Τρίτη, Μαΐου 1

Pregame 4ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2017 - 2018


Την Τετάρτη 2/5/2018, συνεχίζονται οι αγώνες των playoffs ανόδου του φετινού πρωταθλήματος Β' κατηγορίας, όπου θα διεξαχθούν και τα δυο παιχνίδια προγράμματος της 4ης αγωνιστικής.
Μια αγωνιστική πολύ σημαντική που κυριαρχεί το μεγάλο ντέρμπι της Ιθάκης στις 11 το πρωί, αλλά και το πολύ ενδιαφέρον των Κεραμειών μεταξύ Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Πυλαριακού.
Ο πρωτοπόρος και αήττητος Οδυσσέας Ιθάκης φιλοξενεί την Εύγερο στο Βαθύ
Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί το πρωί στις 11:00 στο Βαθύ της Ιθάκης και το επόμενο το απόγευμα στις 6 στις Κεραμειές. 
Πρώτα λοιπόν στο Βαθύ στις 11:00 το μεσημέρι, ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στη σειρά με το μεγάλο ντέρμπι, μεταξύ του πρωτοπόρου και αήττητου στη σειρά Οδυσσέα Ιθάκης και της Ευγέρου.
Οι "κιτρινόμαυροι" θα επιδιώξουν ακόμη ένα τρίποντο που θα τους φέρει αγκαλιά με την Α' κατηγορία της επόμενης σεζόν και θα τους χρήσει επίσης φαβορί για την κατάκτηση της κούπας.
Για την Εύγερο είναι μονόδρομος το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού με ήττα, η πρωταθλήτρια της κανονικής περιόδου, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί εκτός στόχου.
Η 2η αγωνιστική συνεχίζεται και ολοκληρώνεται στις 6 το απόγευμα της ίδιας μέρας και στο Δημοτικό των Κεραμειών, με τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς που θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει, να φιλοξενεί την άλλη αήττητη ομάδα της σειράς Πυλαριακό, ο οποίος με τη σειρά του "καίγεται" για το τρίποντο, που αν συνδυαστεί με νίκη του Οδυσσέα, τότε θα έχει κάνει το πιο σημαντικό βήμα για την επιστροφή του, μετά από δυο χρόνια στην Α' κατηγορία!
Σημαντικά λοιπόν και αυτή την αγωνιστική τα παιχνίδια με τους νικητές να κάνουν μεγάλο βήμα ανόδου στα "σαλόνια" της "μεγάλης" κατηγορίας.
            
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Τετάρτη 2-5-2018   ώρα: 11:00
Δημοτικό Ιθάκης
Π.Α.Ο. Οδυσσέας - Π.Α.Ο. Εύγερος
Μενεγάτος
Ελευθέριος
Καλογηράς Ι.
Θωμάς Β.
2.
Τετάρτη  2-5-2018   ώρα: 18:00
Δημοτικό Κεραμειών
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς - Πυλαριακός
Καραίσκος
Αποστόλης
Αντωνιάδης Ν.
Ρηγοπούλου Δ.
            
Τετάρτη  2/5
Με το μεγάλο παιχνίδι, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, 1ης του δεύτερου γύρου, ανάμεσα στην Εύγερο και τον Οδυσσέα, συνεχίζονται τα playoffs της Β’ κατηγορίας.
Το ντέρμπι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί αύριο, Τετάρτη πρωί και ώρα 11:00, στο Δημοτικό γήπεδο στο Βαθύ της Ιθάκης.
Οι γηπεδούχοι, αήττητοι μέχρι σήμερα, βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της σειράς και με νίκη «σφραγίζουν» κατά 99% την επάνοδο τους στην Α’ κατηγορία και σειρά θα πάρει η κατάκτηση του τίτλου, που θα την φέρει σίγουρα πολύ κοντά.
Οι φιλοξενούμενοι, με μια κακή παρουσία, τουλάχιστον από πλευράς συγκομιδής βαθμών, έχουν δυο ήττες και μια ισοπαλία μέχρι τώρα και σίγουρα δεν μπορούν να είναι σίγουροι για τον στόχο τους. 
Μια νίκη θα φέρει τα πάνω κάτω στο πρωτάθλημα και αν το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα τους ευνοήσει, μπορεί να βρεθούν σε τροχιά όχι μόνο ανόδου, αλλά και τίτλου!
Όλα λοιπόν σε αυτό το παιχνίδι κρέμονται στην κυριολεξία από μια «κλωστή», τόσο για τους κιτρινόμαυρους της Ιθάκης, όσο και τους «πορτοκαλί» των Φαρακλάτων. Ίσως να παίζεται ακόμη και όλη η χρονιά, ιδιαίτερα για τους φιλοξενούμενους!  
Μετά από αυτά, εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, πόσο οριακό είναι το παιχνίδι, ιδιαίτερα για την ομάδα του Χρ. Παπαναστασάτου, που θέλει μόνο νίκη για να ξαναμπεί ξανά γερά στο… κόλπο.
Περιμένουμε ένα δυνατό ντέρμπι και τις ομάδες να δίνουν τα πάντα για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, σίγουρα ικανές να τα καταφέρουν.
Οι φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις:
Στο πρώτο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, μεταξύ των δυο ομάδων, στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Ευγέρου με σκορ 2-0, ενώ στο δεύτερο στο Βαθύ, ο Οδυσσέας πήρε τη ρεβάνς με σκορ 2-1.
Στον Α' γύρο της σειράς, οι Ιθακήσιοι είχαν περάσει από τα Φαρακλάτα με μια μεγάλη νίκη και σκορ 1-0! 
            
Η συνέχεια της 4ης αγωνιστικής, με το παιχνίδι Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς – Πυλαριακού στις 6 το απόγευμα στις Κεραμειές, με την οποία  ολοκληρώνεται και το πρόγραμμα της ημέρας.
Ένα πολύ μεγάλο σε ενδιαφέρον αγωνιστικό – βαθμολογικό για τις δυο ομάδες, αφού το αποτέλεσμα του ίσως κρίνει πολλά για την τύχη και την άνοδο τους στη «μεγάλη» κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι, μετά την ήττα στην Ιθάκη από τον Οδυσσέα, όπου από αυτό το παιχνίδι μπορούν να κρατήσουν σαν παρακαταθήκη την καλή τους εμφάνιση, δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο απώλειας βαθμών, αφού έτσι θα μείνουν πίσω και δύσκολα στα επόμενα δύο παιχνίδια που απομένουν, θα μπορέσουν να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος.
Βρίσκονται στην τελευταία θέση του ειδικού βαθμολογικού πίνακα και θέλουν να ξεκολλήσουν από αυτήν για τα καλά!
Έτσι αποτελεί μονόδρομο το τρίποντο και για αυτό ο Τ. Φωής είναι αποφασισμένος να παρατάξει επιθετικά την ομάδα του.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται στη δεύτερη και προνομιούχο θέση, θέση ανόδου, και 3 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Οδυσσέα, δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να μείνουν ακόμη περισσότερο, μιας και τότε θα κινδυνέψει να χαθεί και ο τίτλος, που είναι μέσα στον στόχο τους, άσχετα αν η προτεραιότητα, είναι η άνοδος που και αυτή σε μια τέτοια περίπτωση θα τεθεί σε αμφισβήτηση!
Σημαντικό λοιπόν και απαραίτητο αυτό το τρίποντο για τους «κυανέρυθρους» της Πυλάρου, αν θέλουν να μην μπλέξουν σε περιπέτειες στη συνέχεια.
Περιμένουμε ένα δυνατό και αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι με τις ομάδες ικανές για το καλύτερο.
Οι φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις:
Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στις Κεραμειές, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Πυλαριακού με σκορ 3-2, ενώ στο δεύτερο στο  γήπεδο του Καραβόμυλου, οι "πράσινοι" πήραν τη νίκη με σκορ 3-1.
Στον Α' γύρο της σειράς, ο Πυλαριακός είχε επικρατήσει των "πράσινων" στον Καραβόμυλο με σκορ 4-1.
            
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδα
ΑΓ
Ν
Ι
Η
Γκολ
Β
1.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
3
2
1
0
3 - 1
9
2.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
3
1
2
0
7 - 4
6
3.
Π.Α.Ο. Εύγερος 
3
0
1
2
2 - 5
5
4.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
3
1
0
2
3 - 5
3
            
 Playoffs ανόδου
5η αγωνιστική 5/5/2018
α-α
Ομάδες
1.
 Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ. - Α.Π.Σ. Πυλαριακός
2.
Π.Α.Ο. Εύγερος - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου