Σάββατο, Ιουλίου 20

Μουντιάλ 2014: Αρχίζει η πώληση εισιτηρίων


Στις 20 Αυγούστου 2013 και ώρα 13:00 (Ελλάδας) θα αρχίσει η διαδικασία πώλησης εισιτηρίων του Μουντιάλ 2014 μέσω του fifa.com. 
Για τους ανά τον κόσμο φίλους του ποδοσφαίρου, οι τιμές των εισιτηρίων αρχίζουν από τα 90 δολάρια (68,5 ευρώ) για τη φάση των ομίλων - εκτός από τον εναρκτήριο αγώνα, στον οποίο οι τιμές εκκινούν από τα 220 δολάρια (168 ευρώ). Συνολικά, περί τα 3 εκατομμύρια εισιτήρια θα διατεθούν προς αγορά κατά τις τρεις περιόδους των πωλήσεων.
Κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου των πωλήσεων (από 20 Αυγούστου έως 10 Οκτωβρίου 2013), οι αιτήσεις αγοράς εισιτηρίων μπορούν να υποβάλλονται ανά πάσα στιγμή και στο τέλος της όλα τα αιτήματα θα αξιολογηθούν. 
Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων που υποβλήθηκαν ανά αγώνα και κατηγορία υπερβαίνει τον αριθμό των διαθέσιμων εισιτηρίων, θα διενεργηθεί κλήρωση. 
Για να εξασφαλιστεί ότι οι φίλοι του Μουντιάλ θα έχουν ρεαλιστικές πιθανότητες εξασφάλισης εισιτηρίων, έχουν καθοριστεί σχετικά όρια (μάξιμουμ τέσσερα εισιτήρια ανά ματς και για συνολικά επτά αγώνες).
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.fifa.com/tickets, έτσι ώστε να ενημερωθείτε λεπτομερώς και να ανοίξετε λογαριασμό στο fifa.com και να αποκτήσετε δικαίωμα υποβολής αίτησης για αγορά εισιτηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου