Παρασκευή, Ιουλίου 26

Πυροσβεστική-Λιμενικό παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο τα τρόφιμα από τις εισπράξεις του φιλικού αγώνα


Παραδόθηκαν σήμερα το μεσημέρι από εκπροσώπους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Λιμενικού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κεφαλονιάς τα τρόφιμα από τα έσοδα του φιλανθρωπικού αγώνα ποδοσφαίρου, όπου συμμετείχαν οι δυο παραπάνω υπηρεσίες με τις ποδοσφαιρικές τους ομάδες μαζί με τον Α.Ο. Φωκάτων.
Το παρόν έδωσαν ο αντιπρόεδρος του ΟΚΑΠ Δήμου Κεφαλονιάς Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγής Βανδώρος, το μέλος του Δ.Σ. και της επιτροπής του Κοινωνικού παντοπωλείου, γνωστή για την ευαισθησία της σε τέτοια θέματα όπως και στον εθελοντισμό της η κ. Μέμη Γεράκη-Κουμαριώτη μαζί με την κοινωνική λειτουργό και υπεύθυνη για το κοινωνικό παντοπωλείο κ. Κατερίνα Γαρμπή οι οποίοι και παρέλαβαν τα τρόφιμα.
Εκ μέρους των διοργανωτών του αγώνα παραβρέθηκαν από την Πυροσβεστική Κεφαλληνίας ο διοικητής κ. Μιλτιάδης Τετενές με τον διοργανωτή του αγώνα κ. Νίκο Λυμπερόπουλο (ο άλλος από το Λ.Σ κ. Γιώργος Καλιακούδας απουσίασε για υπηρεσιακούς λόγους), πλαισιωμένοι από κλιμάκιο της υπηρεσίας, ενώ από το Λιμενικό ο Λιμενάρχης κ. Γεώργιος Καλιτσουνάκης με τον ταμία της Ένωσης προσωπικού Λ.Σ. Κεφαλληνίας-Ιθάκης κ. Γεράσιμο Κατσούρη.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης δέχθηκε στο Δημαρχείο τους συντελεστές του συγκεκριμένου αγώνα όπου τους ευχαρίστησε για την ενέργεια τους αυτή παραδίδοντας τους μάλιστα και  ευχαριστήριες επιστολές.
Δυο λόγια είπαν και οι παρευρισκόμενοι τονίζοντας τη σημασία αυτής της οργάνωσης η οποία είναι μια κοινωνική προσφορά στους πάσχοντες οικονομικά συνανθρώπους μας και η οποία όπως τόνισαν, πρέπει να έχει συνέχεια.
Ευχαριστίες απηύθυναν, ο Δημοτικός Σύμβουλος και αντιπρόεδρος του ΟΚΑΠ κ. Παναγής Βανδώρος, η κ. Μέμη Γεράκη Κουμαριώτη καθώς και η κοινωνική λειτουργός κ. Κατερίνα Γαρμπή.
Εδώ είναι αναγκαίο να τονίσουμε τη μεγάλη προσφορά του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Κεφαλονιάς αφού από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του κλήθηκε να υποστηρίξει πολλές οικογένειες, κυρίως μοναχικά και ηλικιωμένα άτομα. Ο αριθμός των οικογενειών που εξυπηρετούνται αυξάνει καθημερινά και ραγδαία, φτάνοντας σήμερα σε απογοητευτικά νούμερα, εκ των οποίων οι περισσότερες διαθέτουν ανήλικα παιδιά.
Οι εξυπηρετούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι κυρίως άνθρωποι οι οποίοι πριν την κρίση δεν αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα, έμειναν όμως άνεργοι ή το εισόδημά τους μειώθηκε δραματικά τα τελευταία χρόνια.
Έτσι οι παραπάνω ενέργειες βοηθούν το έργο των ανθρώπων που το στηρίζουν και θεωρούμε ότι πρέπει να γίνονται παραδείγματα προς μίμηση.
Εμείς θα συγχαρούμε τους διοργανωτές του συγκεκριμένου ποδοσφαιρικού αγώνα αλλά και αυτούς που αγωνίστηκαν ή βοήθησαν με τον οποιοδήποτε τρόπο να συγκεντρωθούν τα τρόφιμα προσφέροντας μια ανάσα σε πάσχοντες συνανθρώπους μας.
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου