Παρασκευή, Οκτωβρίου 2

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών των αγώνων κυπέλλου του Σαββατοκύριακου (ανανεωμένο)


Λίγο πριν το "σφύριγμα" των πρώτων αγώνων του τοπικού κυπέλλου ο λόγος δίνεται στους πρωταγωνιστές οι οποίοι με δηλώσεις τους αρχίζουν να μας βάζουν σιγά-σιγά στο αγωνιστικό κλίμα της νέας περιόδου και ιδιαίτερα του τοπικού κυπέλλου.
Ας ακούσουμε τι μας είπαν οι εκπρόσωποι ποδοσφαιριστές των δέκα ομάδων που θα αγωνιστούν το προσεχές Σαββατοκύριακο.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
CELA KLAURENT (ποδοσφαιριστής Οδυσσέα)
"Γνωρίζουμε ότι τα Διλινάτα είναι μια πολύ καλή ομάδα και κάτοχος του περυσινού κυπέλλου. Εμείς θα τα αντιμετωπίσουμε με πίστη και αισιοδοξία και θα παλέψουμε σε όλο το παιχνίδι με την βοήθεια παλαιών και νέων παιχτών για το καλύτερο.
Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρόνια σε όλα τα παιδιά και πάνω απ' όλα να έχουμε υγεία και προπάντων μακριά από τραυματισμούς".
Γ. Κατσούρης (ποδοσφαιριστής Διλινάτων)
«Το παιχνίδι με τον Οδυσσέα θα είναι πολύ δύσκολο και για αυτό θα πάμε σε αυτό με σεβασμό στον αντίπαλο.
Στόχος μας είναι ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς η ομάδα δεν είναι έτοιμη 100%.
Για τη νέα αγωνιστική περίοδο θεωρώ ότι θα έχουμε ένα πολύ πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Στη δική μου ομάδα υπάρχουν πολλές αλλαγές σε πρόσωπα, όχι όμως σε στόχους. Ήρθε νέος προπονητής και κάποιοι νέοι παίκτες.
Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις ούτως ώστε και φέτος να κάνουμε μια καλή πορεία και μια επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά.
Τέλος θέλω να αναφερθώ στον άσχημο αγωνιστικό χώρο του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και να ευχηθώ να μην υπάρξει κάποιος σοβαρός τραυματισμός». 
ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Γ. Τσιντήλας (τερματοφύλακας Προόδου)
«Καταρχάς εύχομαι σε όλους μια καλή χρόνια με υγεία πάνω από όλα!
Όσον αφορά την ομάδα μου θέλω να ευχηθώ υγεία και δύναμη σε όλους και να εκπληρωθούν όλοι μας οι στόχοι (καλό πλασάρισμα στο πρωτάθλημα καθώς και μια καλή παρουσία στο κύπελλο.)
Τώρα με το παιχνίδι της Κυριακής, θα βρούμε μπροστά μας την καλύτερη ομάδα τα τελευταία χρόνια στον Νομό μας, η οποία και φέτος δείχνει από νωρίς τις διαθέσεις της. Όμως, εμείς δεν το βάζουμε κάτω θα μπούμε δυνατά για να αποκομίσουμε ότι καλύτερο μπορούμε και γιατί όχι και την πρόκριση. Όπως και να έχει το θέμα επειδή φέτος κάναμε δυο πολύ δυνατά τεστ στην αρχή, μέσα από τα φιλικά, έχουμε την ευκαιρία για ακόμη δυο παιχνίδια με πολύ δυνατό αντίπαλο ώστε να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα για το πρωτάθλημα.
Η ομάδα έχει κάνει έξι-εφτά προσθήκες εκ των οποίων τρεις πολύ καλές, κάτι το οποίο μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη διάθεση καθώς και δύναμη για μια πολύ καλή πορεία φέτος» .
Γ. Βουκελάτος (ποδοσφαιριστής Α.Ε.Κ.)
Είναι το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι για τη νέα χρονιά και σίγουρα θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα, αν και καμία από τις δυο ομάδες δεν είναι έτοιμες.
Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα με μια ομάδα πολύ ενισχυμένη φέτος. Ξέρουμε, ότι ο θεσμός του κυπέλλου κρύβει πολλές εκπλήξεις, για αυτό θα πάμε προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι με στόχο να πάρουμε την πρόκριση.
Εύχομαι καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες  και στους ποδοσφαιριστές τους υγεία χωρίς τραυματισμούς.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
Κ. Κουμαριώτης (ποδοσφαιριστής Εικοσιμίας)
«Θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλες τις ομάδες με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.
Για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς είμαστε το φαβορί για την πρόκριση απλά πρέπει να το δείξουμε και στον αγωνιστικό χώρο.
Δουλεύουμε αρκετό καιρό για να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γιατί οι στόχοι της ομάδας είναι και φέτος όμορφο και σωστό ποδόσφαιρο, το κύπελλο και όσο πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα».
Λεωνίδας Βανδώρος (ποδοσφαιριστής Ηρακλή)
«Το Σάββατο η ομάδα μου ο Ηρακλής Πρόννων, δίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την πρώτη φάση του κυπέλλου Κεφαλονιάς, με αντίπαλο την ομάδα της Εικοσιμίας.
Η ομάδα του Ηρακλή αποτελείτε φέτος από νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μαζί με ένα μείγμα 3-4 παλιών παικτών και κάποιες νέες προσθήκες, 4-5 νέων ποδοσφαιριστών από τις μεταγραφές, θα προσπαθήσει φέτος να κάνει μια καλύτερη πορεία σε σχέση με την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο.
Το κύπελλο τώρα είναι ένας θεσμός, ο οποίος για εμένα τουλάχιστον βοηθάει την ομάδα, σε μια περίοδο προσαρμογής στο νέο πρωτάθλημαΕίναι δυο παιχνίδια που θεωρώ ότι, θα είναι μια ευκαιρία να δούμε κάποια πράγματα, τα οποία θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια.
Από εκεί και πέρα, ο αντίπαλος είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του νησιού, η οποία χρόνια τώρα δουλεύει με σωστό προγραμματισμό, τόσο στη μεγάλη ομάδαάλλα και στα τμήματα υποδομής της και χρόνια τώρα πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.  Γνωρίζουμε λοιπόν ότι θα είναι δυο πολύ δύσκολα ματς για εμάς και Θεωρώ ότι, πρώτο μας μέλημα πρέπει να είναι, να τελειώσουμε αυτά τα δυο παιχνίδια χωρίς τραυματισμούς, μιας και η μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας μας είναι ακόμη ελλιπής.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες της ομάδες και όλοι οι ποδοσφαιριστές, να έχουν μια καλή ποδοσφαιρική περίοδο χωρίς τραυματισμούς».
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ
Ανδρέας Σιμάτος (ποδοσφαιριστής Ερύσσου)
«Ξεκινάει η νέα χρονιά για την ομάδα μου και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε και πάλι να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί, όπως πέρυσι, και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, ώστε να χαιρόμαστε από αυτό σαν Ερασιτέχνες που είμαστε.
Όσον αφορά το παιχνίδι κυπέλλου με τον Εθνικό Κεφαλονιάς, μιας και παίζουμε στην έδρα μας, που πρέπει να εκμεταλλευτούμε, ελπίζω να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα όπου παράλληλα με το προβάδισμα πρόκρισης που θα μας δίνει να κάνουμε και καλό «ποδαρικό» στη καινούρια σεζόν.
Έτσι λοιπόν θα πάμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αν και η ομάδα δεν είναι απόλυτα έτοιμη αγωνιστικά. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος ή τυχερότερος ας κερδίσει.
Με την ευκαιρία εύχομαι σε όλες τις ομάδες και στους ποδοσφαιριστές τους καλή χρονιά και το κυριότερο με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».
Αντώνης Παρίσης (ποδοσφαιριστής Εθνικού)
«Μετά από μια ιδιαίτερα έντονη προετοιμασία με αρκετά φιλικά μέσω των οποίων βρεθήκαμε περισσότερο σαν ομάδα, επιτέλους ήρθε η ώρα να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε σε επίσημο παιχνίδι.
Η ομάδα της Ερύσσου παρουσιάζεται πάντα δυνατή στην έδρα της, όμως εμείς είμαστε έτοιμοι να καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στον θεσμό αυτό».
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
Θωμάς Μάστορας (ποδοσφαιριστής Φωκάτων)
«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική σεζόν και πάνω από όλα, χωρίς τραυματισμούς. 
Μετά το σημερινό "λουκέτο" στο ακατάλληλο εδώ και χρόνια γήπεδο του Αργοστολίου η χρονιά θα είναι δύσκολη για όλους, ποδοσφαιριστές και παράγοντες. Ελπίζω όμως σύντομα να γίνει κάτι με το θέμα του γηπέδου και όλοι μας να απολαμβάνουμε τους αγώνες χωρίς να φοβόμαστε την σωματική μας ακεραιότητα. Όσο αφορά την ομάδα μου τα Φωκάτα θέλω να ευχηθώ σε όλους τους συμπαίκτες μου, παλιούς και νέους, να έχουμε μια καλύτερη πορεία από την περσινή. Γίνανε κάποιες προσθήκες που πιστεύω ότι θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα.
Το παιχνίδι της Κυριακής είναι το πρώτο επίσημο για την ομάδα μου και κρύβει πολλούς κινδύνους. Μπορεί να είμαστε πιο έτοιμοι από θέμα προετοιμασίας όμως πάντα τέτοια παιχνίδια κρύβουν εκπλήξεις.
Ελπίζω να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να διαχειριστούμε καλύτερα τον επαναληπτικό».
Ζαπάντης-Τζανίνος Κώστας (ποδοσφαιριστής Πρόννων)
«Η ομάδα θα είναι έτοιμη με τα Φωκάτα αλλά και με νέες προσθήκες μελλοντικά. Έχουμε μπει είδη σε εντατικούς ρυθμούς προπόνησης και πάμε να διεκδικήσουμε την άνοδο.
Όσο αφορά την νέα περίοδο που αρχίζει ελπίζω να έχουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό κύπελλο για αρχή και στη συνέχεια ένα καλό εν πορεία πρωτάθλημα και πάνω απ’ όλα δίκαιο.
Εύχομαι σε όλες τις ομάδες τόσο της Α’ όσο και της Β’ κατηγορίας να έχουν όσο το δυνατόν καλή πορεία με αθλητική πειθαρχία και αγάπη για το ποδόσφαιρο, πολύ δε περισσότερο υγεία,  χωρίς τραυματισμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου