Πέμπτη, Ιουλίου 25

Έτοιμος για το άλμα ο Μάκης Πολλάκης που δοκιμάζεται σε ομάδα της Αθήνας


Στην Αθήνα βρίσκεται αυτές τις ημέρες ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του τοπικού ποδοσφαίρου ψάχνοντας μια καλύτερη συνέχεια στην καριέρα του.
Πρόκειται για τον Μάκη Πολλάκη ο οποίος τις τελευταίες ημέρες παίρνει μέρος σε δοκιμαστικές προπονήσεις του Εθνικού Αστέρα ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας.
Ο Μάκης έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Μάλιστα, σκοράρισε από ότι μαθαίνουμε και στα δυο παιχνίδια που έγιναν και γενικά άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.
Αγωνιστικά η μεταγραφή θα ήταν εύκολο να προχωρήσει αλλά «σκοντάφτει» στο οικονομικό, μιας και τα χρήματα που δίνει η ομάδα του Βύρωνα δεν ικανοποιούν τον ποδοσφαιριστή ο οποίος αξιολογεί και κάποιες άλλες πολύ καλές προτάσεις μεταξύ των οποίων και του Περαμαϊκού, ομάδα και αυτή Γ’ Εθνικής.
Ένα μικρό εμπόδιο σε όλα αυτά είναι και το θέμα του Στρατού αφού ο πρώην ποδοσφαιριστής της Α.Ε. Κεφαλονιάς φέτος πρέπει να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.
Το sportsthea επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή ο οποίος μας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μας και μας δήλωσε τα παρακάτω:
«Πράγματι βρίσκομαι στην Αθήνα όπου δοκιμάστηκα στον Εθνικό Αστέρα. Οι εντυπώσεις που άφησα ήταν πολύ καλές και άρεσα. Όμως το οικονομικό είναι η αιτία που δύσκολα θα προχωρήσει η μεταγραφή σε αυτή την ομάδα.
Υπάρχουν και άλλες προτάσεις, μεταξύ των οποίων και του Περαμαϊκού, τις οποίες αξιολογώ για να δω τελικά που θα καταλήξω.
Είναι γεγονός ότι πλέον δεν με ενδιαφέρει να παίξω ποδόσφαιρο στην Κεφαλονιά και αν δεν γίνει κάτι με τη μεταγραφή μου θα καταταγώ στον στρατό προκειμένου να υπηρετήσω την στρατιωτική μου θητεία». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου