Κυριακή, Ιουνίου 30

«Αξίζαμε την πρώτη θέση»


Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας (FIFA.com) έκανε ο Σπύρος Φουρλάνος μετά την ανακοίνωση ότι η Ελλάδα κατέκτησε, μέσω κλήρωσης, την πρωτιά στον 4ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων 2013.
«Πρόκειται μια πολύ περίεργη κατάσταση και είναι πολύ απογοητευτικό το γεγονός ότι δεν κρατάς την τύχη σου στα χέρια σου. Ήμασταν όλοι πολύ νευρικοί και ανήσυχοι στα αποδυτήρια και ανυπομονούσαμε για να μάθουμε το αποτέλεσμα», υπογράμμισε ο Φουρλάνος και συνέχισε: «Ξέραμε ότι και οι δύο ομάδες πέρασαν στον επόμενο γύρο, όμως είναι πολύ σημαντικό να τερματίζεις πρώτος. Για κάθε αθλητή είναι πάντα ωραίο να βρίσκεται στην κορυφή. Όταν ήρθε ο προπονητής μας στα αποδυτήρια για να μας πει το αποτέλεσμα της κλήρωσης, όλοι μας φωνάξαμε δυνατά και πηδήξαμε από τη χαρά μας. Αισθάνθηκα σαν να σκοράραμε δεύτερο γκολ στον αγώνα»!
Όσο για την επιτυχία της Ελλάδας, ο Φουρλάνος τόνισε: «Αυτό που έγινε με την ομάδα μας δείχνει πόσο καλά παίξαμε σε έναν όμιλο στον οποίο δεν ήμασταν μεταξύ των φαβορί. Και ειλικρινά πιστεύω ότι αξίζαμε αυτή τη θέση, αν κοιτάξουμε την απόδοσή μας και στα τρία ματς που δώσαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου