Πέμπτη, Οκτωβρίου 1

Πάει για "λουκέτο" το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου;.... Πολύ πιθανό να μην παραχωρήσει άδεια η Επιτροπή καταλληλότητας;


Λουκέτο στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ήταν κάτι αναμενόμενο, βάζει σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η Επιτροπή Ελέγχου Καταλληλότητας Αγωνιστικών Χώρων και Αθλητικών Εγκαταστάσεων.
Μετά τη σημερινή αυτοψία της συγκεκριμένης επιτροπής στους χώρους και τα μεγάλα προβλήματα που εδώ και πολύ καιρό αντιμετωπίζει το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και τα οποία πολλαπλασιάστηκαν με την πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε το νησί μας την περασμένη εβδομάδα, (όπως φαίνεται μάλιστα το αποτελείωσε), το πιθανότερο είναι ότι δεν θα του δοθεί άδεια καταλληλότητας.
Εμείς επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελο Κωνσταντάκη ο οποίος δεν διέψευσε το γεγονός και μας συνέστησε να περιμένουμε μέχρι να έρθει στα χέρια του και επίσημα η συγκεκριμένη απόφαση, αλλά όπως μας είπε δεν είναι καθόλου αισιόδοξος ότι το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου θα λειτουργήσει κατά τη φετινή χρονιά.
Μετά από αυτά, αν τελικά οριστικά δεν δοθεί άδεια στον συγκεκριμένο αθλητικό χώρο, αυτοί που για ακόμη μια φορά θα την πληρώσουν τελικά, θα είναι τα Σωματεία και οι αθλητές που κάνουν χρήση σε αυτό.
Αργότερα θα έχουμε περισσότερα για το συγκεκριμένο θέμα όπως μας διαβεβαίωσε και ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ. Οπότε υπομονή μέχρι να τρέξουν οι εξελίξεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου