Τετάρτη, Μαΐου 2

Δεν "Χ"αμογέλασαν στο ντέρμπι της Ιθάκης... Ισόπαλοι Οδυσσέας - Εύγερος 2-2 (Εικόνες)


Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Ιθάκης, αφού Οδυσσέας - Εύγερος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.
Έτσι η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα παραμένει ρευστή και η επόμενη αγωνιστική ίσως να είναι καθοριστική για τις ομάδες και την άνοδο τους στην Α' κατηγορία, ιδιαίτερα μετά το άλλο «Χ» των Κεραμειών.
Οι γηπεδούχοι και σε αυτό το παιχνίδι κυμάνθηκαν σε μέτρια για την αξία τους επίπεδα και κινδύνεψαν με μια καταστροφική ήττα.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη με πολύ καλή παρουσία, αν και αγωνίστηκαν με «δέκα» από το 42’, εν τούτοις πάλεψαν και έφυγαν αήττητοι από το Βαθύ
Φάσεις και γκολ
Οι γηπεδούχοι στο 2’ θέλουν να απειλήσουν, όμως το σουτ του Σέλα αποκρούεται από τον Ε. Πολλάκη
Στο επόμενο σουτ που θα ακολουθήσει στο 4’ από τον Λαμπρόπουλο, η μπάλα θα περάσει ψηλά άουτ.
Στο 16’ οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν την πρώτη τους ευκαιρία με τον Χρ. Παπαναστασάτο να βγάζει την σέντρα από δεξιά και τον Κανάκη να μην προλαβαίνει στην προβολή.
Ένα σουτ του Κοσμά στο 18’ θα στείλει την μπάλα ψηλά, πάνω από την εστία του Ε. Πολλάκη.
Εντυπωσιακή απόκρουση του Ζ. Κουτσουβέλη στο 29’ στο σουτ του Ν. Παπαναστασάτου, ο οποίος με την βοήθεια και του δοκαριού θα πετάξει την μπάλα κόρνερ.
Ένα σουτ του Κανάκη στο 31’ θα στείλει την μπάλα άουτ έξω από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων.
Οι «κιτρινόμαυροι» της Βόρειας Ιθάκης στο 33’ θα ανοίξουν το σκορ, ύστερα από εντυπωσιακή ενέργεια από αριστερά του Σέλα και σουτ στην δεξιά γωνία του Πολλάκη για το 1-0.
Στο 38’ ο Ψάλτης εκτελεί το φάουλ στην περιοχή, ο Ν. Παπαναστασάτος θα πιάσει μια κεφαλιά, όμως η μπάλα περνάει άουτ, εκτός εστίας των γηπεδούχων.
Στο 40’ όμως, ο ίδιος ποδοσφαιριστής δεν αστοχεί στη νέα κεφαλιά και με ωραία εκτέλεση, στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Ζ. Κουτσουβέλη, μετά το φάουλ του Δήμου για το 1-1.
Στο 42’ οι «πορτοκαλί» των Φαρακλάτων θα συνεχίσουν με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού θα χάσουν έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές τους και σκόρερ στον αγώνα, τον Ν. Παπαναστασάτο με κόκκινη κάρτα, η οποία κατά τους φιλοξενούμενους ήταν πολύ αυστηρή.
Αυτή ήταν και η τελευταία στιγμή για το πρώτο μισό του αγώνα.
Στην επανάληψη και στο 57’ ο Μετσάνι θα κάνει ένα σουτ, όμως η μπάλα περνάει εκτός εστίας άουτ.

Ο Ε. Παπαναστασάτος στο 69’ με καταπληκτική κάθετη πάσα θα βγάλει τον Δήμου, απέναντι από τον Ζ. Κουτσουβέλη, τον οποίο αποφεύγει και εύκολα πετυχαίνει το 1-2.
Η ισοφάριση και το 2-2 για τους γηπεδούχους θα έρθει στο 84’.
Μετά την εκτέλεση ενός φάουλ από τους γηπεδούχους, ο Ε. Πολλάκης δεν κάνει καλή εκτίμηση της φάσης, θα χάσει την μπάλα και ο Σέλα από κοντά με πλασέ θα την στείλει στα δίχτυα.
Μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα δεν είχαμε κάτι αξιόλογο και έτσι αυτό το 2-2 θα είναι το τελικό αποτέλεσμα του ντέρμπι.
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Καλογηρά και Β. Θωμά.
Οι συνθέσεις
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Κουτσουβέλης Ζ., Κώτσης, Φατούρος, Κοσμάς (67’ Μήτσουρας), Κουτσουβέλης Π., Προσαλέντης Ν., Σέλα, Λαμπρόπουλος, Βλασσόπουλος, Ρενάτο, Μετσάνι Α. (72’ Προσαλέντης Γ.).
Εύγερος:(Χ. Παπαναστασάτος), Πολλάκης Ε., Παπαναστασάτος Χρ., Στρακάτος, Κατσιγιώργης (67’ Ματιάτος), Παπαναστασάτος Ν., Ψάλτης, Δήμου (88’ Παπαναστασάτος Α.), Παππάς, Κανάκης (63’ Πολλάκης Σπ.), Παπαναστασάτος Ε., Ποιμενίδης.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea
Εικόνες















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου