Τετάρτη, Ιουλίου 17

Εθνικός Σαγεΐκων: Με ισχυρή διοίκηση


Δεν θα μπορούσε να λείψει ο Εθνικός Σαγεΐκων από το ραντεβού με την ιστορία...
Μετά από πολλή αγωνία, ατελείωτες συζητήσεις και μεγάλη προσπάθεια, οι «μπλε» κατάφεραν να συγκροτήσουν νέα διοίκηση, η οποία θα οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Τα μέλη που αποτελούν το νέο Δ.Σ., το οποίο δεν έχει συγκροτηθεί ακόμα σε σώμα είναι οι, Βασίλης Α. Λαγός, Γιώργος Πυρρής, Βασίλης Πυρρής, Κώστας Μπατέλος, Κώστας Παλαιολόγος, Βασίλης Χ. Λαγός, Παναγιώτης Καφούσιας, Δημήτρης Καρδαράκος, Ανδρέας Σαρτζής, Κώστας Κολιόπουλος, Βασίλης Παναγιωτόπουλος.
Στο σχήμα μετέχουν εξωδιοικητικά και 5-6 άνθρωποι που θα βοηθήσουν σημαντικά, ενώ ενδέχεται να μπουν κι άλλα άτομα στη διοίκηση τις επόμενες μέρες.
Επίσης, προπονητής της ομάδας παραμένει ο Άγγελος Κωνσταντινόπουλος, κάτι που ήταν γνωστό βέβαια, αλλά επισημοποιήθηκε προχθές.
Ο έμπειρος τεχνικός περίμενε κι αυτός υπομονετικά τις εξελίξεις στον Εθνικό Σαγεΐκων, έζησε από κοντά την αγωνία και σε συνδυασμό με την περσινή επιτυχημένη χρονιά, η διοίκηση αποφάσισε να τον ανταμείψει και να προχωρήσουν μαζί για έναν ακόμα χρόνο.
Η φράση στον υπότιτλο του θέματος «ραντεβού με την ιστορία» δεν είναι τυχαία. Την χρησιμοποίησε άνθρωπος της ομάδας που έλεγε ότι «δεν ήταν δυνατόν να απουσιάσει ο Εθνικός από το ραντεβού που είχε με την ιστορία», εννοώντας ότι θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Πλέον, η νέα διοίκηση πιάνει για τα καλά δουλειά και πρόθεση είναι να μιλήσει με όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ. Θα ξεκινήσει με τους Καλλιακμάνη, Νικολακόπουλο, Α. Αρτ. Νικολόπουλο, Α. Αν.Νικολόπουλο, Ιωάννου, Τόγια, Μικελάτο, Μπούρδο, Φωτόπουλο, Τζίφα, Πυρρή, Λάβδα, Σπανό και στην συνέχεια θα πάρουν όλοι σειρά.
Πρόθεση είναι να διατηρηθούν στο ρόστερ όλοι οι ποδοσφαιριστές, ενώ οι μοναδικοί που αποτελούν παρελθόν είναι ο Νίκος Ανδριέλος που έμεινε ελεύθερος και ο Βασίλης Μπινιέρης, που ήταν δανεικός από τη Θύελλα Πατρών και επιστρέφει εκεί.
Στόχος των ανθρώπων του Εθνικού Σαγεΐκων είναι η ομάδα να παραμείνει στην Κατηγορία και να μην παίξει ρόλο κομπάρσου, ενώ πρόθεσή τους είναι να αποκτηθούν 3-4 έμπειροι ποδοσφαιριστές, που θα πλαισιώσουν και τους άλλους.
Σε γενικές γραμμές, πάντως, η ομάδα δεν θα παρουσιάσει τεράστιες διαφορές σε σχέση με την περσινή περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου