Κυριακή, Ιουλίου 28

Για ακόμη 4 χρόνια Πρόεδρος της COMEN ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος

diathesopoulos5

Παραμένει Πρόεδρος της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας (COMEN) ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος, όπως αποφάσισε ομόφωνα και πανηγυρικά η Γενική Συνέλευση των χωρών που την συγκροτούν, χτες στη Βαρκελώνη.
Η νέα θητεία του Προέδρου της ΚΟΕ, στα καθήκοντα του στη Μεσογειακή Συνομοσπονδία, θα είναι 4ετής και μέχρι τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2017 στην Ταραγόνα της Ισπανίας.
" Η επανεκλογή μου έχει να κάνει κυρίως με την προσφορά του ελληνικού αθλητισμού διεθνώς, αφού ο αθλητισμός συνεχίζει να κρατάει ψηλά την ελληνική  σημαία σε αγώνες και διεθνείς φορείς, έστω και αν ως χώρα οδεύουμε προς την αφάνεια και το μαρασμό. Ο αθλητισμός σημαίνει δύναμη, ψυχή και δίνει χαρά στους Έλληνες, αλλά παράλληλα και σεβασμό, που τον έχουν κερδίσει με κόπους και  ιδρώτα οι αθλητές και αθλήτριες μας στους αγωνιστικούς χώρους όλου του κόσμου", τόνισε ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος.
Για σήμερα έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στη Βαρκελώνη οι εκλογές στο Εκτελεστικό Συμβούλιο – όπου μετέχει ο Πρόεδρος της ΚΟΕ – και τα Όργανα της Fina.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου