Παρασκευή, Ιουλίου 26

Euro Beach Soccer League: Οι αντίπαλοι της Εθνικής στο Promotional Final


Την Αγγλία, την Τσεχία και την Ουγγαρία θα κληθεί ν΄ αντιμετωπίσει η Εθνική Ποδοσφαίρου Άμμου στο Promotional Final του Euro Beach Soccer League. Βάσει της κατάταξης στην προηγούμενη φάση, η Ελλάδα τοποθετήθηκε επικεφαλής στον β΄ όμιλο και θα διεκδικήσει  στους αγώνες της ισπανικής πόλης Τορεντενμπάρα (8-11/8) τη μοναδική θέση που οδηγεί στην Α’ Κατηγορία του Euro Beach Soccer League.
«Θεωρώ ότι στην τελική φάση συμμετέχουν ομάδες που βρίσκονται στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο, μάλιστα, αν ήθελα να ξεχωρίσω κάποιες αυτές θα ήταν η Τσεχία και η Ουγγαρία. Είναι δύσκολος ο όμιλος μας, όμως έχουμε μπροστά μας δέκα μέρες για να προετοιμαστούμε και να βελτιώσουμε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού μας. Είμαι αισιόδοξος ότι θα επαναλάβουμε τις εξαιρετικές εμφανίσεις της προηγούμενης φάσης και θα ξαναδείξουμε στους φιλάθλους το καλό μας πρόσωπο», ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή, Στέφανου Σοϊλεμέ.
Να σημειωθεί ότι η νικήτρια ομάδα του ομίλου της Εθνικής μαζί με τη νικήτρια του α΄ ομίλου (Ισραήλ, Τουρκία, Εσθονία και μια ομάδα που θα γίνει γνωστή αρχές Αυγούστου) θα παίξουν στον τελικό της διοργάνωσης, διεκδικώντας την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου