Πέμπτη, Ιουνίου 27

Δημήτρης Διαθεσόπουλος: «Συγχαρητήρια σε όλους για τις επιτυχίες»


13 μετάλλια (Κολύμβηση: 2 χρυσά, 5 αργυρά, 5 χάλκινα, Υδατοσφαίριση: 1 χάλκινο) ήταν ο τελικός απολογισμός των Εθνικών μας ομάδων υδατοσφαίρισης Ανδρών και κολύμβησης, στους 17ους Μεσογειακούς Αγώνες, που διεξήχθησαν στη Μερσίνη της Τουρκίας.
Ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, κ. Δημήτρης Διαθεσόπουλος, τοποθετήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών, αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Για μια ακόμη φορά η ΚΟΕ και οι αθλητές της, κράτησαν ψηλά την ελληνική σημαία στη διεθνή σκηνή. Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους προπονητές και σε όλους τους ανθρώπους που μόχθησαν για τα μετάλλια, τόσο στην κολύμβηση, όσο και στο πόλο.
Οι επιτυχίες της κολυμβητικής ομάδας αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία, καθώς ήρθαν εν μέσω τραγικών οικονομικών συνθηκών. Κι όμως τα παιδιά μπόρεσαν και κράτησαν την ελληνική κολύμβηση γι’ ακόμη μία φορά ψηλά.
Όσον αφορά το πόλο, θεωρώ πως το χάλκινο μετάλλιο είναι πολύ σημαντικό, αφού πρόκειται για μια νέα ομάδα, η οποία κατά την προσωπική μου άποψη, έχει τα φόντα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τα επόμενα χρόνια στην παγκόσμια υδατοσφαίριση.
Αυτό το οποίο χρειαζόμαστε είναι ηρεμία, ησυχία και βέβαια τα στοιχειώδη για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Και ζητώ από όλους εκείνους που βιάζονται να κάνουν κακόπιστη κριτική στην Εθνική ομάδα, να σταματήσουν να μιλάνε πολύ και να περιμένουν αυτά τα παιδιά και αυτή την ομάδα, η οποία πιστεύω πως θα παίξει σημαντικό ρόλο τα επόμενα χρόνια στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια υδατοσφαίριση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου