Παρασκευή, Ιουνίου 28

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΥ:Πολύ ταλέντο το νέο "αίμα" της ομάδας


Άνεμος αισιοδοξίας στην Πύλαρο και στο ποδόσφαιρο της περιοχής.
Ο Α.Π.Σ. Πυλαριακός, μετά από την 33χρονη παρουσία του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Κεφαλονιάς, προχώρησε στη δημιουργία Ακαδημίας Ποδοσφαίρου υπό την καθοδήγηση του ικανότατου παιδαγωγού Κουγιανού Κωνσταντίνου προπονητή UEFA B, η οποία ήδη έκλεισε τρεις μήνες ζωής.
Αυτή τη στιγμή το δυναμικό της ομάδας αποτελείται από περίπου τριάντα νεαρούς ποδοσφαιριστές με όρεξη και διάθεση να δημιουργήσουν την επόμενη μέρα στην ομάδα της Πυλάρου.
Οι προπονήσεις γίνονται, δυστυχώς, στο ξερό των Μακρυωτίκων με τους μικρούς ποδοσφαιριστές να τις παρακολουθούν ανελλιπώς και να διδάσκονται τα μυστικά της στρογγυλής "θεάς" από έναν άνθρωπο βαθύ γνώστη του αντικειμένου.
Συμπαραστάτες στο έργο των παιδιών, του προπονητή αλλά και της Διοίκησης είναι οι γονείς οι οποίοι αναγνωρίζοντας αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια, είναι δίπλα τους έτοιμοι να βοηθήσουν σε ότι χρειαστεί σε μια περιοχή αρκετά μικρή πληθυσμιακά.
Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε τη μεγάλη προσπάθεια των μελών του Δ.Σ. και ιδιαίτερα της πολύ δραστήριας προέδρου του κ. Μυρτώς Αλυσανδράτου που δίνει πραγματικά "μάχη" για την ομάδα στην προσπάθεια της να φέρει τα παιδιά της περιοχής στο γήπεδο σε μια εποχή πολύ κρίσιμη για το ποδοσφαιρικό και όχι μόνο μέλλον τους.
Αξίζουν πολλά μπράβο στην ομάδα της Πυλάρου που τα τελευταία χρόνια έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πρωταθλήματα που συμμετέχει δείγμα, όπως προαναφέραμε, της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου