Πέμπτη, Ιουνίου 27

Σάκης Κεχαγιάς: «Το μετάλλιο μας δίνει αυτοπεποίθηση και αυτοσυγκέντρωση»

667430
Ο τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας πόλο των Ανδρών, Σάκης Κεχαγιάς, λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους 17ους Μεσογειακούς Αγώνες, που διεξάγονται στη Μερσίνη της Τουρκίας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για την επιτυχία αυτή:
«Το μετάλλιο σημαίνει πολλά πράγματα για εμάς. Η 3η θέση είναι σημαντική, γιατί η ομάδα που έχω σήμερα στα χέρια μου, έχει δύο μεγάλους στόχους. Να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και αυτοσυγκέντρωση. Και το μετάλλιο αυτό βοηθάει στο να αποκτήσουμε και τα δύο.
Παράλληλα, είναι μία επιτυχία η οποία ήρθε λίγες ώρες μετά την ήττα στον ημιτελικό από την Ισπανία. Δε μπορώ να πω πως εκεί χάσαμε άδικα. Πήραμε αυτό που έπρεπε από τον αγώνα, αφού ήμασταν στα ίσια με τους Ισπανούς μέχρι και λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.
Θεωρώ πως η ομάδα έδειξε έναν πληγωμένο εγωισμό, και στο σημερινό μικρό τελικό με τους Ιταλούς έδωσε τα πάντα. Πιστεύω πως με το μετάλλιο αυτό, πήραμε πίσω τη χαμένη μας υπερηφάνεια.
Κρατάμε χαμηλούς τόνους ενόψει Βαρκελώνης. Η ελληνική ομάδα βλέπει παιχνίδι με παιχνίδι τη συνέχεια. Δε θέλω να μιλάω ακόμη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το οποίο σίγουρα αποτελεί το βασικό μας στόχο για φέτος. Αυτό που μετράει για εμάς είναι η βελτίωση αγώνα με αγώνα και παιχνίδι με παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου