Τρίτη, Ιουλίου 23

Έσπασε» τα χρονόμετρα σήμερα στο ΟΑΚΑ η 13χρονη κολυμβήτρια του ΑΝΟΖ, Φιλίππα Κολοκοτσά


«Έσπασε» τα χρονόμετρα σήμερα στο ΟΑΚΑ η 13χρονη κολυμβήτρια του ΑΝΟΖ, Φιλίππα Κολοκοτσά. Η Zακυνθινή αθλήτρια αφού πέρασε στον μεγάλο τελικό των 50μ. ελεύθερο με χρόνο 29,15 (ατομικό ρεκόρ) κατακτώντας την 5η θέση, λίγες ώρες αργότερα, πιστοποιώντας την εξαιρετική αγωνιστική της κατάσταση, κατάφερε να τερματίσει στην 4η θέση με χρόνο 28,61(!), ενώ η αθλήτρια που ανέβηκε στο βάθρο, ως 3η έκανε χρόνο 28,56!!!
Η νεαρή αθλήτρια γίνεται η πρώτη κολυμβήτρια του Ομίλου που αγωνίστηκε σε τελικό Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Και αυτή η επιτυχία της γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, αν αναλογιστούμε ότι οι αθλητές του ΑΝΟΖ προπονούνται κάτω από αντίξοες συνθήκες, αφού δεν διαθέτουν πισίνα κανονικών προδιαγραφών!
Τέλος, εκτός από την Κολοκοτσά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συμμετείχαν κι άλλοι αθλητές του ΑΝΟΖ, οι οποίοι έσπασαν τα ατομικά τους ρεκόρ. Αυτοί ήταν: Δεδούσης Λεωνίδας (50-100μ. ελεύθερο), Καλοφώνου Τζόρτζια (50μ. ελεύθερο - 200μ. ύπτιο), Παπαγεωργοπούλου Σίσσυ (50μ. ελεύθερο) και Μάργαρης Διονύσιος (50μ. ελεύθερο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου