Πέμπτη, Ιουνίου 20

Εθνική Κ-20: Με το βλέμμα στην πρεμιέρα


Έμφαση σε ασκήσεις τακτικής και στις στημένες φάσεις  δόθηκε στην απογευματινή προπόνηση της Εθνικής Κ-20 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Γκαζιαντέπ Σπορ, καθώς πλησιάζει η πρεμιέρα της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων με αντίπαλο το Μεξικό και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Τσάνας, προσαρμόζει, όπως είναι φυσικό, το πρόγραμμα στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου αγώνα.
Πριν από την προπόνηση, ο κ. Τσάνας έκανε δηλώσεις σε μεξικανικά και τουρκικά ΜΜΕ και μεταξύ άλλων ανέφερε: 
«Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας, όμως έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και πιστεύουμε στις δυνατότητές της. Δεν στεκόμαστε στις απουσίες, γιατί η φιλοσοφία μας έχει στο επίκεντρο την ομαδική δουλειά. Το Μεξικό διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα, με χαρισματικούς παίκτες και ισορροπημένο τρόπο παιχνιδιού. Θα είναι δύσκολο για μας το ματς της πρεμιέρας, αλλά θεωρώ ότι δύσκολο θα είναι και για το Μεξικό».
Εξάλλου, το μεσημέρι της Τετάρτης 19/6 όλα τα μέλη της αποστολής συμμετείχαν σε σεμινάριο που διοργάνωσε η FIFA στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η ελληνική ομάδα. Κύριος
ομιλητής ήταν ο κ. Alfonso Mondelo (FIFA General Coordinator). Τα μέλη της αποστολής ενημερώθηκαν για θέματα marketing και ΜΜΕ, ενώ έγινε εκτεταμένη αναφορά σε θέματα διαιτησίας (συμπεριφοράς και Κανόνων). 
Οι διεθνείς θα πραγματοποιήσουν την επίσημη προπόνηση στο Kamil Ocak Stadium (γήπεδο της πρεμιέρας) την Πέμπτη 20/6 και ώρα 19:15. Νωρίτερα, θα παρακολουθήσουν σε video επιλεγμένες φάσεις από τους τελευταίους αγώνες της ομάδας του Μεξικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου