περάσουν στα playoffs του πρωταθλήματος.
                 Με μαύρο οι ομάδες που θα παραμείνουν στην Α' κατηγορία.
                 Με κόκκινο η ομάδα που θα υποβιβαστεί στην Β΄ κατηγορία.          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου