Κυριακή, Δεκεμβρίου 16

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ-ΠΑΓΚΕ)

Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 1-0 






ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ .... ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ Ο "ΠΑΓΚΕ"
   Σε ένα πάρα πολύ κακό παιχνίδι σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές η Εικοσιμία πρόσθεσε άλλη μια νίκη στο ενεργητικό της αντίθετα με τον αντίπαλο της Παγκεφαλληνιακό που δεν έχει "γευθεί" μέχρι σήμερα τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα.
   Γεγονός είναι ότι παίχθηκε στις Κεραμειές μόνο ένα ημίχρονο ποδόσφαιρο και αυτό έγινε στο α', αφού στο β' δεν υπάρχουν φάσεις ούτε και το ποδόσφαιρο που παίχθηκε ενθουσίασε τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.
   Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά είχαν τον έλεγχο του αγώνα και προηγήθηκαν πολύ γρήγορα στο σκορ ενώ πριν από αυτό είχαν και ένα δοκάρι.
   Ο Παγκεφαλληνιακός μετά το 30' ισορρόπησε αλλά ο τρόπος που επιτίθεντο δεν ήταν ο ενδεδειγμένος αφού προσπαθούσε με μακρινά σουτ που δεν έβρισκαν στόχο να απειλήσει την εστία του Καραίσκου ενώ στην συνέχεια και μέχρι το τέλος προσπαθούσε να πετύχει κάτι καλό με αντεπιθέσεις που τελικά δεν έφεραν αποτέλεσμα.
   Φάσεις και γκολ
   Στο 1' η Εικοσιμία θα βγει με τρεις μπαλιές στην επίθεση, ο Ντουκάϊ θα σεντράρει από δεξιά στο 2ο δοκάρι εκεί θα πεταχθεί ο Κονόμη ο οποίος θα πιάσει ένα όμορφο πλασέ στην κίνηση η μπάλα όμως θα καταλήξει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ζαμπαύτη.
   Μια παράλληλη πάσα του Αντ. Κορσιάνου θα φέρει σε πολύ καλή θέση τον Κονόμη αλλά το σουτ που επιχειρεί καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Ζαμπαύτη.
    Το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα θα πετύχει για την Εικοσιμία με μακρινή απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μπούσι με την συμπλήρωση του 10'.
   Ο "Πάγκε" θα απαντήσει στο 24' όταν ο Πλατανίτης με ωραία σέντρα από δεξιά θα βρει τον Κίριο αμαρκάριστο στο 2ο δοκάρι με τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Παγκέ να μην προλαβαίνει να πλασάρει και η μπάλα να καταλήγει άουτ.
  Ένα σουτ του Μίσκα έξω από την περιοχή στο 36΄θα στείλει την μπάλα να περάσει ψηλά άουτ από την εστία του Καραίσκου.
 Τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους να ισοφαρίσουν το παιχνίδι θα χάσουν οι φιλοξενούμενοι  στο 45' όταν ο Πλατανίτης θα περάσει μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Εικοσιμίας για τον Μερολάϊ αυτός θα προχωρήσει και απέναντι από τον Καραίσκο θα σουτάρει στα χέρια του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
   Για το β' ημίχρονο αναφέραμε παραπάνω. Δεν υπήρχαν αξιόλογες φάσεις ούτε για την μια ούτε για την άλλη ομάδα, ενώ θα μπορούσαμε να αναφέρουμε μόνο για μια περίπτωση που φάνηκε για φάση, όταν στο 54' ο Μερολάϊ εκτελεί κόρνερ από αριστερά η μπάλα θα φτάσει μέσα στην περιοχή στον Πλατανίτη αλλά το γυριστό σουτ που θα επιχειρήσει δεν είναι επιτυχημένο και στη συνέχεια θα διώξουν την μπάλα οι αμυντικοί.
Διαιτητής ο κ. Νικ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Αλ. Σπυράτο και Βασ. Λογοθέτη.
   Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Δ. Ζησιμάτος), Καραίσκος, Κουμαριώτης, Βιτώρος (40' λ.τ. Τασιούλης), Ντουκάϊ (73' Μινέτος Χρ.), Αποστολάτος, Κορσιάνος Αντ., Μπούσι. Αντωνάτος (68' Κορσιάνος Παν.), Κονόμη, Γερασιμάτος, Κουλάκης.
Παγκεφ/κός:(Ν. Βουτσινάς), Ζαμπαύτης, Κουλουμπής Νικ., Γασπαρινάτος, Αντωνίου, Παπαθεοδωρόπουλος, Διακρούσης (89' Κουλουμπής Γερ.), Αρμάντο, Μίσκα (58' Βουκελάτος), Πλατανίτης, Μερολάϊ, Κίριο (73' Τσιγαρίδας). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου