Παρασκευή, Ιουνίου 21

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: Νίκη 12-3 της Εθνικής Ελλάδας επί της Σερβίας!


Η Εθνική μας ομάδα πόλο των Ανδρών επικράτησε με σκορ 12-3 της Σερβίας στην πρεμιέρα των Μεσογειακών Αγώνων που διεξάγονται στη Μερσίνη της Τουρκίας.
Η ομάδα του Σάκη Κεχαγιά δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στο νεανικό σύνολο του Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς, αφού οι Σέρβοι παρατάχθηκαν με τη δεύτερη ομάδα και όχι με τους βασικούς, οι οποίοι πριν λίγες μέρες κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Super Final του World League.
Τα ματς των Μεσογειακών έχουν χαρακτήρα προετοιμασίας, για την ανανεωμένη Εθνική Ανδρών, ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου της Βαρκελώνης (19 Ιουλίου-4 Αυγούστου), που είναι και ο μεγάλος φετινός στόχος.
Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Σάκης Κεχαγιάς και ο βοηθός του Κώστας Βαμβακάρης έκαναν αρκετές δοκιμές, μοιράζοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διεθνείς.
Οι Σέρβοι από την άλλη, είναι φανερό πως δεν υπολογίζουν καθόλου τη συγκεκριμένη διοργάνωση, με χαρακτηριστικό το γεγονός πως κανένας από τους παίκτες που την οδήγησαν στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Τσέλιαμπινσκ, δεν έχει ταξιδέψει στη Μερσίνη.
fountoulis1
Πρώτος σκόρερ για την Ελλάδα ήταν ο Γιάννης Φουντούλης με 4 γκολ, ενώ 3 σημείωσε ο Κώστας Μουρίκης. Πλέον όλοι στην Εθνική στρέφουν το ενδιαφέρον τους στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, με αντίπαλο τη Γαλλία (Παρασκευή, 16:00) όπου αν κερδίσει, τότε θα πάρει την πρόκριση τους ημιτελικούς.
ΕΛΛΑΔΑ (Σάκης Κεχαγιάς): Γιάννης Φουντούλης 4, Κώστας Μουρίκης 3, Χρήστος Αφρουδάκης 2, Ποντικέας 1, Μυλωνάκης 1, Γεννηδουνιάς 1.
ΣΕΡΒΙΑ (Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς): Τανάσκοβιτς 1, Έσκερτ1, Στογιάνοβιτς 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου