Πέμπτη, Ιουνίου 20

ΣΤΟ "ΨΥΓΕΙΟ" Η ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΤΗΝ Ε.Π.Ο.


Mε απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, «παγώνει» η επιχορήγηση της ΓΓΑ προς την ΕΠΟ επειδή οι ΕΠΣ Κιλκίς και Ηρακλείου που προσέφυγαν στην τακτική δικαιοσύνη κατηγορούν την διοίκηση της ΕΠΟ για απιστία σε βάρος του δημοσίου υποστηρίζοντας ότι δεν έχει αποδώσει στις Ενώσεις το ποσό της επιχορήγησης.
Ο κ. Ιωαννίδης αποφάσισε μέχρι να υπάρξει δικαστική απόφαση και να κλείσει αυτό το θέμα όσον αφόρα την δικαιοσύνη να μην καταβληθεί η επιχορήγηση από την ΓΓΑ προς την ΕΠΟ και το γνωστοποίησε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γ. Σαρρή.
Όσον αφορά την διοίκηση της ΕΠΟ σε ενημέρωση που παρείχε προς της Ενώσεις για το συγκεκριμένο θέμα υποστηρίζει τα εξής: «Για το έτος 2013 η ΕΠΟ δεν έχει εισπράξει από τη συνολική επιχορήγηση των Ενώσεων που εξαγγέλθηκε τον Ιανουάριο 2013 ύψους 1.050.000 ευρώ, ούτε ένα ευρώ. 
Προσφάτως ενημερώθηκε για την έκδοση απόφασης έναντι επιχορήγησης ποσού ύψους 400.000 ευρώ. Το ψεύδος του ισχυρισμού περί επιχορήγησης 1.500.000 ευρώ που δήθεν παρακρατούνται και δεν έχουν εκταμιευθεί ακόμα στις ΕΠΣ είναι πασίδηλο…».
Ο υφυπουργός ξεκαθάρισε πάντως ότι το ποσό θα αποδεσμευθεί όταν τελειώσει η δικαστική εμπλοκή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου