Τρίτη, Ιουλίου 23

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ – KEFALONIA OPEN 2013


Ο Κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης σε συνεργασία με τον ΣΒΑΕ, προκηρύσσει το βαθμολογούμενο τουρνουά Βετεράνων Ανδρών-Γυναικών, από 29 Ιουλίου ως 4 Αυγούστου 2013. Το τουρνουά είναι βαθμολογούμενο και κατηγορίας 3 (grade 3).
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του «ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ΟΑ» (Αργοστόλι, 28100 Ελλάδα) και σε 4 διπλά γήπεδα green set και 1 μονό γήπεδο green set, στις παρακάτω κατηγορίες:
ΑΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ 35+,40+,45+,50+, 55+ ,60+
ΑΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 30+, 45+
ΔΙΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ 35+, 50+
ΔΙΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 30+ ,45+
ΔΙΠΛΟ ΜΙΚΤΟ (Α35+ & Γ30+) , (Α50+ &Γ45+)
Σε περίπτωση κατηγορίας με λιγότερες συμμετοχές από 8, θα γίνεται συνένωση με την μικρότερη κατηγορία.

ΕΝΑΡΞΗ-ΩΡΕΣ & ΤΑΜΠΛΟ ΑΓΩΝΩΝ
Η έναρξη του τουρνουά θα γίνει τη Δευτέρα 29 Ιουλίου και οι αγώνες θα λήξουν την Κυριακή 4 Αυγούστου 2013. Οι αγώνες θα αρχίζουν τις καθημερινές από τις 16:00 και πρωί από τις 09:00 εφόσον χρειαστεί.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Λήξη δηλώσεων για μονά: Παρασκευή 26 Ιουλίου στις 20:00μμ
Λήξη δηλώσεων για διπλά: Σάββατο 27 Ιουλίου στις 20:00μμ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη του ΣΒΑΕ και τα μέλη του Κεφαλληνιακού Ομίλου Αντισφαίρισης .
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές με e-mail στο kefoa@yahoo.gr, με fax 2671022049, τηλεφωνικά 2671022049 & 6974470485 ή τέλος με SMS στα γνωστά τηλέφωνα του ΣΒΑΕ.
Πρέπει να αναφέρονται: Ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο, Έτος γέννησης, κινητό τηλέφωνο και οι επιθυμητές κατηγορίες. Στις αιτήσεις, που αφορούν στις κατηγορίες διπλών, θα πρέπει να αναφέρονται τα παραπάνω και για τους δύο συμμετέχοντες.
Μπορούν να δηλωθούν ως τρεις κατηγορίες με μορφή ΜΟΝΟ-ΔΙΠΛΟ-ΜΙΚΤΟ. Για δύο κατηγορίες οι επιτρεπόμενοι συνδυασμοί είναι οι ακόλουθοι: ΜΟΝΟ-ΔΙΠΛΟ, ΜΟΝΟ-ΜΙΚΤΟ, ΔΙΠΛΟ-ΜΙΚΤΟ. Όσοι δηλώσουν τρεις κατηγορίες, πιθανόν να παίξουν και τρείς αγώνες την ίδια ημέρα. (Αν οι συμμετοχές είναι πάρα πολλές, η επιτροπή αγώνων μπορεί να αποφασίσει για συμμετοχή σε δύο αντί για τρεις κατηγορίες για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.)
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2671022049 από 17:00 ως 21:00 & 6974470485 με τη κα Ανδρεόλα Ελένη.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 30€ για μια κατηγορία και 5€ για κάθε επιπλέον συμμετοχή σε άλλη κατηγορία. Οι αθλητές, που δεν είναι εγγεγραμμένοι στον ΣΒΑΕ. και συμμετέχουν για 2η φορά το 2013 σε τουρνουά ΣΒΑΕ θα επιβαρυνθούν με 10 ευρώ για την εγγραφή τους.
ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ
Οι κληρώσεις όλων των κατηγοριών θα γίνουν με βάση την βαθμολογία ΣΒΑΕ την Παρασκευή 26 Ιουλίου στις 21:00μμ, στα γραφεία του Συλλόγου και παρουσία κοινού. Οι κληρώσεις των διπλών την Κυριακή 28 Ιουλίου.
ΜΠΑΛΕΣ
SLAZENGER
ΕΠΑΘΛΑ

Έπαθλα θα απονεμηθούν στους 4 πρώτους νικητές για 32αρια και 16αρια ταμπλό και στους 2 πρώτους νικητές για 8αρια ταμπλό.
ΠΑΡΟΧΕΣ - ΔΩΡΑ
Έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια 50%. Δωμάτια σε πολύ καλές τιμές για τους συμμετέχοντες και τις οικογένειες τους. Σε κάθε αγωνιζόμενο δώρο ένα Τ-Shirt και σε κάθε αγώνα θα διατίθενται εμφιαλωμένα νερά . Και υπηρεσία πλεξίματος με κόστος 10 €.
Dinner Party
Το Σάββατο 3 Αυγούστου και στις 21:30μμ η Διοίκηση του Κεφαλληνιακού Ο.Α. θα παραθέσει Dinner Party για τους συμμετέχοντες του Πρωταθλήματος στις εγκαταστάσεις του Κεφαλληνιακού Ο.Α.
ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
• Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συμμετέχοντες, θα πρέπει με τη δήλωση τους να δηλώνουν τις ημέρες και ώρες που έχουν κώλυμα, ώστε να ληφθούν έγκαιρα υπόψη της γραμματείας.
• Η αξιολόγηση των παικτών θα γίνεται βάσει της 12μηνης κυλιόμενης βαθμολογίας του ΣΒΑΕ. Οποιαδήποτε ένσταση επί των βαθμολογιών, για να συζητηθεί, θα πρέπει να έχει κατατεθεί εγγράφως ή με e-mail και τηλεφωνική επιβεβαίωση, τουλάχιστον δυο ώρες πριν την κλήρωση.
• Για τις κατηγορίες διπλών και μικτών, η αξιολόγηση των παικτών θα γίνεται με το άθροισμα της βαθμολογίας μονού των 2 παικτών. Σε περίπτωση που ο συμμετέχων έχει βαθμολογία σε περισσότερες από μια κατηγορίες, θα λαμβάνεται υπ’ όψη η κατηγορία με τη μεγαλύτερη βαθμολογία.
• Όλοι οι αγώνες θα κρίνονται σε δύο (2) νικηφόρα σετ. Σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 σετ, θα παίζεται tie-break των 10 πόντων με διαφορά 2 πόντων. Στις κατηγορίες των μονών, οι ημιτελικοί και ο τελικός θα έχουν κανονικά 3ο σετ. Εξαιρούνται οι κατηγορίες των ανδρών άνω των 55 και των γυναικών άνω των 45. Οι αγώνες των διπλών σε όλες τις κατηγορίες θα γίνεται με τον κανονισμό του No Advantage Scoring.
• Σε περίπτωση μη εύρεσης κοινής ώρας διεξαγωγής ενός αγώνα, η γραμματεία των αγώνων, παρουσία του Διευθυντή ή του Επιδιαιτητή, θα προχωρεί σε κλήρωση μεταξύ των επιλογών των αγωνιζομένων.
• Αθλητής ο οποίος θα κληθεί να αγωνιστεί και δεν είναι παρών, μετά από 15 λεπτά ο αντίπαλός του θα προκρίνεται στον επόμενο γύρο με walkover.
• Θα ισχύσει ο κανονισμός του alternate on call. Οι εκπρόθεσμα δηλωμένοι παίκτες, που θα επιθυμούν να ενταχθούν στη διάταξη του alternate, θα αναρτώνται σε εμφανές σημείο και θα τηρείται αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.
• Οι συμμετέχοντες οφείλουν να συμπεριφέρονται κόσμια. Πρέπει να ενημερώνουν έγκαιρα την γραμματεία των αγώνων, σε περίπτωση αδυναμίας τους να προσέλθουν σε προγραμματισμένο αγώνα, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των συναθλητών τους, να έχουν ανάλογο αθλητικό ένδυμα και τα επιτρεπόμενα για τα εκάστοτε γήπεδα υποδήματα.
• Η φροντίδα της υγείας κάθε παίκτη και η ευθύνη συμμετοχής του στους αγώνες, βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.
• Σε περίπτωση πολλών συμμετοχών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών οι αγώνες θα παραταθούν αναλόγως.
• Ο Διευθυντής ή ο Επιδιαιτητής αγώνων, μπορούν να αποφασίσουν άνευ κλήσεως από τους παίκτες, να τοποθετήσουν διαιτησία κατά την κρίση τους και προκειμένου να διασφαλιστεί το κύρος και οι κανόνες του παιχνιδιού. Ο Επιδιαιτητής έχει το δικαίωμα του correction.
• Η επιτροπή αγώνων, ένεκα ανωτέρας βίας, έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους ανωτέρω όρους οριστικά και αμετάκλητα, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά το τουρνουά.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ
Οι κληρώσεις των ταμπλό θα αναρτηθούν την Σάββατο 27 Ιουλίου ως 12:00. Το πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτάται καθημερινά, την προηγουμένη των αγώνων ως 24:00. Τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα 
www.svae.gr, μετά το τέλος των αγώνων της κάθε μέρας.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ
Διευθυντής Αγώνων : ΑΝΔΡΕΟΛΑ ΕΛΕΝΗ
Επιδιαιτητής Αγώνων : ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΤΙΝΟΣ
Βοηθοί Επιδιαιτητές : ΜΕΣΟΡΟΠΙΑΝ ΑΡΙΑ
Γραμματεία Αγώνων : ΜΕΣΣΑΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΚΛΕΦΤΟΣΠΥΡΟΥ ΓΙΟΥΛΗ
Κεφαλονιά 3 Ιουλίου 2013
Ο Διευθυντής       Ο Επιδιαιτητής
Ανδρεολα Ελένη        Χριστόπουλος Ντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου