Κυριακή, Οκτωβρίου 4

Συνέχεια στις επιτυχίες στην άρση βαρών... Σειρά χθες του Β. Γαλιατσάτου που κατέκτησε 6 χρυσά και 6 ασημένια μετάλλια (Φώτο)


Συνέχεια στα κατορθώματα και τις επιτυχίες των Κεφαλονιτών αθλητών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη. Κατορθώματα από μικρά παιδιά αλλά τεράστιους αθλητές που μας κάνουν υπερήφανους.
Μετά τις προχθεσινές επιτυχίες της Αναστασίας Μεταξά, χθες Σάββατο, ήταν η σειρά του Βαγγέλη Γαλιατσάτου να γράψει και αυτός το όνομα του, μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων και σε μεγάλες Πανελλήνιες επιτυχίες.
Χθες λοιπόν και στη δεύτερη ημέρα των αγώνων ο «τεράστιος» Βαγγέλης συμμετείχε στις κατηγορίες παίδων, εφήβων, νέων αντρών και αντρών!
Τα κατορθώματα του;
1ος στους παίδες, 1ος στους έφηβους, 2ος στους νέους άντρες και επίσης 2ος στους άντρες.
Κατέκτησε συνολικά 6 χρυσά και ισάριθμα ασημένια μετάλλια!!!
Πραγματικά τι μπορεί να πει κανείς για αυτές τις τεράστιες επιτυχίες των παιδιών και του προπονητή τους κ. Νίκου Γαλιατσάτου; Ένα μεγάλο μπράβο και ένα τεράστιο ευχαριστώ εκ μέρους όλων των Κεφαλονιτών και των Ιθακησίων.
Μακάρι η συνέχεια να είναι ακόμη καλύτερη και να καμαρώσουμε μεγάλες επιτυχίες τους σε διεθνές επίπεδο. Μπορούν και το αξίζουν τόσο η Αναστασία όσο και ο Βαγγέλης, αλλά και τα άλλα παιδιά του Συλλόγου «Κέφαλος» μαζί με τον προπονητή τους κ. Νίκο Γαλιατσάτο. Υγεία να έχουν μόνο, να είναι γεροί και δυνατοί και είναι σίγουρο ότι το μέλλον τους ανήκει και προδιαγράφεται λαμπρό.
Φώτο 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου