Κυριακή, Οκτωβρίου 4

Ο "καθρέφτης" της 1ης αγωνιστικής του τοπικού κυπέλλου..... Τα αποτελέσματα της Κυριακής


Συνέχεια σήμερα στους αγώνες του τοπικού κυπέλλου με δυο παιχνίδια στο Βαθύ της Ιθάκης και ένα στις Κεραμειές
Α.Ε.Κ. - Φωκάτα εξασφάλισαν την πρόκριση Τα Διλινάτα - Οδυσσέασς Ιθάκης πρέπει να περιμένουν τη ρεβάνς
Πρώτα στο Βαθύ τα Διλινάτα αναδείχθηκαν ισόπαλα απέναντι στο Οδυσσέα με σκορ 2-2 και έτσι οι μεταξύ τους "διαφορές" θα λυθούν στη ρεβάνς και στην έδρα, όπου θα είναι αυτή των φιλοξενούμενων. Το 2-2 πάντως δίνει ένα προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του Δ. Κουρκουμέλη.
Το απόγευμα στις Κεραμειές τα Φωκάτα πολύ καλύτερα, ιδιαίτερα στο α΄ημίχρονο επικράτησαν των Πρόννων με σκορ 4-1 και βρίσκονται ήδη στον επόμενο γύρο και στους "8" του θεσμού, εκτός ενός μεγάλου θαύματος!
To 3-0 για τα Φωκάτα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σπ. Χρυσανθακόπουλου
Τέλος μετά από μια ώρα και στο παιχνίδι ανάμεσα στην Α.Ε.Κ. και την Πρόοδο στο Βαθύ η πρωταθλήτρια με άνεση, ύστερα από εντυπωσιακή εμφάνιση εξασφάλισε το "εισιτήριο" πρόκρισης στον επόμενο γύρο μετά τη νίκη της με σκορ 1-6 και την ρεβάνς να διεξάγεται στην έδρα της ομάδας του Γ. Τόγια.
Να σημειώσουμε ότι και πάλι στο γήπεδο των Κεραμειών την τριάδα των διαιτητών συμπλήρωσαν φίλαθλοι, αφού λόγω έλλειψης είχαν ορισθεί από την διοργανώτρια μόλις δυο (Διαιτητής και βοηθός)!!
Ως γνωστόν τα παιχνίδια Σάμης-Πυλαριακού και Παγκεφαλληνιακού-Ομαλά έχουν αναβληθεί λόγω της ακαταλληλότητας του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και αναμένεται να ορισθούν προσεχώς σε άλλα διαθέσιμα γήπεδα από την Ε.Ε.Π. & Κ.Ε. της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
                
Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα
α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
2 - 2
2.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
4 - 1
3.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚ. – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
1 - 6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου