Πέμπτη, Οκτωβρίου 1

Οριστικά "λουκέτο" στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου από την επιτροπή Ελέγχου Καταλληλότητας Αγωνιστικών Χώρων και Αθλητικών Εγκαταστάσεων


Τελικά αποδείχθηκαν εγκυρότατες οι πληροφορίες μας για μη αδειοδότηση του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου αφού σήμερα και με τη «βούλα» της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Αγωνιστικών Χώρων και Αθλητικών Εγκαταστάσεων, μπήκε «λουκέτο» μέχρι αποκαταστάσεων των ζημιών στο συγκεκριμένο γήπεδο.
Κάποτε στολίδι
Με την υφιστάμενη κατάσταση θεωρούμε ότι το «Ανδρέας Βεργωτής» θα μείνει για πολύ καιρό με «λουκέτο», δημιουργώντας πολλά και σημαντικά προβλήματα στα ποδοσφαιρικά αλλά και τα υπόλοιπα αθλητικά Σωματεία του Αργοστολιού που μέχρι τώρα έκαναν χρήση. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά.....
Από τα αναγραφόμενα της επιτροπής φαίνεται ξεκάθαρα ότι το πρόβλημα δεν ήταν μόνο οι τελευταίες βροχοπτώσεις, αλλά προϋπήρχε. Κάτι που γράφαμε (φωνάζαμε) χρόνια πριν και κανείς δεν έδινε σημασία. Μα κανείς!! (http://sportsthea.blogspot.gr/2013/05/blog-post_30.html). Ούτε οι υπεύθυνοι αλλά ούτε και οι παράγοντες!!
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό αφού αφαιρείτε το δικαίωμα στη νεολαία μας να αθληθεί. Και αν τα ποδοσφαιρικά Σωματεία βρουν κάπου προσωρινή λύση για να «στεγαστούν» (Ενωσιακό-Κεραμειές), τα υπόλοιπα αθλητικά οι δημότες μας, και ιδιαίτερα ο στίβος, που θα βρουν χώρους να αθληθούν; αφού όπως λέει και η απόφαση "ενεργείστε ανάλογα σχετικά με την αδειοδότηση της εγκατάστασης μόνο σε ότι αφορά τη χρήση στίβου και κερκίδας". Πράγμα που απλά θα πει ότι μέχρι να γίνει αυτό οι αθλητικές εγκαταστάσεις παραμένουν κλειστές!!!
Τώρα τι είναι;
Κρίμα.....
Οι ευθύνες είναι πολλές και βαρύνουν αυτούς που τις έχουν. Το θέμα είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα. Ξεκινάμε έστω και τώρα προσπάθειες επισκευής και αποκατάστασης όσων αναφέρει η επιτροπή και υπογράφεται από τον πρόεδρο της κ. Άγγελο Τσιτσέλη, ή μένουμε εκεί που μας είχαν τελειώσει αδυναμία κάποιων, σεισμοί και πλημμύρες.
Στο χέρι μας είναι αρκεί να υπάρχει βούληση... Φτάνει πια!!
Μετά την παραπάνω αρνητική εξέλιξη η Ε.Π.Σ.Κ.Ι. αποφάσισε να αναβάλλει τα δυο από τα εφτά παιχνίδια της για το τοπικό κύπελλο και τα οποία είχαν ορισθεί να διεξαχθούν στο συγκεκριμένο γήπεδο.
Παρακάτω διαβάστε τη σημερινή ανακοίνωση της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
«Αναβάλλονται οι ορισμένοι αγώνες Κυπέλλου Α Φάσης - 1ης Σειράς στο ΔΑΚ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου, όπως γραπτώς μας κοινοποίησε η ΚΕΔΗΚΕ έγγραφο της Περιφερειακής Ενότητας. 
Κατόπιν τούτου το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως ακολούθως:
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ   ΓΗΠΕΔΟ
3/10/2015 ΣΑΒΒΑΤΟ 16:00’ Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ–ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ ΔΗΜ. ΚΕΡΑΜΕΙΩΝ
3/10/2015 ΣΑΒΒΑΤΟ 10:30’ Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ–ΑΟ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΔΗΜ. ΜΑΚΡΥΩΤΙΚΩΝ
4/10/2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 16:00’ Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ ΔΗΜ. ΚΕΡΑΜΕΙΩΝ
4/10/2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 11:00’ Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΥΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ ΔΗΜ. ΙΘΑΚΗΣ
4/10/2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 17:00’ Α.Ο. ΙΘΑΚΗΣ Η ΠΡΟΟΔΟΣ – Α.Ε.Κ. ΔΗΜ. ΙΘΑΚΗΣ».

Η απόφαση της επιτροπής για το «λουκέτο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου