Τετάρτη, Ιουλίου 17

Σύσκεψη για την Ecoformula Academy The Final

  "Σύσκεψη στην ΠΕ Κεφαλληνίας για την Ecoformula Academy Final"
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 12.30 μ.μ. στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας με θέμα τον συντονισμό του διημέρου εκδηλώσεων  «Ecoformula Academy Final» που θα γίνει στο Αργοστόλι στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2013. Στην σύσκεψη που τελούσε υπό την προεδρεία του Αντιπεριφερειάρχη κου Σ. Κουρή συμμετείχαν: οι Αντιδήμαρχοι Κεφαλονιάς κ. Κεκάτος Ε., κος Σαββαόγλου Σ., κος Βαγιωνίτης Γ., ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κος Α. Κωνσταντάκης,    ο υπολιμενάρχης κος Κουκουλάρης Ε., ο Αστυνόμος κος Γρηγορόπουλος Κ., οι εκπρόσωποι της επιτροπής αγώνων Μονοθέσιων της ΟΜΑΕ (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος) και ιδιοκτήτες της Ecoformula κος Σ. Τραυλός και κος Π. Στρατιώτης, o Προϊστάμενος του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων κος Α. Κονιδάρης και  εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ.
Η Eco Formula, το πρώτο οικολογικό μονοθέσιο παγκοσμίως που κινείται με βιο-καύσιμα και αποτελεί 100% ελληνική δημιουργία, δημιούργησε ένα  ξεχωριστό μαθητικό διαγωνισμό. Σε 16 σχολεία του Νομού Κεφαλονιάς-Ιθάκης οι μαθητικές ομάδες που λαμβάνουν μέρος στο πρόγραμμα (Ecoformula Αcademy) το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, συμμετέχουν σε μια σειρά από διαγωνισμούς. Μέσω της αγάπης τους για τα μηχανοκίνητα σπορ, ευαισθητοποιούνται σε θέματα οικολογίας, ανακύκλωσης και οδικής ασφάλειας.
Ο τελικός της Ecoformula Academy και οι παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβρη στο Αργοστόλι (7 και 8 Σεπτεμβρίου) και  θα περιλαμβάνουν ποδηλατικούς αγώνες, επιδείξεις μονοθέσιων και λοιπών αγωνιστικών αυτοκινήτων, επιδείξεις μοντελισμών, σεμινάριο οδικής ασφάλειας και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.
Στη σύσκεψη καθορίστηκε η διαδρομή των αγωνιστικών αυτοκινήτων (FORMULA – Ιστορικών– WRC RALLY) στο Αργοστόλι, η ρύθμιση της κυκλοφορίας, τα μέτρα ασφαλείας όπως και ο τρόπος προβολής και δημοσιότητας του διημέρου των εκδηλώσεων
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου