Παρασκευή, Ιουνίου 28

Δ.Τ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ


Πανέμορφο θέαμα προσέφεραν τα τμήματα του Α.Γ.Σ.Επτανήσων «Κεφαλονιά» κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ –Γυμναστική για Όλους-,που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Κεντρική Πλατεία του Αργοστολίου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Σάββας Σαββαόγλου που κήρυξε την έναρξη της διοργάνωσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Νίκος Ανουσάκης και ο Πρόεδρος της ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ. κ.Άγγελος Κωνσταντάκης.
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε, επίσης, την Τελετή Έναρξης και καταχειροκρότησε όλους τους αθλούμενους για την προσπάθεια και το υπέροχο θέαμα που προσέφεραν.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
 Σάββας Σαββαόγλου-Αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς: «Είναι πολύ σημαντικό που το Φεστιβάλ αυτό συμπληρώνει 25 χρόνια από την ίδρυσή του. Πιστεύουμε ότι κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερο .Εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσει να συναρπάζει και για πολλά χρόνια ακόμη να μας προσφέρει όμορφες στιγμές. Εύχομαι καλή διαμονή σε όλους τους αθλούμενους και καλή επιτυχία στο Φεστιβάλ».
Σταύρος Μπασιαρδής-Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής:
«Ποιός θα το πίστευε όταν ξεκινούσαμε , ότι θα συμπληρώναμε 25 χρόνια Φεστιβάλ… Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος. Η διοργάνωση αυτή αγαπήθηκε πολύ, βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο και έχει γίνει θεσμός. Ευχαριστώ πολύ τις τοπικές αρχές για την αμέριστη συμπαράστασή τους. Τόσο την Περιφέρεια, όσο και τον Δήμο Κεφαλονιάς.   Ευχαριστώ, βεβαίως και τους ιδιώτες που επι σειρά ετών μας στηρίζουν.
Θα πρέπει να τονίσω ότι στο Φεστιβάλ της Κεφαλονιάς είναι όλοι νικητές ,καθώς αυτό που μετράει είναι η χαρά της συμμετοχής. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους του αθλούμενους, αλλά και καλή διαμονή στο πανέμορφο νησί μας»
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
                                                                  ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου