Τετάρτη, Ιουλίου 24

Ατρόμητος Αχαΐας: «Με δικά μας παιδιά»

Ατρόμητος Αχαΐας: «Με δικά μας παιδιά»

Ανακοίνωση με την οποία γίνεται αναλυτική παρουσίαση του εγχειρήματος του Ατρόμητου Αχαΐας, εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας, που έχει ως εξής:
«Με την επιστολή μας αυτή επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε και προσωπικά για το εγχείρημα που έχουμε ξεκινήσει μια παρέα ερασιτεχνών παραγόντων που αντικείμενο έχει την δημιουργία ενός πρότυπου - σύγχρονου και ελπιδοφόρου κυττάρου στο ποδοσφαιρικό χώρο του νομού μας. Επειδή πιστεύουμε ότι και ο αθλητισμός είναι πολιτισμός.
Με μπροστάρη τον Ατρόμητο Αχαΐας που στην νέα αθλητική περίοδος θα αγωνίζεται στην Γ' Eθνική, με την υποστήριξη επτά ερασιτεχνικών σωματείων που θα αγωνίζονται από την Α' Kατηγορία έως και την Γ' Kατηγορία (Νίκη Προαστείου, Δαβουρλής Κ.'92, Αετός Πατρών, Ποσειδώνας Πατρών, Πάτρα 2005, Δίας, Ατλας), αλλά και τη δημιουργία των υποδομών που στηρίζεται σε πέντε επίλεκτες ακαδημίες που εκτείνονται σε όλο το γεωγραφικό πλάτος της πόλης μας (Νίκης, Ροσονέρι, Αθλόπολις, Δίας, Θησέας, Ατλας), ευελπιστούμε να κινητοποιήσουμε τον ποδοσφαιρόφιλο πατρινό φίλαθλο.
Βασικός στόχος η λειτουργία του οικοδομήματος με αθλητές του νομού μας. Έτσι τα νέα παιδιά θα έχουν ορατούς στόχους.
Επόμενος στόχος η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά όπου θα αγωνίζεται ο Ατρόμητος για να παρακολουθήσουν την ομάδα τους.
Επιθυμία μας η διασκέδαση των φίλων του ποδοσφαίρου ανδρών γυναικών και παιδιών. Όλες οι ηλικίες στο γήπεδο όπου δεν θα υπάρξει σωματική η φραστική βία. Κάθε μη πολιτισμένη ενεργεία θα απομακρύνεται. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον ελκυστικό από τα παιδιά μας στον αγωνιστικό χώρο και από τους φιλάθλους μας στην κερκίδα. Να γίνει το απόγευμα της Κυριακής και πάλι η διέξοδος του κόσμου από τα προβλήματα του.
Ελπίζουμε να γίνει το κυριακάτικο παιχνίδι ποδοσφαίρου η προσμονή σας καθ' όλη την κοπιαστική εβδομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε. Aπό τον κόσμο ζητάμε πίστωση χρόνου και βοήθεια.
Διατίθενται εισιτήρια διαρκείας με τις εξής κατηγορίες.
Εισιτήριο διαρκείας ανδρών κανονικό που περιλαμβάνει όλους τους αγώνες του κυπέλλου του πρωταθλήματος και των φιλικών αξίας 100 €. Εισιτήρια διαρκείας γυναικών με τα ιδία προνόμια αξίας 50 €
Καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς όλοι οι αθλητές των ερασιτεχνικών σωματείων οι φοιτητές και οι άνεργοι θα έχουν εισιτήριο αξίας 2€. Όλα τα σχολεία θα εισέρχονται δωρεάν με την οργανωμένη προσέλευση τους. Τηλεφωνά επικοινωνίας: 6944/107316».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου