Κυριακή, Ιουνίου 30

ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ 25ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ


Άλλο έναν φεστιβάλ γυμναστικής, το 25ο, πέρασε στην ιστορία αφού σήμερα Κυριακή βράδυ 30-6-2013 στο κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης» έπεσε η αυλαία του ύστερα από ένα υπερθέαμα γυμναστικής και χορού.
Η παρουσία των τμημάτων ήταν εντυπωσιακή και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που είχε κατακλύσει κάθε γωνιά του Κλειστού Γυμναστήριου.
 
Σύντομο χαιρετισμό απήυθηνε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής κ. Στ. Μπασιαρδής καθώς και ο πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. κ. Αγγ. Κωνσταντάκης.
Ξεχωριστό τόνο, όπως κάθε χρόνο, έδωσαν το Βουλγαρικό και το Σλοβένικο τμήμα.
Την παράσταση έκλεψε για άλλη μια φορά η παρουσιάστρια του φεστιβάλ κ. Ελ. Δαρδαμάνη με τις ατάκες της, το ρυθμό και την άψογη παρουσία των τμημάτων.
Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία της Ολυμπιονίκης συμπατριώτισας μας Άν. Πολλάτου σε μια φανταστική επίδειξη κάνοντας τους θεατές να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα.
Επίσης στο φεστιβάλ πήραν μέρος και οι "παλιές" αθλήτριες του Συλλόγου που με την παρουσία τους έδειχναν σαν να μην έχει περάσει μια ημέρα από την τελευταία τους συμμετοχή πριν πολλά χρόνια.
Παρόντες επίσης στην εκδήλωση η βουλευτής κ. Αφρ. Θεοπεφτάτου, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλ. Παρίσης, ο αντιπερειάρχης κ. Σ. Κουρής, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ε. Κεκάτος και Σπ. Ματιάτος, και πολλοί άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι του Α.Γ.Σ. Επτανήσων μεταξύ αυτών και ο αντιδήμαχος Καλιθέας.
Ξεχωριστή ήταν και η συμμετοχή της γυμνάστριας του Συλλόγου κ. Ελ. Δαρδαμάνη, ψυχή της εκδήλωσης, η οποία με μια εκπληκτική παρουσίαση των προγραμμάτων χάρισε μια ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση δίνοντας παράλληλα το σύνθημα στην κερκίδα για την δική της συμμετοχή.
Στο τέλος έγιναν οι καθιερωμένες τιμητικές διακρίσεις, δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους όσους συμμετείχαν και ανανεώθηκε το νέο ραντεβού του χρόνου στον ίδιο χώρο με την διεξαγωγή του 26ου φεστιβάλ.
Εμείς να συγχαρούμε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και τους διοργανωτές για την πολύ αξιόλογη προσπάθεια τους και να ευχηθούμε πάντα επιτυχίες στον σύλλογο του Α.Γ.Σ. Επτανήσων και ιδιαίτερα στον Σταύρο και Μποζένα Μπασιαρδή καθώς και στις προπονήτριες του Συλλόγου και φυσικά στον άνθρωπο που έδωσε πολλά στο Σύλλογο και στο τραμπολίνο ειδικότερα τον τεχνικό σύμβουλο του τμήματος κ. Ύβο Κράστεφ που πάντα βρίσκεται κοντά μας σε αυτή την υψηλού επιπέδου διοργάνωση.
Τελευταίες να συγχαρούμε ιδιαίτερα, αφού έδωσαν την ψυχή τους για να βγουν αυτά τα υπέροχα προγράμματα, τις κυρίες Μποζένα Μπασιαρδή, Ελένη Δαρδαμάνη, Ευαγγελία Στραβάκου και Έφη Γεωργάτου που μαζί με τον Γεράσιμο Κατσαρό είναι υπεύθυνοι του τμήματος τραμπολίνο στο οποίο γίνεται μια πολύ καλή και σοβαρή προσπάθεια.
ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ ΑΦΟΥ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου