Παρασκευή, Ιουνίου 28

ΦΙΛΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Θ. ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΥ.... Γ. Πολυχρονάτος: "Δε μπορούσα να τον κρατήσω άλλο σε αναμονή"


Χώρισαν οι δρόμοι του Θ. Βουκελάτου με τον Α.Ο. Σάμης μέσα με πολύ φιλικό τρόπο
Ο Θόδωρος ανέλαβε πέρυσι την ομάδα περίπου στα μισά και σε μια δύσκολα αγωνιστική περίοδο και κατάφερε όχι μόνο να την σώσει πολύ νωρίς και να την τερματίσει στην 6η θέση! αλλά να παίζει και πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.
Το έργο που αφήνει είναι σημαντικό και θεωρούμε ότι έχουν μπει οι βάσεις για κάτι καινούριο στην ομάδα της Σάμης.  
Γ. Πολυχρονάτος
Για το συγκεκριμένο θέμα μιλήσαμε με τον πρόεδρο της Σάμης κ. Γιώργο Πολυχρονάτο ο οποίος μας δήλωσε για την άσχημη τροπή που πήρε το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας της ομάδας με το καταξιωμένο προπονητή κ. Θόδωρο Βουκελάτο (ακολουθούν δηλώσεις του).
"Δε μπορούσα να τον κρατήσω άλλο σε αναμονή, αφού τα πάντα στην ομάδα αυτή τη στιγμή είναι ρευστά. 
Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω τον Θόδωρο για αυτά που πρόσφερε στην ομάδα και πιστέψτε με ήταν πάρα πολλά καθώς επίσης να του ευχηθώ κάθε επιτυχία με ότι ασχοληθεί στη συνέχεια. 
Τα πράγματα φέτος είναι αρκετά δύσκολα κυρίως λόγω της κρίσης και των οικονομικών προβλημάτων που πηγάζουν από αυτήν. Οι υποχρεώσεις σε συνδυασμό με την υποχρεωτική συμμετοχή στο παιδικό πρωτάθλημα κάνουν ακόμη δυσκολότερο το έργο μας σαν διοίκηση. Υπόσχομαι ότι τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. θα προσπαθήσουμε μέχρι την τελευταία στιγμή κινητοποιώντας ανθρώπους και κυρίως φορείς για να καταφέρουμε τη συμμετοχή της ομάδας στα τοπικά πρωταθλήματα. Αν δεν υπάρξει τελικά το ανάλογο ενδιαφέρον δεν μπορώ να προδικάσω τίποτε".
Θ. Βουκελάτος:"Η δήλωση του προέδρου με καλύπτει και τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα έθεσε.
Θ. Βουκελάτος
Πέρασα αρκετά καλά, όσο έμεινα στη Σάμη και πιστεύω ότι άφησα κάποιο έργο το οποίο θεωρώ και είμαι σίγουρος ότι  θα συνεχιστεί. Βέβαια αυτό θα το κρίνει ο κόσμος και εσείς ελπίζοντας να εκτιμηθεί.
Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την αγάπη που με περιέβαλαν και το οικογενειακό κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια, προϊόν του οποίου ήταν η επιτυχία της κατάκτησης της 6ης θέσης σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα.
Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ θα πρέπει να πω στον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Πολυχρονάτο. Έναν άνθρωπο που ήταν πάντα κοντά μας, στα εύκολα και στα δύσκολα δίνοντας αμέσως λύσεις. Ένας άνθρωπος γνώστης του ποδοσφαίρου όσο λίγοι εδώ. 
Επίσης θα ήταν άδικο να μην ευχαριστήσω και τον Βαγγέλη Μιχαλάτο για την άψογη συνεργασία μας όσο καιρό είμαστε στην ομάδα και του εύχομαι τα καλύτερα.
Τελειώνοντας να πω ότι δεν αποκλείω στο μέλλον μια νέα συνεργασία με την ομάδα της Σάμης αφού και έργο κάναμε αλλά και αγαπήθηκα από όλους και για αυτό τους ευχαριστώ για μια ακόμη φορά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου