Κυριακή, Ιουνίου 23

Συνέντευξη Δ.Κολοβού στο FIFA.com


Η νίκη της Εθνικής Κ-20 επί του Μεξικού είναι αλήθεια ότι προκάλεσε αίσθηση και προβλήθηκε από το σύνολο των διεθνών και ελληνικών ΜΜΕ. Δεν είναι και λίγο πράγμα η «πρωτάρα» σε Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων να επικρατεί ενός εξαιρετικού αντιπάλου, ο οποίος συγκαταλέγεται στα φαβορί για το τρόπαιο.
Την ίδια ώρα, τον θαυμασμό του συνόλου των ΜΜΕ προκάλεσε και το εκπληκτικό γκολ του Δημήτρη Κολοβού στο 89΄ που χάρισε τη νίκη στην Ελλάδα.
Ο νεαρός επιθετικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA (η νίκη της Εθνικής και η συνέντευξή του ήταν για ώρες ανάμεσα στα κορυφαία θέματα της ιστοσελίδας) για το γκολ που πέτυχε, για τη συνέχεια του τουρνουά και τους στόχους του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Για το νικητήριο γκολ ο Κολοβός ήταν αφοπλιστικός: «Έκανα απλά τη δουλειά μου, που είναι να σκοράρω», σημείωσε, ενώ για το άλλο ματς του ομίλου ανάμεσα στο Μάλι και την Παραγουάη έκανε σωστή πρόβλεψη (ο αγώνας έληξε 1-1): «Η ισοπαλία θα είναι το καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς»!
Ο Δημήτρης δεν έδειξε να παρασύρεται από τη μεγάλη επιτυχία κόντρα στο Μεξικό: «Δεν θα πρέπει να θεωρούμαστε ως φαβορί μόνο και μόνο επειδή νικήσαμε ένα παιχνίδι. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τι θα συμβεί στα άλλα δύο ματς. Είναι μια καλή αρχή, αλλά οφείλουμε να πάμε βήμα-βήμα».
Για το στόχο της Ελλάδας στη διοργάνωση ο Κολοβός τόνισε: «Ο στόχος δεν έχει αλλάξει. Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Αυτή η νίκη στο πρώτο παιχνίδι θα μας δώσει καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια».
Τέλος, για τον επόμενο αντίπαλο της Εθνικής, το Μάλι σημείωσε: «Πρόκειται για μία πολύ δυνατή και γρήγορη ομάδα. Εμείς, όμως, θα πάμε για τη νίκη, όπως κάνουμε πάντα».
 Φωτογραφία: FIFA/Getty Images

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου